CarPeople Skjern

KH Automobiler A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Alex KassentoftVærkstedchef / Cotech / Salg+45 9735 0088skjern@carpeople.dk
Berit HomannAdministration / Salg+45 9735 0088skjern@carpeople.dk
Martin S. ThomsenAutotekniker / EL- & hybridspecialist+45 9735 0088skjern@carpeople.dk
Christoffer SørensenAutotekniker lærling+45 9735 0088skjern@carpeople.dk
Rasmus FrøsigFejedreng+45 9735 0088skjern@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Skjern

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag08:00 - 13.30
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-torsdag09.00 - 17.00
Fredag09.00 - 15.00
Lør.-søndagEfter aftale

CarPeople Skjern – autoværksted i Skjern og omegn

CarPeople Skjern er kendt for at være et autoriseret Renault og Dacia servicecenter, men vi reparerer og servicerer alle biler – uanset mærke, alder og vægtklasse.

Vi sælger desuden nyere brugte biler og bilplejeprodukter. Vores speciale er alt inden for dæk og bilpleje, herunder dækskifte, opbevaring af dæk, udvendig og indvendig rengøring samt polering.

CarPeople Skjern udfører reparationer og eftersyn og klarer alt fra olieskift, skift og kontrol af bilens batteri, bremser og styretøj, udbedring af forsikringsskader, servicering af aircondition med mere.

De sidste 6 år har vi ligget i top 3 i Renaults landsdækkende kundetilfredshedsundersøgelse. Det opnår vi gennem synlighed i pris og muligheder, veluddannede medarbejdere og gode kundeoplevelser. 

Hos os skal du ikke bekymre dig om ekstra regninger. Du kender prisen inden vi går i gang og vi laver kun det, vi har aftalt.

Ring til os på 9735 0088 eller book din tid online her. Du er altid velkommen på værkstedet til en uforpligtende snak om din biludfordring.

Aircondition, stenslag, dækskift, olieskift og meget mere

Alle biler kræver løbende service som bremseeftersyn, udskiftning af reservedele, klargøring til syn og synstjek.

Vi holder motoren godt kørende med olieskift, ordner stenslag på karosseri og ruder, klarer dækskifte, hjulskifte, tjekker bilens dæktryk er korrekt, skifter viskerblade og pærer.

Vi sørger selvfølgelig også for at aircondition eller klimaanlæg kører, som det skal. Med vores mange års erfaring i branchen er CarPeople Skjern et sikkert valg, når bilen trænger til en kærlig hånd.

CarPeople Skjern – dit lokale autoværksted

Vi har et bredt udvalg og kan skaffe enhver type dæk, fælge og komplethjul til dig. Vi vil også meget gerne rådgive dig om, hvilken type eller hvilket mærke som egner sig bedst til din bil og dit formål.

Kom forbi værkstedet hvad enten du er til gør-det-selv eller gør-det-for-mig løsningen.

Book tid på vores online booking eller ring 9735 0088

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Skjern's Facebook

Det er vigtigt at følge med og være helt opdateret på de muligheder vores investeringer i blandt andet nyt testudstyr giver🤓🤓Christoffer har netop været afsted på kursus hos CEPELO i Aalborg for at blive endnu mere skarp på vores Autel tester 🤘#uddannelse #investering #Autel #auteldiagnostics #khautomobiler #carpeopleskjern #tekniker #skjern #vejentiltryghed ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
De sidste dage har Alex været på endnu et modul af el/hybrid tekniker uddannelsen i Odense.Denne gang med fokus på adskillelse og reparation af batteripakken ⚡️⚡️Det er vigtigt at sikkerheden er i orden når man arbejder med 400 volt og op til 60.000 ampere 💥#khautomobiler #carpeopleskjern #uddannelse #SikkerhedFørst #tekniker #nyviden #vejentiltryghed #bestået ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Mmh, foråret er på vej, og lige pludselig er det tid til sommerdæk igen. Sørg for at booke tid hos CarPeople, så bilen er klar til at stå bedst muligt fast, når temperaturen stiger. Lige pludselig vil alle have sommerdæk på – så book et skifte i god tid. Book tid til sommerdæk før alle andre på brnw.ch/21wIElg ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk. Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook