CarPeople Næstved

Næstved Bil Centrum A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Klaus KlitgaardIndehaver+45 5572 1570naestved@carpeople.dk
Carsten LarsenAutotekniker+45 5572 1570naestved@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Næstved

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 15:00
Lør.-søndagLukket

Kom hurtigt tilbage på vejen hos Næstved Bil Centrum A/S CarPeople Næstved

Hos Næstved Bil Centrum A/S CarPeople Næstved er vores prioritet at få dig hurtigt tilbage på vejen med en bil, der igen er køreklar. Vi møder dig i øjenhøjde og sørger for, at din bil fungerer. Og det er uanset, om den er brudt sammen, skal til syn eller bare trænger til en kærlig hånd.

Når du vælger Næstved Bil Centrum A/S CarPeople Næstved, er du altid sikret en reparation af bedste kvalitet. Vores mekanikere og teknikere har stor erfaring og bred ekspertise med alle typer opgaver – også forsikringsskader. Og så er vi specialister i de opgaver, som andre må give op på. Vi bliver nemlig ved til vi finder fejlen, så din bil igen kører upåklageligt.

Selvom reparationer og eftersyn er en naturlig del af at være bilejer, forstår de færreste al tekniksnakken, som ofte følger med. Hos Næstved Bil Centrum A/S CarPeople Næstved har vi derfor droppet tekniksnakken over for kunderne. I stedet for at lyde kloge vil vi nemlig meget hellere, at du forstår, hvad vi gør ved din bil og hvorfor. Det giver klare linjer, som du kan bruge til noget.

Skal bilen blive på værkstedet et par dage, kan du naturligvis låne en af vores lånebiler. Når bilen er klar, gennemgår vi sammen, hvad vi har lavet. Finder vi noget uventet undervejs, ringer vi selvfølgelig straks og afklarer, om det også skal laves med det samme.

Er du træt af at skrabe is på kolde vintermorgener og først få varmen igen halvvejs på arbejde? Så kan en Webasto motorvarmer være noget for dig. Du kan fx få modeller, du kan styre med din smartphone og slippe for kulden. Hør os ad om, hvilken model der passer til dig!

Kan vi hjælpe dig med noget, tager vi gerne en uforpligtende snak om dine behov inden for reparation og biler. Ring til os på 5572 1570 eller book tid online herunder.

Næstved Bil Centrum A/S – nu også med bilsalg og leasing

I knap 30 år har Grimstrupvej i Næstved haft et autoværksted til huse. Efter at være blevet udlært på Grimstrupvej startede Klaus Klitgaard derfor i 1991 sit eget autoværksted, som naturligvis skulle ligge på samme vej. Her ligger det stadig, men både lokalerne og medarbejderstaben er blevet udvidet, så virksomheden i dag består af ca. 8 dygtige medarbejdere og har et moderne værksted på 600 m2.

Vores medarbejdere gennemgår alle regelmæssig træning og uddannelse i nye teknikker og udstyr, så alle reparationer og service kan udføres efter alle kunstens regler. Vores udstyr opdateres og gennemtestes også regelmæssigt. Sammen med vores store erfaring og ekspertise sikrer det nemlig, at du får den bedste kvalitet i din reparation.

 

Book tid på vores online booking eller ring 5572 1570

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Næstved's Facebook

3 dage siden

Vidste du, at du kan få et helt års CarPeople Vejhjælp med i prisen, når du har fået serviceret din bil hos CarPeople? Det gælder uanset hvilket af vores 66 CarPeople værksteder, du har brugt og uanset hvilken bil du kører. Så selvom det er træls at gå i stå, så får vi dig hurtigt trygt og godt videre med CarPeople Vejhjælp. Hør mere hos din lokale CarPeople næste gang, din bil skal serviceres. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

Undgå at blive overrasket af vinterføret – husk at booke dækskifte online hos en af CarPeoples 66 værksteder i hele landet. Du kan helt sikkert finde en CarPeople tæt på dig eller dit arbejde og få klaret dækskiftet nemt og hurtigt. Find den CarPeople, der er ligger bedst i forhold til din hverdag og book allerede nu. www.carpeople.dk/find-din-carpeople/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Der er flere gode grunde til at skifte til vinterdæk. Faktisk er der 4 for at være helt præcis. Se de gode grunde i videoen, og skynd dig bagefter at booke online hos din lokale CarPeople. Der er 66 forskellige CarPeople at vælge imellem fordelt over hele landet, og vi skifter dæk på alle bilmærker – også din. Og din partners. Book online nu på www.carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Vi søger en erfaren mekaniker til at lave alle former for reparation, fejlsøgning og servicering på vores værksted.🚗🔧Vi tilbyder dig:• Attraktiv løn, sundhedsforsikring og pensionsordning • En god arbejdsplads med gode kollegaer• Afvekslende arbejdsdag• Mulighed for efteruddannelse • Faglig og personlig udviklingVi forventer at:• Du besidder en god portion humor • Du er udlært automekaniker, samt har interesse for biler• Du arbejder selvstændigt, fleksibelt, målrettet og har styr på dine opgaver • Du er kunde- og serviceminded og altid går efter en glad og tilfreds kunde• Du er ansvarsfuld, pligtopfyldende og mødestabil• Du har gyldigt kørekort til bil (b)Tiltrædelse snarest muligt, dog venter vi gerne på den rigtige. Synes du ovenstående lyder spændene og har du lyst til at være en del af vores team, så send din ansøgning til nbc@mail.tele.dk eller kig ud forbi på værkstedet. Har du spørgsmål er du også velkommen til at ringe til Klaus på 55 72 15 70 mellem kl. 8-16. Vi glæder os til at høre fra dig! ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Træt af uforudsete overraskelser på værkstedet? Tegn en service- og reparationsaftale på din bil og få styr på budgettet. Din bil kan være helt op til 8 år gammel og mærket spiller ingen rolle – vi klarer alle mærker. www.carpeople.dk/vaerksted/service/service-og-reparationsabonnement-for-private ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Hvert år når sæsonen for dækskifte nærmer sig, får vi spørgsmålet om, hvilke dæk man skal vælge. Både i forhold til vinterdæk vs. helårsdæk og i forhold til hvilket brand af dæk, man skal vælge. Det korte svar er, at der ikke findes noget kort svar, desværre. Men heldigvis står vi klar til at rådgive dig. For dybest set kommer det an på dig, din bil og dit kørselsmønster, og det er grunden til, at vi altid gerne vil tale med dig. Det skal dog ikke afholde os fra at give dig et par tommelfingerregler. 👉 Helårsdæk er til dig, der kun kører på saltede og ryddede veje. Dit kørselsbehov må ikke overstige 10.000 km om året, og du skal være opmærksom på, at vejgrebet ikke er så optimalt, som når du anvender vinterdæk, der er optimeret til våde og kolde vejbaner. 👉 Vinterdækkene til dig, der kører i alt slags vejr i vintermånederne. Dækkenes materiale og dækmønster er optimeret til våde, kolde vejbaner. Så snart temperaturen ligger stabilt på 7 er det på med vinterdækkene. Find din nærmeste CarPeople her og få dig en snak om dæk: brnw.ch/21wDbQr ... Se mereSe mindre
Se på Facebook