CarPeople Tønder

Vest-Biler-Syd A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Jan FeiferIndehaver / sælger+45 7472 2244toender@carpeople.dk
Lene ScheelkeBogholder+45 7472 2244toender@carpeople.dk
Thorsten LauVærkfører+45 7472 2244toender@carpeople.dk
Raphael Jensch Mekaniker+45 7472 2244toender@carpeople.dk
Michael JørgensenMekaniker+45 7472 2244toender@carpeople.dk
Jens Christian JohannsenMaler+45 7472 2244toender@carpeople.dk
Glenn Pabst Servicemedarbejder+45 7472 2244toender@carpeople.dk
Rasmus BossenMekanikerlærling+45 7472 2244toender@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Tønder

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 14:15
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-torsdag07:30 – 17:00
Fredag07:30 – 15:30
LørdagLukket
Søndag13:00 - 15:30

Vest Biler Syd / CarPeople Tønder – Dit autoværksted i Tønder og omegn

Hos Vest Biler Syd CarPeople Tønder har personlig og professionel service højeste prioritet. Vi vægter kundetilfredshed meget højt og har gennem årene oparbejdet en stor kundekreds med mange loyale kunder, som vi sætter stor pris på.

Vi tilbyder service- og reparationsarbejde af alle bilmærker og har eget opretter/karosseriværksted samt autolakering under samme tag. Vores dygtige mekanikere kommer ofte på kursus og efteruddannelse for at blive endnu skarpere på de seneste teknikker. Samtidig har vi alt det nyeste værktøj og testudstyr for at kunne servicere og reparere alle bilmærker bedst muligt. Alt i alt betyder det, at vi kan udføre alle slags opgaver fra de helt små til de større opgaver. Samtidig tager vi os let og hurtigt at skadessager fra de små skrammer til de større reparationer.

Vi er specialister i Opel og Ford, da vi har været forhandler og værksted i mange år inden for disse to bilmærker. Er din bil af et andet mærke, skal det dog ikke afholde dig fra at komme forbi.

Vores ventetid er altid så kort som muligt, for vi ved, at du gerne vil hurtigt videre. Kan du alligevel ikke vente, stiller vi gerne en lånebil til din rådighed, mens din bil er på værksted.

Skal der ny bil til, klarer vi også nemt det. Vi har over 900 m2 udstilling og altid over 60 nyere brugte biler til salg. Vi rådgiver gerne i, hvilken bil der bedst passer til dine ønsker og behov. Har vi ikke noget på lager, som passer helt perfekt, bestiller vi gerne den rigtige bil hjem til dig.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig på 7472 2244. Du kan også booke tid online herunder.

Vest Biler Syd CarPeople Tønder – et stærkt team med mange års erfaring

Vest Biler Syd CarPeople Tønder startede i 1947 som en Opel bilforhandler. I perioden 2006-2015 var vi også forhandlere af Ford.

I 1993 overtog Ove Fejfer og sønnen Jan Fejfer virksomheden, som i dag drives af Jan Feifer og Jørgen Nielsen. Jan og Jørgen har hver over 25 års erfaring i bilbranchen.

Alle mekanikerne på vores værksted har lang tids erfaring og været ansat i huset i mange år. De er løbende på uddannelse for at kunne servicere og reparere din bil bedst muligt, så du kan overlade dit vigtigste transportmiddel i sikre hænder. Sammen danner vi et stærk team, som vil gøre alt for, at du som kunde er tilfreds og kommer igen.

Book tid på vores online booking eller ring 7472 2244

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Tønder's Facebook

4 dage siden

Vi forstår godt hvorfor du ikke kan fjerne blikket fra denne Skoda Fabia 😍 Det kan vi heller ikke! Tag et nærmere kig på den lige her 👇 www.biltorvet.dk/bil/skoda/fabia/1-0-mpi-ambition-75hk-5d/2046798 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

6 dage siden

Hvis du har børn eller bare elsker at få lidt snacks i bilen, har du sikkert også opdaget et par besværlige pletter hist og her. Man kan købe alle mulig slags pletfjernere, men det mest effektive og helt sikkert også billigste middel har du med garanti inden for rækkevidde. 𝐃𝐞𝐭 𝐞𝐫 𝐧𝐞𝐦𝐥𝐢𝐠 𝐛𝐚𝐠𝐞𝐩𝐮𝐥𝐯𝐞𝐫.Bland en lille mængde bagepulver med vand for at lave en pasta, og påfør den på pletten. Lad pastaen tørre og støvsug derefter pletten væk. Gentag processen flere gange, hvis der er behov for det. Husk at tricket kun gælder for stofsæder. Har du et ægte husmortrick til at fjerne pletter? Husk at dele dine bedste tricks med os andre, så livet som bilejer bliver lettere. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Brug for mere plads i den firehjulede? 😉 Vi har denne Kia Ceed til salg lige nu, så kom ned og fyld bagagerummet op, hvis du kan 😃 Se mere her 👇 www.biltorvet.dk/bil/kia/ceed/sw-1-0-t-gdi-vision-120hk-stc-6g/1840221 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Vidste du, at CarPeople er en landsdækkende kæde med hele 65 værksteder fordelt i hele landet? For dig betyder det, at vi kan tilbyde dig høj kvalitet, faglighed og service, fordi vi er sammen om at gøre hinanden bedre. Derfor kan du trygt køre ind til CarPeople – uanset hvor i landet du bor. Find os på brnw.ch/21wGWla og book online. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Er du på jagt efter drømmebilen?Så kør ind til din nærmeste CarPeople og få både rådgivning og et godt udvalg af nyere brugte biler. Du finder os i hele landet, og vi hjælper dig ikke blot med at finde den helt perfekte bil til dit behov – vi står også klar med service bagefter. Uanset hvilken bilmærke, der er dit foretrukne. Det gælder selvfølgelig også el- og hybridbiler. Vil du i gang med lidt research, kan du også gå på opdagelse i vores udvalg online: brnw.ch/21wGRXN ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

𝙉𝙪 𝙚𝙧 𝙙𝙚𝙩 𝙨𝙞𝙙𝙨𝙩𝙚 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙘𝙚 𝙛𝙤𝙧 𝙖𝙩 𝙫æ𝙧𝙚 𝙢𝙚𝙙 𝙞 𝘿𝙚𝙣 𝙎𝙩𝙤𝙧𝙚 𝘽𝙞𝙡𝙟𝙖𝙜𝙩.Skynd dig ind og spil, så er det måske dig, der kan nyde en hel måned i den smarte lille CarPeople MINI elbil inkl. fri opladning. Vi trækker også lod om lækre ugepræmier. Spil med her: brnw.ch/21wGPlV ... Se mereSe mindre
Se på Facebook