CarPeople Rønne

Koring & Lund I/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Finni LundIndehaver / Værkstedschef+45 5695 7400roenne@carpeople.dk
Nicolai Kofoed MarcherMekaniker+45 5695 7400roenne@carpeople.dk
Morten Mandix PihlMekaniker+45 5695 7400roenne@carpeople.dk
Patrik Albæk PedersenMekaniker+45 5695 7400roenne@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Rønne

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30-16:00
Fredag07:30-15:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag09:30-17:00
Lør.-søndagEfter aftale

Koring & Lund / CarPeople Rønne – dit lokale autoværksted

Hos Koring & Lund / CarPeople Rønne har vi mere end 35 års erfaring som autoværksted og har stor lokal tilknytning. Vi værdsætter vores kunder og den gode relation, vi har opbygget gennem årene.

Vi har stort fokus på, at alle opgaver løses korrekt, på professionel vis og efter alle krav fra hver enkelt bilfabrikant. På værkstedet møder du derfor faguddannede mekanikere og pladesmede, der løbende holder sig opdateret, så du får den bedste service på markedet. Vi klarer alle fejl og mangler på din bil.

Hos Koring & Lund CarPeople Rønne er alle bilmærker og opgaver velkomne. Vi reparerer og servicerer alle bilmærker, uanset om det er en personbil eller varevogn, en stor eller lille reparation. Service udføres altid efter bilfabrikkernes forskrifter og med originale reservedele, hvis du ønsker det.

Vi bestræber os på at få din bil repareret så hurtig som muligt. Og har du brug for en lånebil ved en større skade, mens din bil er til reparation, er det en mulighed.

Har du brug for en ny brugt bil, står vi klar til at hjælpe dig. Vi bestræber os på at have kvalitetsbiler til fornuftige priser til både private og erhverv. Bilen har altid gennemgået vores kvalitetscheck, er i god stand og synet, inden vi leverer den, medmindre andet er aftalt.

Har du brug for hjælp med din bil på Bornholm, er du velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på 5695 7400. Du kan også booke tid online herunder.

Koring & Lund – et topmoderne autoværksted

Hos os er tingene altid i orden. Vores testudstyr er altid opdateret. Og vores værktøj kontrolleres løbende for at sikre dig, at vores udstyr og arbejde lever op til alle vedtagne kvalitetsnormer på området. Det betyder, at vi kan udføre alle typer opgaver inklusiv reparation, fejlfinding og vedligeholdelse af de nyeste modeller – også inden for el- og hybridbiler.

Alting foregår i dialog med dig, så forventningerne er afstemt bedst muligt, inden reparationen går i gang.

Mere end 35 år med salg, service og reparation

Koring & Lund startede som en tankstation med salg og service af Mazda biler tilbage i 1983. Virksomheden blev stiftet og drives stadig af indehaverne Niels-Ole Koring og Finni Lund.

I 1989 overtog vi Peugeot forhandlingen på øen. Bilmærket Peugeot voksede meget de følgende år og rammerne blev hurtigt for små, så der måtte mere plads til. I 2002 indviede vi nye lokale og alle aktiviteter flyttede til den nuværende adresse, hvor både det mekaniske værksted, pladeværksted og salgsafdelingen fik meget mere plads. Det gjorde også, at beliggenheden og tilkørselsforholdene nu er helt i top for både kunder og medarbejder.

I 2020 blev Koring & Lund del af CarPeople kæden under navnet Koring & Lund CarPeople Rønne og dermed et frit værksted med plads til alle bilmærker.

Book tid på vores online booking eller ring 5695 7400

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.