Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Velkommen til CarPeople

Næstved

+45 5572 1570

naestved@carpeople.dk

Grimstrupvej 167 C, 4700 Næstved

Book tid her

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE
 • Indehaver

  Klaus Klitgaard

  +45 5572 1570 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Værkfører / Mekaniker

  Leif Pedersen

  +45 5336 8562 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Bilsalg / Mekaniker

  Mike Visholm

  +45 5336 8563SEND MAIL

 • Autotekniker

  Lars Jensen

  +45 5336 8566SEND MAIL

 • Pladesmed

  Jakob Pedersen

  +45 5336 8567SEND MAIL

 • Autotekniker

  Carsten Larsen

  +45 5336 8568SEND MAIL

 • Lærling

  Meldijan Jasaraj

  +45 5572 1570 SEND MAIL

Kom hurtigt tilbage på vejen hos Næstved Bil Centrum A/S CarPeople Næstved

Hos Næstved Bil Centrum A/S CarPeople Næstved er vores prioritet at få dig hurtigt tilbage på vejen med en bil, der igen er køreklar. Vi møder dig i øjenhøjde og sørger for, at din bil fungerer. Og det er uanset, om den er brudt sammen, skal til syn eller bare trænger til en kærlig hånd.

Når du vælger Næstved Bil Centrum A/S CarPeople Næstved, er du altid sikret en reparation af bedste kvalitet. Vores mekanikere og teknikere har stor erfaring og bred ekspertise med alle typer opgaver – også forsikringsskader. Og så er vi specialister i de opgaver, som andre må give op på. Vi bliver nemlig ved til vi finder fejlen, så din bil igen kører upåklageligt.

Selvom reparationer og eftersyn er en naturlig del af at være bilejer, forstår de færreste al tekniksnakken, som ofte følger med. Hos Næstved Bil Centrum A/S CarPeople Næstved har vi derfor droppet tekniksnakken over for kunderne. I stedet for at lyde kloge vil vi nemlig meget hellere, at du forstår, hvad vi gør ved din bil og hvorfor. Det giver klare linjer, som du kan bruge til noget.

Skal bilen blive på værkstedet et par dage, kan du naturligvis låne en af vores lånebiler. Når bilen er klar, gennemgår vi sammen, hvad vi har lavet. Finder vi noget uventet undervejs, ringer vi selvfølgelig straks og afklarer, om det også skal laves med det samme.

Er du træt af at skrabe is på kolde vintermorgener og først få varmen igen halvvejs på arbejde? Så kan en Webasto motorvarmer være noget for dig. Du kan fx få modeller, du kan styre med din smartphone og slippe for kulden. Hør os ad om, hvilken model der passer til dig!

Kan vi hjælpe dig med noget, tager vi gerne en uforpligtende snak om dine behov inden for reparation og biler. Ring til os på 5572 1570 eller book tid online herunder.

Næstved Bil Centrum A/S – nu også med bilsalg og leasing

I knap 30 år har Grimstrupvej i Næstved haft et autoværksted til huse. Efter at være blevet udlært på Grimstrupvej startede Klaus Klitgaard derfor i 1991 sit eget autoværksted, som naturligvis skulle ligge på samme vej. Her ligger det stadig, men både lokalerne og medarbejderstaben er blevet udvidet, så virksomheden i dag består af ca. 8 dygtige medarbejdere og har et moderne værksted på 600 m2.

Vores medarbejdere gennemgår alle regelmæssig træning og uddannelse i nye teknikker og udstyr, så alle reparationer og service kan udføres efter alle kunstens regler. Vores udstyr opdateres og gennemtestes også regelmæssigt. Sammen med vores store erfaring og ekspertise sikrer det nemlig, at du får den bedste kvalitet i din reparation.

I 2020 blev Næstved Bil Centrum del af CarPeople kæden. Det betød en udvidelse af værkstedet med bilsalg og leasingaftaler. Så har du brug for en ny bil, står vi klar til at finde den bedste bil til dit behov og ønsker. Og det er uanset, om du vil købe eller lease. Vi rådgiver dig og finder den bedste løsning til din pengepung.

Book tid på vores online booking eller ring 5572 1570

 • Få tilbud på en eller flere reparationer
 • Få fikset et stenslag
 • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
 • Få en god vejhjælpsaftale
 • Lej eller lease en bil
 • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk
 • Hør om en fair forsikringsordning

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Book her

Åbningstider Næstved

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen.
Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted

Man-tors 07:30 - 16:00
Fre 07:30 - 15:00
Lør-søn Lukket