CarPeople Næstved

Næstved Bil Centrum A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Klaus KlitgaardIndehaver+45 5572 1570naestved@carpeople.dk
Carsten LarsenAutotekniker+45 5572 1570naestved@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Næstved

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 15:00
Lør.-søndagLukket

Kom hurtigt tilbage på vejen hos Næstved Bil Centrum A/S CarPeople Næstved

Hos Næstved Bil Centrum A/S CarPeople Næstved er vores prioritet at få dig hurtigt tilbage på vejen med en bil, der igen er køreklar. Vi møder dig i øjenhøjde og sørger for, at din bil fungerer. Og det er uanset, om den er brudt sammen, skal til syn eller bare trænger til en kærlig hånd.

Når du vælger Næstved Bil Centrum A/S CarPeople Næstved, er du altid sikret en reparation af bedste kvalitet. Vores mekanikere og teknikere har stor erfaring og bred ekspertise med alle typer opgaver – også forsikringsskader. Og så er vi specialister i de opgaver, som andre må give op på. Vi bliver nemlig ved til vi finder fejlen, så din bil igen kører upåklageligt.

Selvom reparationer og eftersyn er en naturlig del af at være bilejer, forstår de færreste al tekniksnakken, som ofte følger med. Hos Næstved Bil Centrum A/S CarPeople Næstved har vi derfor droppet tekniksnakken over for kunderne. I stedet for at lyde kloge vil vi nemlig meget hellere, at du forstår, hvad vi gør ved din bil og hvorfor. Det giver klare linjer, som du kan bruge til noget.

Skal bilen blive på værkstedet et par dage, kan du naturligvis låne en af vores lånebiler. Når bilen er klar, gennemgår vi sammen, hvad vi har lavet. Finder vi noget uventet undervejs, ringer vi selvfølgelig straks og afklarer, om det også skal laves med det samme.

Er du træt af at skrabe is på kolde vintermorgener og først få varmen igen halvvejs på arbejde? Så kan en Webasto motorvarmer være noget for dig. Du kan fx få modeller, du kan styre med din smartphone og slippe for kulden. Hør os ad om, hvilken model der passer til dig!

Kan vi hjælpe dig med noget, tager vi gerne en uforpligtende snak om dine behov inden for reparation og biler. Ring til os på 5572 1570 eller book tid online herunder.

Næstved Bil Centrum A/S – nu også med bilsalg og leasing

I knap 30 år har Grimstrupvej i Næstved haft et autoværksted til huse. Efter at være blevet udlært på Grimstrupvej startede Klaus Klitgaard derfor i 1991 sit eget autoværksted, som naturligvis skulle ligge på samme vej. Her ligger det stadig, men både lokalerne og medarbejderstaben er blevet udvidet, så virksomheden i dag består af ca. 8 dygtige medarbejdere og har et moderne værksted på 600 m2.

Vores medarbejdere gennemgår alle regelmæssig træning og uddannelse i nye teknikker og udstyr, så alle reparationer og service kan udføres efter alle kunstens regler. Vores udstyr opdateres og gennemtestes også regelmæssigt. Sammen med vores store erfaring og ekspertise sikrer det nemlig, at du får den bedste kvalitet i din reparation.

 

Book tid på vores online booking eller ring 5572 1570

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Næstved's Facebook

1 uge siden

Mmh, foråret er på vej, og lige pludselig er det tid til sommerdæk igen. Sørg for at booke tid hos CarPeople, så bilen er klar til at stå bedst muligt fast, når temperaturen stiger. Lige pludselig vil alle have sommerdæk på – så book et skifte i god tid. Book tid til sommerdæk før alle andre på brnw.ch/21wIElr ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

Vi søger en erfaren mekaniker til at lave alle former for reparation, fejlsøgning og servicering på vores værksted.🚗🔧Vi tilbyder dig:• Attraktiv løn, sundhedsforsikring og pensionsordning • En god arbejdsplads med gode kollegaer• Afvekslende arbejdsdag• Mulighed for efteruddannelse • Faglig og personlig udviklingVi forventer at:• Du besidder en god portion humor • Du er udlært automekaniker, samt har interesse for biler• Du arbejder selvstændigt, fleksibelt, målrettet og har styr på dine opgaver • Du er kunde- og serviceminded og altid går efter en glad og tilfreds kunde• Du er ansvarsfuld, pligtopfyldende og mødestabil• Du har gyldigt kørekort til bil (b)Tiltrædelse snarest muligt, dog venter vi gerne på den rigtige. Synes du ovenstående lyder spændene og har du lyst til at være en del af vores team, så send din ansøgning til nbc@mail.tele.dk eller kig ud forbi på værkstedet. Har du spørgsmål er du også velkommen til at ringe til Klaus på 55 72 15 70 mellem kl. 8-16. Vi glæder os til at høre fra dig! ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk. Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

𝗘𝗹𝗯𝗶𝗹𝘀𝘀𝗮𝗹𝗴𝗲𝘁 𝘃𝗼𝗸𝘀𝗲𝗿 𝗶 𝗘𝗨, 𝗺𝗲𝗻 𝗲𝗸𝘀𝗽𝗹𝗼𝗱𝗲𝗿𝗲𝗿 𝗶 𝗗𝗞Det er ingen hemmelighed, at vi danskere i høj grad har taget elbilerne til os. Faktisk så meget, at tal fra De Danske Bilimportører viser, at mens antallet af elbiler vokser støt i EU, så eksploderer det i Danmark. Der er nemlig sket tæt på en tredobling af elbiler på de danske veje siden januar 2022. I EU kom der i de første ti måneder af 2023 1,2 millioner nye elbiler. Det er en stigning i salget på 36,3 procent siden oktober 2022. Herhjemme er vi dog langt foran. Fra oktober 2022 til oktober 2023 er antallet af elbiler steget med 100,7 % - kun overgået af Belgien, hvor salget er steget 147,3 %. Så er du en af de nye elbilister, så står vi klar til at servicere og reparere din el- eller hybridbil på alle CarPeople-værksteder. Vi er selvfølgelig certificeret og tager man et hurtigt kig på vores Trustpilot, så tyder alting på, at vores kunder også er glade. Find din lokale CarPeople på brnw.ch/21wIhtI og book online. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Denne uges trick er et af de små, men vi garanterer, at når du først har opdaget, hvor smart det er, så kommer du til at bruge det hele tiden. Især når sommervarmen for alvor tager fat. Vidste du, at du kan åbne alle el ruder i bilen på én gang? Det eneste du skal gøre, er at holde åbn-knappen på nøglen nede, så åbner alle ruder på én gang. Det er en nem måde at få varmen ud af bilen, hvis den har stået i solen. Når du er klar til at køre, så hold nøglens luk-knap nede, så lukker de igen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Er du skiftet til elbil? Eller overvejer du at gøre det? Så er der godt nyt på værkstedsfronten. Din lokale CarPeople er nemlig certificeret til både service og reparation af el- og hybridbiler. Så kan det næsten ikke blive nemmere. Faktisk er du velkommen uanset hvilken bil du kører – for vi servicerer og reparerer alle bilmærke. Find dit nærmeste værksted på brnw.ch/21wHm0L ... Se mereSe mindre
Se på Facebook