Vores viden
din tryghed

Carpeople

En fri forhandler- og værkstedskæde

CarPeople er en fri, landsdækkende forhandler- og værkstedskæde med mere end 60 medlemmer. Vi er professionelle og veluddannede, og vi vægter kvalitet og kundeservice meget højt, når du afleverer din bil hos os. Det er derfor vi siger, at vi er CarPeople, og navnet forpligter.

CarPeople-Herning-Nord-79

Service

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.

89552343_218653579340946_5010373946885799936_n

Reparation

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.

Young bearded man stands in front of customer and smiles. He holds plastic tablet with both hands. People are in front of red and beautfiul car. Customer is serious

Bilsalg

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker og få rådgivning til købet.

Veluddannede mekanikere

Uanset hvilket værksted du besøger, vil du opleve veluddannede og erfarne bilfolk. Vores mekanikere videreuddannes løbende og opdaterer kompetencerne med et af markedets stærkeste uddannelsesforløb. Det er din tryghed for, at din bil er i kompetente hænder.

Service og reparation uanset mærke

Som fri forhandler- og værkstedskæde udfører vi service og reparation uanset mærke. Værkstederne er udstyret med det nødvendige værktøj og specialudstyr og ikke mindst adgang til bilernes data. Derfor bliver både service og reparation udført efter bilfabrikkens forskrifter.

Certificeret til el- og hybrid

Alle vores medlemmer er certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler, og vi opdaterer løbende vores kompetencer og udstyr. Vi udfører både service og reparation efter bilfabrikkens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien og får landsdækkende garanti.

Bilsalg og værksted

Hos CarPeople kan du finde dét, du har brug for: service og reparation af høj kvalitet samt et stort udvalg af nyere brugte biler.

Værksted

Vi er landsdækkende

Med mere end 60 medlemmer fordelt i hele landet er du tæt på din lokale CarPeople. Du er velkommen til at kigge forbi og få et godt råd eller book tid online.