CarPeople Ringkøbing

Autohjørnet Ringkøbing ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider CarPeople Ringkøbing

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 14:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-torsdag07:30 - 17:00
Fredag07:30 - 16:00
Lør.-søndagEfter aftale

Autohjørnet Ringkøbing / CarPeople Ringkøbing – Vi holder, hvad vi lover!

Hos Autohjørnet Ringkøbing CarPeople Ringkøbing får du god service og en reparation, du kan stole på. Vi tilbyder alle former for reparation og service af din bil, uanset om det er er en privatbil eller firmabil. Hos os kan du altid være sikker på én ting: Vi holder, hvad vi lover!

Vi er et lille, lokalt værksted med en tæt relation til vores kunder. Vi yder premium service og er meget fleksible. Vores højeste prioritet er nemlig tilfredse kunder og at lave reparationer af topkvalitet. Vi aftaler gerne prisen på forhånd og ringer og forhører os med dig, inden vi laver mere, end vi har aftalt. På den måde kan du altid stole på, at du ikke får en dyrere værkstedsregning.

Vi har stor erfaring med VW, Audi og Opel, men har både kompetencerne og udstyret til at tage alle bilmærker. Vores to ejere, Timmy Jeppesen og Erhardt Strøm, har nemlig over 56 års erfaring tilsammen som automekanikere. Alle vores dygtige mekanikere laver enhver type opgave inden for reparation og service fra de helt små til de store og for både privat, erhverv og forsikringssager. De kommer desuden løbende på kursus og efteruddannelse for at lære alle de nyeste tips og tendenser samt nyere teknologier at kende, så vi altid er klar til at tage din bil ind uanset alder.

Har du brug for en ny bil, kan du også finde det hos os. Vi sælger et udvalg af gode brugte biler, som alle er istandsat og klar til at trille ud af parkeringspladsen. Og vi sælger kun biler, som vi selv ville købe, så du kan være sikker på, at du får en prima brugtvogn.

Er du ikke på markedet til at købe, kan vi også tilbyde dig en bil til leasing eller leje. Vi hjælper dig også gerne med finansieringen af bilen og taler med dig i et sprog, som alle kan forstå. Det skal nemlig ikke være kringlet at købe, leje eller lease en bil.

Skal din bil have en større omgang og har du brug for en lånebil, stiller vi naturligvis også sådan en til din rådighed. Og det gælder både for privatbiler, varevogne og firmabiler samt til forsikringssager.

Trænger din bil mere til en kærlig hånd, kan vi også hjælpe. Her tilbyder vi for eksempel undervognsbehandlinger, diverse i bilpleje og et nyt look i form af ny lak eller et skilt eller reklame til firmabilen.

Vi står klar til at hjælpe dig og tage en uforpligtende snak uanset din biludfordring eller ønsker for din bil. Du er altid velkommen til at give os et kald på 9732 1435 eller booke tid online herunder.

Autohjørnet Ringkøbing CarPeople Ringkøbing – dit lokale værksted med masser af erfaring

Autohjørnet Ringkøbing blev startet i 2006 af Timmy Jeppesen, som er udlært hos Opel og har 17 års erfaring herfra. I 2015 kom Erhardt Strøm til som medejer. Erhardt har 18 års erfaring med VW og flere års erfaring fra andre værksteder. Det betyder, at de to til sammen har over 56 års erfaring inden for branchen. I 2019 blev de del af CarPeople kæden som den lokale repræsentant i Ringkøbing og omegn.

I dag har Erhardt sin daglige gang på værkstedet, mens Timmy tilbringer en stor del af sin tid på kontoret med salg og administration. I alt er vi 6 medarbejdere i firmaet, som sørger for en god stemning på kontoret og i værkstedet, så du altid kommer ind til en god atmosfære med plads til en snak og en kop kaffe, mens vi finder ud af, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre.

Book tid på vores online booking eller ring 9732 1435

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Ringkøbing's Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

2 måneder siden

Sådan fjerner du statisk elektricitet fra bilens sæder🚗Hader du ikke, når du stiger ud af din bil og får et lille rap fra den statiske elektricitet? Eller når dit hår eller tøj klæber sig til sædet? Den statiske elektricitet opstår, når dit tøj gnider mod sædet. Men der er en nem måde at slippe af med det på: tørretumblerkugler! 🙌Tørretumblerkugler er små bolde af plastik eller uld, som du normalt bruger til at blødgøre dit tøj i tørretumbleren. Men de kan også bruges til at fjerne statisk elektricitet fra bilens sæder. Gnub tørretumblerkuglerne mod sædet for at neutralisere ladningen. Du forhindrer samtidig, at støv og hår klæber sig fast. Har du prøvet dette trick før? Eller har du et endnu bedre trick til at undgå statisk elektricitet, så del det med os i kommentarerne! 👇 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Træt af uforudsete overraskelser på værkstedet? Tegn en service- og reparationsaftale på din bil og få styr på budgettet. Din bil kan være helt op til 8 år gammel og mærket spiller ingen rolle – vi klarer alle mærker. Læs mere om en service- og reparationsaftale til din bil på www.carpeople.dk/vaerksted/service/service-og-reparationsabonnement-private ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Sådan gør du dine forlygter skinnende reneEr dine forlygter blevet matte og uklare med tiden? Det kan påvirke din synlighed og sikkerhed på vejen. Men du behøver ikke at købe dyre produkter for at fikse dem. Du kan bare bruge tandpasta 😮Tandpasta indeholder slibemidler, der kan rense og polere dine forlygter. Gnid forsigtigt med tandpasta og en blød klud. Skyl det derefter af med vand, og dine forlygter vil skinne som nye. Det er som at give din bil et smil 😁 Pas på, at du ikke rammer lakken, da lakken kan tage skade. Bruger du tandpasta uden slibemiddel, tilsætter du blot lidt bagepulver for at få den samme effekt. Har du prøvet tandpasta-tricket? Del dine erfaringer med os i kommentarsporet 👇 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Hos CarPeople knokler vi for at være up to date med den nyeste viden, fordi vi ved, at vores viden er din tryghed – så uanset hvilken bil du kører og har brug for service eller reparation, kan du trygt køre til din CarPeople. Find dit lokale værksted på carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Sådan fjerner du insektrester fra din forrude og kofanger!Hvis du har været på vejene i sommerhalvåret eller i skoven, har du sikkert bemærket, at din forrude og kofanger er fyldt med insektrester. Det kan være svært at fjerne dem med almindelig vask eller skrabning. Heldigvis er der et gammelt trick, der virker hver eneste gang. Eddike er nemlig et fantastisk rengøringsmiddel, der kan opløse de klæbrige stoffer, som insekterne efterlader. Brug en svamp dyppet i eddike til at gnide de genstridige rester af. Eddiken vil også hjælpe med at desinficere og fjerne lugte fra din bil. Skyl det derefter af med vand, og din bil vil være ren og skinnende.Har du nogensinde brugt eddike til at rengøre din bil? Del dine tips og tricks med os i kommentarerne! 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Hos CarPeople behøver du ingen parlør for at forstå, hvad din bil har brug for – vores viden er nemlig din tryghed. Til gengæld anbefaler vi et ferietjek, så du er sikker på at nå godt frem til destinationen. Book nu hos din lokale CarPeople på www.service.carpeople.dk/book-tid ... Se mereSe mindre
Se på Facebook