CarPeople Sorø

Georg Ejlersen & søn A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Niels EjlersenIndehaver+45 5783 0415soroe@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Sorø

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 15:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag09:00 - 17:00
LørdagLukket
Søndag10:00 - 14:00

Georg Ejlersen & Søn / CarPeople Sorø – Når din bil bryder sammen mellem Slagelse og Ringsted

Når du kører på motorvejen et sted mellem Slagelse og Ringsted og din bil bryder sammen, er du i det rette nabolag. Hos Georg Ejlersen & Søn CarPeople Sorø fikser vi din bil, mens du kommer godt videre. Vi tilbyder lejebil eller et lift til stationen og sætter gerne bilen ved stationen, når vi er færdige. Så kommer du hurtigt tilbage på farten – også på tilbagevejen.

Vi ligger få minutters kørsel fra frakørsel 37 Sorø på Pedersborg Torv 9. Kan du ikke selv komme til os, bringer vi også gerne dig og bilen med til værkstedet inden for en radius af 15 km fra vores lokation. Din bil skal fungere, når du skal bruge den og det vægter vi højt her hos Georg Ejlersen & Søn CarPeople Sorø.

Din lokale bilforhandler

Mangler du en ny bil eller vil du bare udvide samlingen, så står vi klar til at hjælpe dig finde bilen til dit behov. Vi hjælper dig med at finde en bil, som passer til din pengepung og dine ønsker. Uanset om du ønsker en rummelig familiebil, en smart bybil eller en varevogn til firmaet.

Vi forhandler både nye og brugte biler af alle mærker og størrelser. Hos os kan du finde den rigtige bil til både privat brug og erhverv. Og har vi ikke din drømmebil på lager, skaffer vi den hjem til dig.

Du kan trygt købe ny brugt bil hos os. Alle vores brugte biler er nemlig tjekket fra kofanger til kofanger og dufter som en ny bil. Det samme gør de nye selvfølgelig også, hvis du vil have alle de nyeste features og gadgets.

Du kan også vælge at lease eller leje din nye bil. Vi tilbyder forskellige finansieringsmuligheder og rådgiver dig til den bedste løsning, når du spørger dig selv, om du skal låne pengene eller lease bilen.

Dit værksted og skadecenter

Uanset hvilken type opgave du måtte have til os, står vi klar til at løse den. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Vi tager alt fra eftersyn til udbedring af skader. Er du ikke sikker på, hvad der er galt, tager vi gerne et kig og vejleder dig til den bedste løsning – også hvis den først kræver reparation senere.

Vores dygtige personale har mange års erfaring med en bred vifte af opgaver og bilmærker. Vores skadecenter kan fikse enhver skade eller bule, så din bil eller varevogn igen bliver køreklar. Og du kan selvfølgelig låne en af vores lånebiler, mens vi reparerer skaden.

Værkstedet er naturligvis udstyret med det bedste og mest pålidelige udstyr, så reparationen af din bil eller varevogn altid bliver i topklasse – og selvfølgelig til en fornuftig pris.

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for hjælp. Ellers er du meget velkommen til at få en uforpligtende snak på 5783 0415. Du kan også booke tid online herunder.

CarPeople Sorø – et værksted med historie

Georg Ejlersen & Søn har eksisteret siden 1942, da Georg Ejlersen startede virksomheden som værksted og bilforhandler. Siden overtog sønnen Mogens Ejlersen forretningen i 1972. I dag er det barnebarnet Niels Ejlersen, der driver virksomheden. Forretningen ligger samme sted, som den altid har gjort og vores værdier har ændret sig lige så lidt. God service, god kvalitet og god pris.

I sin tid var det DOMI og Morris biler, der rullede ud fra vores matrikel. Siden har vi forhandlet VW, Seat og Subaru, men i dag forhandler vi alle bilmærker.

I 2020 blev Georg Ejlersen & Søn del af CarPeople kæden og under navnet Georg Ejlersen & Søn CarPeople Sorø.

Book tid på vores online booking eller ring 5783 0415

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Sorø's Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

2 måneder siden

Sådan gør du dine forlygter skinnende reneEr dine forlygter blevet matte og uklare med tiden? Det kan påvirke din synlighed og sikkerhed på vejen. Men du behøver ikke at købe dyre produkter for at fikse dem. Du kan bare bruge tandpasta 😮Tandpasta indeholder slibemidler, der kan rense og polere dine forlygter. Gnid forsigtigt med tandpasta og en blød klud. Skyl det derefter af med vand, og dine forlygter vil skinne som nye. Det er som at give din bil et smil 😁 Pas på, at du ikke rammer lakken, da lakken kan tage skade. Bruger du tandpasta uden slibemiddel, tilsætter du blot lidt bagepulver for at få den samme effekt. Har du prøvet tandpasta-tricket? Del dine erfaringer med os i kommentarsporet 👇 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Hos CarPeople knokler vi for at være up to date med den nyeste viden, fordi vi ved, at vores viden er din tryghed – så uanset hvilken bil du kører og har brug for service eller reparation, kan du trygt køre til din CarPeople. Find dit lokale værksted på carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Sådan fjerner du insektrester fra din forrude og kofanger!Hvis du har været på vejene i sommerhalvåret eller i skoven, har du sikkert bemærket, at din forrude og kofanger er fyldt med insektrester. Det kan være svært at fjerne dem med almindelig vask eller skrabning. Heldigvis er der et gammelt trick, der virker hver eneste gang. Eddike er nemlig et fantastisk rengøringsmiddel, der kan opløse de klæbrige stoffer, som insekterne efterlader. Brug en svamp dyppet i eddike til at gnide de genstridige rester af. Eddiken vil også hjælpe med at desinficere og fjerne lugte fra din bil. Skyl det derefter af med vand, og din bil vil være ren og skinnende.Har du nogensinde brugt eddike til at rengøre din bil? Del dine tips og tricks med os i kommentarerne! 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Hos CarPeople behøver du ingen parlør for at forstå, hvad din bil har brug for – vores viden er nemlig din tryghed. Til gengæld anbefaler vi et ferietjek, så du er sikker på at nå godt frem til destinationen. Book nu hos din lokale CarPeople på www.service.carpeople.dk/book-tid ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Er du træt af den kedelige eller dårlige lugt i din bil? Vil du gerne have en frisk og naturlig aroma uden at bruge kunstige luftfriskere? Så har vi et tip til dig: teposer! 🍵Teposer er ikke kun gode til at nyde en varm og hyggelig kop te i sofaen. De kan også bruges til at give din bil en dejlig duft. Tebladene absorberer lugte og frigiver deres egen aroma. Du skal blot placere en pose af din favorit-te under sædet eller i handskerummet. Det er lige meget, om det er grøn te, sort te, urtete eller frugtte.Hvilken te-duft ville du vælge til din bil? 🌿Læs flere tips og tricks på www.carpeople.dk/om-carpeople/carpeople-pitstop ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Der samler sig både støv, snavs og bakterier i din aircondition. Synes du, det kniber med at få kølingen til at virke i sommervarmen, så book et A/C tjek hos din lokale CarPeople på carpeople.dkVores viden er din tryghed. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook