CarPeople Næstved

Næstved Bil Centrum A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Klaus KlitgaardIndehaver+45 5572 1570naestved@carpeople.dk
Carsten LarsenAutotekniker+45 5572 1570naestved@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Næstved

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 15:00
Lør.-søndagLukket

Kom hurtigt tilbage på vejen hos Næstved Bil Centrum A/S CarPeople Næstved

Hos Næstved Bil Centrum A/S CarPeople Næstved er vores prioritet at få dig hurtigt tilbage på vejen med en bil, der igen er køreklar. Vi møder dig i øjenhøjde og sørger for, at din bil fungerer. Og det er uanset, om den er brudt sammen, skal til syn eller bare trænger til en kærlig hånd.

Når du vælger Næstved Bil Centrum A/S CarPeople Næstved, er du altid sikret en reparation af bedste kvalitet. Vores mekanikere og teknikere har stor erfaring og bred ekspertise med alle typer opgaver – også forsikringsskader. Og så er vi specialister i de opgaver, som andre må give op på. Vi bliver nemlig ved til vi finder fejlen, så din bil igen kører upåklageligt.

Selvom reparationer og eftersyn er en naturlig del af at være bilejer, forstår de færreste al tekniksnakken, som ofte følger med. Hos Næstved Bil Centrum A/S CarPeople Næstved har vi derfor droppet tekniksnakken over for kunderne. I stedet for at lyde kloge vil vi nemlig meget hellere, at du forstår, hvad vi gør ved din bil og hvorfor. Det giver klare linjer, som du kan bruge til noget.

Skal bilen blive på værkstedet et par dage, kan du naturligvis låne en af vores lånebiler. Når bilen er klar, gennemgår vi sammen, hvad vi har lavet. Finder vi noget uventet undervejs, ringer vi selvfølgelig straks og afklarer, om det også skal laves med det samme.

Er du træt af at skrabe is på kolde vintermorgener og først få varmen igen halvvejs på arbejde? Så kan en Webasto motorvarmer være noget for dig. Du kan fx få modeller, du kan styre med din smartphone og slippe for kulden. Hør os ad om, hvilken model der passer til dig!

Kan vi hjælpe dig med noget, tager vi gerne en uforpligtende snak om dine behov inden for reparation og biler. Ring til os på 5572 1570 eller book tid online herunder.

Næstved Bil Centrum A/S – nu også med bilsalg og leasing

I knap 30 år har Grimstrupvej i Næstved haft et autoværksted til huse. Efter at være blevet udlært på Grimstrupvej startede Klaus Klitgaard derfor i 1991 sit eget autoværksted, som naturligvis skulle ligge på samme vej. Her ligger det stadig, men både lokalerne og medarbejderstaben er blevet udvidet, så virksomheden i dag består af ca. 8 dygtige medarbejdere og har et moderne værksted på 600 m2.

Vores medarbejdere gennemgår alle regelmæssig træning og uddannelse i nye teknikker og udstyr, så alle reparationer og service kan udføres efter alle kunstens regler. Vores udstyr opdateres og gennemtestes også regelmæssigt. Sammen med vores store erfaring og ekspertise sikrer det nemlig, at du får den bedste kvalitet i din reparation.

 

Book tid på vores online booking eller ring 5572 1570

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Næstved's Facebook

2 uger siden

Hos CarPeople gør vi os umage for at din oplevelse altid skal være positiv. Bedre service, højere kvalitet og selvfølgelig erfarne mekanikere, der har fuldstændig styr på dine behov – uanset hvilken bil du kører. Også når du kører el- og hybrid. Vores specialister står klar til at tage imod dig og din bil. Det bedste af det hele er, at du helt sikkert også har en CarPeople tæt på dit hjem eller dit arbejde. Find os nemt og book online på www.carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Vi søger en mekaniker til at lave alle former for reparation, fejlsøgning og servicering på vores værksted.🚗🔧Vi tilbyder dig:• Attraktiv løn, sundhedsforsikring og pensionsordning • En god arbejdsplads med gode kollegaer• Afvekslende arbejdsdag• Mulighed for efteruddannelse • Faglig og personlig udviklingVi forventer at:• Du besidder en god portion humor • Du er udlært automekaniker, samt har interesse for biler• Du arbejder selvstændigt, fleksibelt, målrettet og har styr på dine opgaver • Du er kunde- og serviceminded og altid går efter en glad og tilfreds kunde• Du er ansvarsfuld, pligtopfyldende og mødestabil• Du har gyldigt kørekort til bil (b)Tiltrædelse snarest muligt, dog venter vi gerne på den rigtige. Synes du ovenstående lyder spændene og har du lyst til at være en del af vores team, så send din ansøgning til nbc@mail.tele.dk eller kig ud forbi på værkstedet. Har du spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 55 72 15 70 mellem kl. 8-16. Vi glæder os til at høre fra dig! ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Når du skal have en fantastisk bilferie, skal din bil til gengæld på overarbejde. Vi servicerer alle bilmærker, og du booker nemt online på service.carpeople.dk/book-tid Så er du sikker på, at din ferie får den allerbedste start. Vi følger fabrikantens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien. Og husk, at du selvfølgelig får et helt års CarPeople Vejhjælp med i prisen, når du booker service hos os. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Hvis du har været på bilferie før, kender du det helt sikkert. Motorvejskøer kan dukke op ud af det blå, og så gælder det om at have bremser, der virker som de skal. Også den sydlandske trafikkultur kan sætte bremserne på prøve – så book et bremsetjek hos din lokale CarPeople på service.carpeople.dk/book-tid så sørger vi for, at din bil står helt stille, når det gælder. Vi adskiller for- og bagbremser og smører, renser og justerer dine bremser ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Temperaturen skal ikke snige sig ret højt op, før der bliver meget varmt i bilen. Med et A/C tjek er du sikker på, at du kan holde en god temperatur og et godt indeklima i bilen selv på de lange ferieture. Book et A/C tjek hos din lokale Carpeople på service.carpeople.dk/book-tid så står vores erfarne mekanikere klar til at sikre dit A/C anlæg til ferien. ✔️ Kontrol af køleeffekt✔️ Kontrol af tryk i anlæg✔️ Kontrol af køleventilatorer✔️ Kontrol af kølekompressor✔️ Kontrol af kølekompressor rem✔️ Visuel kontrol af kølerør/slanger✔️ Visuel kontrol af kølekondensator✔️ Diagnosetest af klimaanlæg / aircondition✔️ Udlæsning af fejlkoder i klimaanlæg / aircondition ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Står den på bilferie i sommerferien? Og vil du være helt sikkert på, at ferien bare kører? Så book et Ferietjek hos din lokale CarPeople. De erfarne mekanikere hos CarPeople tjekker din bil igennem, så der er styr på: 💧 Kontrol af alle væsker🚗 Kontrol af styretøj👷 Kontrol af antal sikkerhedsveste🛞 Kontrol af dæk og fælge🚦 Visuel kontrol af bremser🔋 Batteritjek💻 Udlæsning af fejl med diagnosetesterFind din lokale CarPeople og book Ferietjek i dag her: service.carpeople.dk/book-tid ... Se mereSe mindre
Se på Facebook