Vi holder ferielukket i uge 30 og 31

CarPeople Skjern

KH Automobiler A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Alex KassentoftVærkstedchef / Cotech / Salg+45 9735 0088skjern@carpeople.dk
Berit HomannAdministration / Salg+45 9735 0088skjern@carpeople.dk
Martin S. ThomsenAutotekniker / EL- & hybridspecialist+45 9735 0088skjern@carpeople.dk
Christoffer SørensenAutotekniker lærling+45 9735 0088skjern@carpeople.dk
Rasmus FrøsigFejedreng+45 9735 0088skjern@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Skjern

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag08:00 - 13.30
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-torsdag09.00 - 17.00
Fredag09.00 - 15.00
Lør.-søndagEfter aftale

CarPeople Skjern – autoværksted i Skjern og omegn

CarPeople Skjern er kendt for at være et autoriseret Renault og Dacia servicecenter, men vi reparerer og servicerer alle biler – uanset mærke, alder og vægtklasse.

Vi sælger desuden nyere brugte biler og bilplejeprodukter. Vores speciale er alt inden for dæk og bilpleje, herunder dækskifte, opbevaring af dæk, udvendig og indvendig rengøring samt polering.

CarPeople Skjern udfører reparationer og eftersyn og klarer alt fra olieskift, skift og kontrol af bilens batteri, bremser og styretøj, udbedring af forsikringsskader, servicering af aircondition med mere.

De sidste 6 år har vi ligget i top 3 i Renaults landsdækkende kundetilfredshedsundersøgelse. Det opnår vi gennem synlighed i pris og muligheder, veluddannede medarbejdere og gode kundeoplevelser. 

Hos os skal du ikke bekymre dig om ekstra regninger. Du kender prisen inden vi går i gang og vi laver kun det, vi har aftalt.

Ring til os på 9735 0088 eller book din tid online her. Du er altid velkommen på værkstedet til en uforpligtende snak om din biludfordring.

Aircondition, stenslag, dækskift, olieskift og meget mere

Alle biler kræver løbende service som bremseeftersyn, udskiftning af reservedele, klargøring til syn og synstjek.

Vi holder motoren godt kørende med olieskift, ordner stenslag på karosseri og ruder, klarer dækskifte, hjulskifte, tjekker bilens dæktryk er korrekt, skifter viskerblade og pærer.

Vi sørger selvfølgelig også for at aircondition eller klimaanlæg kører, som det skal. Med vores mange års erfaring i branchen er CarPeople Skjern et sikkert valg, når bilen trænger til en kærlig hånd.

CarPeople Skjern – dit lokale autoværksted

Vi har et bredt udvalg og kan skaffe enhver type dæk, fælge og komplethjul til dig. Vi vil også meget gerne rådgive dig om, hvilken type eller hvilket mærke som egner sig bedst til din bil og dit formål.

Kom forbi værkstedet hvad enten du er til gør-det-selv eller gør-det-for-mig løsningen.

Book tid på vores online booking eller ring 9735 0088

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Skjern's Facebook

Duften af ferie 🌞🌞😎🇩🇰Der er blevet knoklet hele vejen rundt og alle mand er nu sendt på ferie🏖🏝🏟🌞🍻🥂#khautomobiler #carpeopleskjern #ferieferieferie #godsommer #trækstikket ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
For godt et år siden hentede de en blå Kia E-Niro og da behovet for en bil mere blev aktuelt, har Berit fundet endnu en Kia E-Niro til dem 😎Tak for tilliden og handlen 💥 God weekend 👋👋#khautomobiler #carpeopleskjern #BilSalg #nybrugtbil #støtlokalt #takforhandlen #Elbil #salg #finansiering #tætterepådigogdinbil #godweekend ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Hos CarPeople gør vi os umage for at din oplevelse altid skal være positiv. Bedre service, højere kvalitet og selvfølgelig erfarne mekanikere, der har fuldstændig styr på dine behov – uanset hvilken bil du kører. Også når du kører el- og hybrid. Vores specialister står klar til at tage imod dig og din bil. Det bedste af det hele er, at du helt sikkert også har en CarPeople tæt på dit hjem eller dit arbejde. Find os nemt og book online på www.carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Når du skal have en fantastisk bilferie, skal din bil til gengæld på overarbejde. Vi servicerer alle bilmærker, og du booker nemt online på service.carpeople.dk/book-tid Så er du sikker på, at din ferie får den allerbedste start. Vi følger fabrikantens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien. Og husk, at du selvfølgelig får et helt års CarPeople Vejhjælp med i prisen, når du booker service hos os. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook