CarPeople Dalum

SVENDS AUTO

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Frans FeddersenVÆRKSTEDSINDEHAVER+45 6615 0188dalum@carpeople.dk
Jesper HuberMEKANIKER+45 6615 0188dalum@carpeople.dk
Nikolaj RasmussenMEKANIKER+45 6615 0188dalum@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Dalum

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 15:30
Fredag07:30 - 15:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag07.30-17.00

Svends Auto, Autoværksted Dalum – dit lokale CarPeople-værksted i Odense S

Som tidligere autoriseret Skoda-forhandler er vi specialister i Skoda. Vi har i øvrigt god erfaring med service og reparation af Volkswagen, Audi og Seat, men servicerer og reparerer alle bilmærker.

Hos os kan du forvente kvalitetsarbejde til yderst fordelagtige priser. Vi er et værksted med professionelle mekanikere, der løbende uddanner sig, så vi altid er på forkant med udviklingen inden for bilbranchen. 

Vi kan for eksempel fejlsøge på motorstyring, ABS, TRACS, klimaanlæg og automatgearkasse. Vi arbejder med diagnosetestere, som giver os mulighed for at kommunikere med komplekse og avancerede systemer til diagnose og fejlsøgning af moderne køretøjselektronik.

Vi garanterer dig hurtig anskaffelse af reservedele med vores elektroniske bestillingssystem på mere end 300.000 varenumre.

Aircondition, stenslag, dækskift, olieskift og meget mere

Alle biler kræver løbende service som bremseeftersyn, udskiftning af reservedele, klargøring til syn og synstjek.

Vi holder motoren godt kørende med olieskift, ordner stenslag på karosseri og ruder, klarer dækskifte, hjulskifte, tjekker bilens dæktryk er korrekt, skifter viskerblade og pærer.

Vi sørger selvfølgelig også for at aircondition eller klimaanlæg kører, som det skal. Med vores mange års erfaring i branchen er CarPeople Dalum et sikkert valg, når bilen trænger til en kærlig hånd.

CarPeople Dalum– dit lokale autoværksted

Vi er et autoværksted, der sætter pris på den lokale tilknytning og den gode kundekontakt. Med styr på håndværket og en troværdig forretning er der ikke noget at tage fejl af. Hos os er du altid velkommen til en uforpligtende snak. Vi vejleder gerne i, hvordan du passer godt på din bil og påfylder gratis sprinklervæske.

Book tid på vores online booking eller ring 6615 0188

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Dalum's Facebook

1 måned siden

Er din bil klar til varmen? 🚗Hos Svends Auto er vores Aircon service mere end bare et tjek - det er en garanti for kølige køreture og behagelige dage bag rattet. Lad vores dedikerede team tage sig af din bils aircondition, så du kan nyde sommeren uden bekymringer. Book din service i dag og kør svalt gennem sommeren! ☀️📞 +45 66 15 01 88🌐 www.svendsauto.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Vær forberedt på sommeren: Skift dine vinterdæk hos Svends Auto ☀Når det gælder din bils sikkerhed og ydeevne, er valget af dæk afgørende. Hos Svends Auto er vi her for at sikre, at du kører sikkert og problemfrit igennem alle årstider. Hvis du stadig kører på vinterdæk, så er det måske på tide at overveje en opgradering. Lad vores eksperter hjælpe dig med skifte dine dæk. Book din tid hos os i dag! 🚗📞 +45 66 15 01 88🌐 www.svendsauto.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Skift til sommerdæk hos os! 🌞🚗 Vi er klar til at hjælpe dig med at få din bil sommerklar og sikre dig optimal kørsel i de varme måneder. Vores dygtige team står klar til at skifte dine dæk, så du kan nyde en sikker køreoplevelse. Kontakt os i dag for at booke din tid! 🌼🛣️☎ +45 66 15 01 88🌐 www.svendsauto.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Det er vigtigt at holde dem i god stand for din sikkerhed og andres på vejen. Hos os kan vi sikre, at dine bremser fungerer optimalt. Kontakt os i dag for en hurtig tjek og ro i sindet bag rattet! 🚗🚘 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Hos Svends Auto er vi eksperter i reparation og vedligeholdelse af el- og hybridbiler. Lad vores dedikerede team sikre, at din bil kører optimalt og miljøvenligt. Book dit servicebesøg i dag og få ro i sindet med en bil i topform! 🚗⚡ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Svends Autos coverbillede ... Se mereSe mindre
Se på Facebook