Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Billede 1
 
CARPEOPLE

Serviceeftersyn

Hos CarPeople kan du bl.a. vælge mellem CarPeople Standard Service og CarPeople Standard Plus Service. Begge eftersyn er udført efter bilfabrikkens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien. Vi udfører også service på el- og hybridbiler.

BOOK SERVICE

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE

CarPeople Vejhjælp

Når du får udført service hos CarPeople, er der 1 års CarPeople Vejhjælp inkluderet i prisen. Vejhjælp gælder i hele Danmark og inkluderer bl.a. starthjælp, reparation på stedet, hjulskifte med eget reservehjul ved punktering, bugsering og gratis lånebil ved skade.
LÆS MERE

EService

EService er til dig, der er el- og hybridejer. Dit lokale CarPeople-værksted er certificeret til at udføre service på el- og hybridbiler. Vi udfører altid service efter bilfabrikkens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien og får et stempel i servicebogen.
BOOK ESERVICE

Abonnementsaftaler til din bil

Ønsker du større overblik over udgifterne til service og reparation, har du mulighed for at tegne et serviceabonnement eller en service- og reparationsaftale hos dit lokale CarPeople-værksted. På den måde bliver det nemmere at lægge budget.
LÆS MERE

Få et serviceeftersyn

Hold din bil i topform og forlæng levetiden med regelmæssige serviceeftersyn foretaget efter bilfabrikantens forskrifter.
Du bevarer fabriksgarantien og får stempel i servicebogen.

 • 10.000 KM

  CarPeople Standard Service

  Forlæng bilens levetid med CarPeople Standard Service. Vi kontrollerer bilens vigtigste dele for fejl, skifter olie og oliefilter og sikrer dig et godt overblik over bilens generelle stand. For motorstørrelser over 1,6 L.
  BOOK SERVICE
 • 30.000 KM

  CarPeople Standard Plus Service

  Hold bilen i topform med et grundigt eftersyn, hvor vi tjekker de vigtigste dele for fejl, skifter olie og oliefilter samt renser, smører og justerer bremserne. Anbefales årligt eller for hver 30.000 km. For motorstørrelser over 1,6 L spørg din lokale mekaniker for pris.
  BOOK SERVICE
VÆRKSTED

Find os lokalt

Med mere end 50 CarPeople-værksteder er vi til stede i hele landet. Det betyder, at dit lokale CarPeople-værksted ikke er langt væk, når du skal have udført service eller reparationer.
FIND VÆRKSTED