Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Velkommen til CarPeople

Ringkøbing

+45 9732 1435

ringkoebing@carpeople.dk

Birkmosevej 2, 6950 Ringkøbing

Book tid her

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE
 • Indehaver

  Timmy Jeppesen

  +45 9732 1435 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Indehaver

  Erhardt Strøm

  +45 9732 1435 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Autohjørnet Ringkøbing CarPeople Ringkøbing
– Vi holder, hvad vi lover!

Hos Autohjørnet Ringkøbing CarPeople Ringkøbing får du god service og en reparation, du kan stole på. Vi tilbyder alle former for reparation og service af din bil, uanset om det er er en privatbil eller firmabil. Hos os kan du altid være sikker på én ting: Vi holder, hvad vi lover!

Vi er et lille, lokalt værksted med en tæt relation til vores kunder. Vi yder premium service og er meget fleksible. Vores højeste prioritet er nemlig tilfredse kunder og at lave reparationer af topkvalitet. Vi aftaler gerne prisen på forhånd og ringer og forhører os med dig, inden vi laver mere, end vi har aftalt. På den måde kan du altid stole på, at du ikke får en dyrere værkstedsregning.

Vi har stor erfaring med VW, Audi og Opel, men har både kompetencerne og udstyret til at tage alle bilmærker. Vores to ejere, Timmy Jeppesen og Erhardt Strøm, har nemlig over 56 års erfaring tilsammen som automekanikere. Alle vores dygtige mekanikere laver enhver type opgave inden for reparation og service fra de helt små til de store og for både privat, erhverv og forsikringssager. De kommer desuden løbende på kursus og efteruddannelse for at lære alle de nyeste tips og tendenser samt nyere teknologier at kende, så vi altid er klar til at tage din bil ind uanset alder.

Har du brug for en ny bil, kan du også finde det hos os. Vi sælger et udvalg af gode brugte biler, som alle er istandsat og klar til at trille ud af parkeringspladsen. Og vi sælger kun biler, som vi selv ville købe, så du kan være sikker på, at du får en prima brugtvogn.

Er du ikke på markedet til at købe, kan vi også tilbyde dig en bil til leasing eller leje. Vi hjælper dig også gerne med finansieringen af bilen og taler med dig i et sprog, som alle kan forstå. Det skal nemlig ikke være kringlet at købe, leje eller lease en bil.

Skal din bil have en større omgang og har du brug for en lånebil, stiller vi naturligvis også sådan en til din rådighed. Og det gælder både for privatbiler, varevogne og firmabiler samt til forsikringssager.

Trænger din bil mere til en kærlig hånd, kan vi også hjælpe. Her tilbyder vi for eksempel undervognsbehandlinger, diverse i bilpleje og et nyt look i form af ny lak eller et skilt eller reklame til firmabilen.

Vi står klar til at hjælpe dig og tage en uforpligtende snak uanset din biludfordring eller ønsker for din bil. Du er altid velkommen til at give os et kald på 9732 1435 eller booke tid online herunder.

Autohjørnet Ringkøbing CarPeople Ringkøbing – dit lokale værksted med masser af erfaring

Autohjørnet Ringkøbing blev startet i 2006 af Timmy Jeppesen, som er udlært hos Opel og har 17 års erfaring herfra. I 2015 kom Erhardt Strøm til som medejer. Erhardt har 18 års erfaring med VW og flere års erfaring fra andre værksteder. Det betyder, at de to til sammen har over 56 års erfaring inden for branchen. I 2019 blev de del af CarPeople kæden som den lokale repræsentant i Ringkøbing og omegn.

I dag har Erhardt sin daglige gang på værkstedet, mens Timmy tilbringer en stor del af sin tid på kontoret med salg og administration. I alt er vi 6 medarbejdere i firmaet, som sørger for en god stemning på kontoret og i værkstedet, så du altid kommer ind til en god atmosfære med plads til en snak og en kop kaffe, mens vi finder ud af, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre.

Book tid på vores online booking eller ring 9732 1435

 • Få tilbud på en eller flere reparationer
 • Få fikset et stenslag
 • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
 • Få en god vejhjælpsaftale
 • Lej eller lease en bil
 • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk
 • Hør om en fair forsikringsordning

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Book her

Åbningstider Ringkøbing

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen.
Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted

Man-tors 07:30 - 16:00
Fre 07:30 - 14:00
Lør-søn Lukket
Salg

Man-tors 07:30 - 17:00
Fre 07:30 - 16:00
Lør-søn Efter aftale