CarPeople Skjern

KH Automobiler A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Alex KassentoftVærkstedchef / Cotech / Salg+45 9735 0088skjern@carpeople.dk
Berit HomannAdministration / Salg+45 9735 0088skjern@carpeople.dk
Martin S. ThomsenAutotekniker / EL- & hybridspecialist+45 9735 0088skjern@carpeople.dk
Christoffer SørensenAutotekniker lærling+45 9735 0088skjern@carpeople.dk
Rasmus FrøsigFejedreng+45 9735 0088skjern@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Skjern

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag08:00 - 13.30
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-torsdag09.00 - 17.00
Fredag09.00 - 15.00
Lør.-søndagEfter aftale

CarPeople Skjern – autoværksted i Skjern og omegn

CarPeople Skjern er kendt for at være et autoriseret Renault og Dacia servicecenter, men vi reparerer og servicerer alle biler – uanset mærke, alder og vægtklasse.

Vi sælger desuden nyere brugte biler og bilplejeprodukter. Vores speciale er alt inden for dæk og bilpleje, herunder dækskifte, opbevaring af dæk, udvendig og indvendig rengøring samt polering.

CarPeople Skjern udfører reparationer og eftersyn og klarer alt fra olieskift, skift og kontrol af bilens batteri, bremser og styretøj, udbedring af forsikringsskader, servicering af aircondition med mere.

De sidste 6 år har vi ligget i top 3 i Renaults landsdækkende kundetilfredshedsundersøgelse. Det opnår vi gennem synlighed i pris og muligheder, veluddannede medarbejdere og gode kundeoplevelser. 

Hos os skal du ikke bekymre dig om ekstra regninger. Du kender prisen inden vi går i gang og vi laver kun det, vi har aftalt.

Ring til os på 9735 0088 eller book din tid online her. Du er altid velkommen på værkstedet til en uforpligtende snak om din biludfordring.

Aircondition, stenslag, dækskift, olieskift og meget mere

Alle biler kræver løbende service som bremseeftersyn, udskiftning af reservedele, klargøring til syn og synstjek.

Vi holder motoren godt kørende med olieskift, ordner stenslag på karosseri og ruder, klarer dækskifte, hjulskifte, tjekker bilens dæktryk er korrekt, skifter viskerblade og pærer.

Vi sørger selvfølgelig også for at aircondition eller klimaanlæg kører, som det skal. Med vores mange års erfaring i branchen er CarPeople Skjern et sikkert valg, når bilen trænger til en kærlig hånd.

CarPeople Skjern – dit lokale autoværksted

Vi har et bredt udvalg og kan skaffe enhver type dæk, fælge og komplethjul til dig. Vi vil også meget gerne rådgive dig om, hvilken type eller hvilket mærke som egner sig bedst til din bil og dit formål.

Kom forbi værkstedet hvad enten du er til gør-det-selv eller gør-det-for-mig løsningen.

Book tid på vores online booking eller ring 9735 0088

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Skjern's Facebook

En brugt bil kan være mindst lige så god som en ny! Denne BMW 330e er i topform og klar til at komme med dig hjem 🤩 Klik på linket her eller kom ned i butikken og se den med dine egne øjne 😃 www.biltorvet.dk/bil/bmw/330e/2-0-plugin-hybrid-sport-line-292hk-8g-aut/2463551 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Vidste du, at du kan få et helt års CarPeople Vejhjælp med i prisen, når du har fået serviceret din bil hos CarPeople? Det gælder uanset hvilket af vores 66 CarPeople værksteder, du har brugt og uanset hvilken bil du kører. Så selvom det er træls at gå i stå, så får vi dig hurtigt trygt og godt videre med CarPeople Vejhjælp. Hør mere hos din lokale CarPeople næste gang, din bil skal serviceres. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Kunne du forestille dig denne Skoda Enyaq iV hjemme i din garage? Det kan vi! 😎 Book en prøvekørsel og se om du ikke bliver lige så overbevist som vi er 👇 www.biltorvet.dk/elbiler/skoda/enyaq-iv/80-el-selection-suite-204hk-5d-aut/2460348 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Undgå at blive overrasket af vinterføret – husk at booke dækskifte online hos en af CarPeoples 66 værksteder i hele landet. Du kan helt sikkert finde en CarPeople tæt på dig eller dit arbejde og få klaret dækskiftet nemt og hurtigt. Find den CarPeople, der er ligger bedst i forhold til din hverdag og book allerede nu. www.carpeople.dk/find-din-carpeople/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Der er flere gode grunde til at skifte til vinterdæk. Faktisk er der 4 for at være helt præcis. Se de gode grunde i videoen, og skynd dig bagefter at booke online hos din lokale CarPeople. Der er 66 forskellige CarPeople at vælge imellem fordelt over hele landet, og vi skifter dæk på alle bilmærker – også din. Og din partners. Book online nu på www.carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook