Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Velkommen til CarPeople

Rønne

+45 5695 7400

roenne@carpeople.dk

Åkirkebyvej 57, 3700 Rønne

Book tid her

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE
 • Indehaver / Værkstedschef

  Finni Lund

  +45 5695 7400 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Mekaniker

  Nicolai Kofoed Marcher

  +45 5695 7400SEND MAIL

 • Mekaniker

  Morten Mandix Pihl

  +45 5695 7400SEND MAIL

 • Mekaniker

  Patrik Albæk Pedersen

  +45 5695 7400SEND MAIL

Koring & Lund CarPeople Rønne
– dit lokale autoværksted

Hos Koring & Lund CarPeople Rønne har vi mere end 35 års erfaring som autoværksted og har stor lokal tilknytning. Vi værdsætter vores kunder og den gode relation, vi har opbygget gennem årene.

Vi har stort fokus på, at alle opgaver løses korrekt, på professionel vis og efter alle krav fra hver enkelt bilfabrikant. På værkstedet møder du derfor faguddannede mekanikere og pladesmede, der løbende holder sig opdateret, så du får den bedste service på markedet. Vi klarer alle fejl og mangler på din bil.

Hos Koring & Lund CarPeople Rønne er alle bilmærker og opgaver velkomne. Vi reparerer og servicerer alle bilmærker, uanset om det er en personbil eller varevogn, en stor eller lille reparation. Service udføres altid efter bilfabrikkernes forskrifter og med originale reservedele, hvis du ønsker det.

Vi bestræber os på at få din bil repareret så hurtig som muligt. Og har du brug for en lånebil ved en større skade, mens din bil er til reparation, er det en mulighed.

Har du brug for en ny brugt bil, står vi klar til at hjælpe dig. Vi bestræber os på at have kvalitetsbiler til fornuftige priser til både private og erhverv. Bilen har altid gennemgået vores kvalitetscheck, er i god stand og synet, inden vi leverer den, medmindre andet er aftalt.

Har du brug for hjælp med din bil på Bornholm, er du velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på 5695 7400. Du kan også booke tid online herunder.

Koring & Lund – et topmoderne autoværksted

Hos os er tingene altid i orden. Vores testudstyr er altid opdateret. Og vores værktøj kontrolleres løbende for at sikre dig, at vores udstyr og arbejde lever op til alle vedtagne kvalitetsnormer på området. Det betyder, at vi kan udføre alle typer opgaver inklusiv reparation, fejlfinding og vedligeholdelse af de nyeste modeller – også inden for el- og hybridbiler.

Alting foregår i dialog med dig, så forventningerne er afstemt bedst muligt, inden reparationen går i gang.

Mere end 35 år med salg, service og reparation

Koring & Lund startede som en tankstation med salg og service af Mazda biler tilbage i 1983. Virksomheden blev stiftet og drives stadig af indehaverne Niels-Ole Koring og Finni Lund.

I 1989 overtog vi Peugeot forhandlingen på øen. Bilmærket Peugeot voksede meget de følgende år og rammerne blev hurtigt for små, så der måtte mere plads til. I 2002 indviede vi nye lokale og alle aktiviteter flyttede til den nuværende adresse, hvor både det mekaniske værksted, pladeværksted og salgsafdelingen fik meget mere plads. Det gjorde også, at beliggenheden og tilkørselsforholdene nu er helt i top for både kunder og medarbejder.

I 2020 blev Koring & Lund del af CarPeople kæden under navnet Koring & Lund CarPeople Rønne og dermed et frit værksted med plads til alle bilmærker.

Book tid på vores online booking eller ring 5695 7400

 • Få tilbud på en eller flere reparationer
 • Få fikset et stenslag
 • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
 • Få en god vejhjælpsaftale
 • Lej eller lease en bil
 • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk
 • Hør om en fair forsikringsordning

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Book her

Læs meremindre

Åbningstider Rønne

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen.
Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted

Man-tors 07:30-16:00
Fre 07:30-15:00
Lør-søn Lukket
Salg

Man-fre 09:30-17:00
Lør-søn Efter aftale