Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Tips og tricks fra CarPeople Pitstop

Vi lever og ånder for biler. Vi er CarPeople, og navnet forpligter. Derfor deler vores erfarne og kompetente bilfolk gerne ud af deres viden. Vi har samlet det hele i CarPeople Pitstop.

SNUP ET PITSTOP

Elsker du også at nørde biler eller mangler du et godt trick til din bil, så er der god grund til at snuppe et pitstop og gå på opdagelse.

SPØRG OS TIL RÅDS

Kan du ikke lige finde det, du står og mangler, er du velkommen til at spørge dit lokale CarPeople-værksted om et godt råd. Vi står klar til at hjælpe.

El, hybrid, diesel eller benzin?
Hvad skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken type bil du skal vælge? Hør Jørgen fortælle om fordele og ulemper ved de forskellige biler og bliv klogere, inden du køber.
SE HELE VIDEOEN HER

Flere indlæg

Tips & tricks
06.01.2023

Vil du have verdens bedste trick til en isfri forrude i vintermånederne? Der findes vist ikke noget værre end at stå i tidsnød om morgenen og skrabe ruder for at kunne komme afsted. Heldigvis har vi et rigtig godt trick til dig, som sørger for, at du kan stå op til en isfri forrude.

 

Tips & tricks
06.01.2023

Døjer du med, at ruderne dugger til, når det er koldt udenfor? Det kan hurtigt resultere i farlige situationer, fordi dit udsyn bliver begrænset. De fleste løser det ved at rulle ned for vinduerne eller sætte fuld blæs på klimaanlægget, men der findes et trick, der forebygger duggede ruder.

Det er lige før, det lyder som en Olsen Banden-plan, men vi lover, at den her plan ender godt. Du skal nemlig bruge en gammel sok og friskmalet kaffe.


Læs mere

Tips & tricks
18.08.2021

Mange bilejere har ikke styr på, hvornår det er tid til at skifte olie. Derfor ender mange med kun at få skiftet motorolie en enkelt gang om året – eller endnu sjældnere. Det kan i værste fald betyde skader på motoren, som kan løbe op i mange tusind kroner.


Læs mere

Tips & tricks
24.02.2021

Det er bare ligesom om, at bilen kører lidt bedre, når den er ren både ind- og udvendig.

Vi har derfor lavet en tjekliste til dig, som du kan bruge, når du skal gøre bilen klar til foråret.

  • Ryd bilen op, støvsug den og slut af med en grundig vask indvendig
  • Vask bilen udvendig med bilshampoo – tjek om der er eventuelle lakskader, som bør dækkes
  • Er der nok olie og sprinklervæske på efter vinterens hårde vejr – fyld dem helt op eller kør forbi dit nærmeste CarPeople-værksted, så vil de hjælpe dig
  • Virker alle dine lys på bilen, eller skal du måske have en enkelt pære skiftet ud? Her kan dit nærmeste CarPeople-værksted også hjælpe dig

Kør nu bilen til dit nærmeste CarPeople-værksted og få sat dine sommerdæk på. Vi glæder os til at se dig og din bil.

 bOOK ET SERVICEEFTERSYN OG BLIV KLAR TIL FORÅRET

Tips & tricks
31.05.2021

Den 31. marts 2021 trådte en ny lov omkring vanvidsbilisme i kraft. Det betyder, at politiet nu kan beslaglægge og konfiskere biler, og derefter videresælge dem på aktion.

Ifølge færdsels- og straffeloven defineres vanvidskørsel som:

  • Kørsel med en hastighedsoverskridelse på mere end 100 pct. ved kørsel med over 100 km/t.
  • Kørsel med en hastighed på 200 km/t. eller derover
  • Spirituskørsel med en promille over 2,00

Dette sker uanset, hvem der kører bilen, også selvom det ikke er dig selv.


Læs mere

Tips & tricks
10.01.2021

For mange kan det være et stort skridt at købe en brugt bil, da der er mange forskellige ting, man skal tage stilling til. Derfor kan det være en god idé at vide hvad man bl.a. skal være opmærksom på, når man tager ud for at kigge på en bil med flere kilometer i dækkene. Så er man sikker på, at der kommer en god og ordentlig bil med hjem.


Læs mere

Tips & tricks
10.02.2021

Vores biler udleder CO2. Miljøet lider, fordi vi udleder for meget CO2, og bilerne har en del af skylden.

Bilfabrikkerne arbejder på højtryk på at udvikle nye el- og hybridbiler, men der kommer til at gå en årrække, inden vi alle sammen kører rundt i miljøvenlige biler. Heldigvis er der en række ting, du selv kan gøre for at køre lidt mere miljøvenligt i din bil – allerede i dag.


Læs mere

Tips & tricks
20.05.2021

Måske skal du inden for den nærmeste fremtid på bilferie mod sydens sol for at spise god og autentisk sydeuropæisk mad? Eller måske er du ved at planlægge den kommende skiferie? Læs med her for at få gode råd til køreturen, så din bilferie - uanset destination - bliver en succesfuld oplevelse.


Læs mere

Tips & tricks
01.06.2021

Bilpleje handler ikke kun om at få din bil til at se skinnende og lækker ud. Faktisk kan du både forlænge din bils levetid og forebygge lakskader, rust i karroseriet og meget andet, der kan koste adskillige tusinde kroner at udbedre. Derfor er regelmæssig bilpleje en fornuftig idé og en god investering. I CarPeople har vi derfor lavet en guide til dig, der gerne vil pleje din bil på bedst mulig vis. Den kan du læse her.


Læs mere

Tips & tricks
04.10.2021

Først og fremmest kan det være en fordel at være to, når bilens lygter skal gennemgås. På den måde slipper du for at stige ind og ud af bilen adskillige gange.

Du kan dog sagtens gøre det alene. Det kræver blot, at du bakker tæt på en butiksrude eller en anden facade af glas, så du kan sidde i bilen og bruge bakspejlet til at kontrollere de forskellige lygter.


Læs mere

Værksted

Din lokale Carpeople

Uanset hvilken type reparation du skal have foretaget, står vores erfarne mekanikere klar til at tage imod dig hos dit lokale CarPeople-værksted. Du kan altid booke online eller ringe til værkstedet.
Find værksted