CarPeople Ringkøbing

Autohjørnet Ringkøbing ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider CarPeople Ringkøbing

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 14:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-torsdag07:30 - 17:00
Fredag07:30 - 16:00
Lør.-søndagEfter aftale

Autohjørnet Ringkøbing / CarPeople Ringkøbing – Vi holder, hvad vi lover!

Hos Autohjørnet Ringkøbing CarPeople Ringkøbing får du god service og en reparation, du kan stole på. Vi tilbyder alle former for reparation og service af din bil, uanset om det er er en privatbil eller firmabil. Hos os kan du altid være sikker på én ting: Vi holder, hvad vi lover!

Vi er et lille, lokalt værksted med en tæt relation til vores kunder. Vi yder premium service og er meget fleksible. Vores højeste prioritet er nemlig tilfredse kunder og at lave reparationer af topkvalitet. Vi aftaler gerne prisen på forhånd og ringer og forhører os med dig, inden vi laver mere, end vi har aftalt. På den måde kan du altid stole på, at du ikke får en dyrere værkstedsregning.

Vi har stor erfaring med VW, Audi og Opel, men har både kompetencerne og udstyret til at tage alle bilmærker. Vores to ejere, Timmy Jeppesen og Erhardt Strøm, har nemlig over 56 års erfaring tilsammen som automekanikere. Alle vores dygtige mekanikere laver enhver type opgave inden for reparation og service fra de helt små til de store og for både privat, erhverv og forsikringssager. De kommer desuden løbende på kursus og efteruddannelse for at lære alle de nyeste tips og tendenser samt nyere teknologier at kende, så vi altid er klar til at tage din bil ind uanset alder.

Har du brug for en ny bil, kan du også finde det hos os. Vi sælger et udvalg af gode brugte biler, som alle er istandsat og klar til at trille ud af parkeringspladsen. Og vi sælger kun biler, som vi selv ville købe, så du kan være sikker på, at du får en prima brugtvogn.

Er du ikke på markedet til at købe, kan vi også tilbyde dig en bil til leasing eller leje. Vi hjælper dig også gerne med finansieringen af bilen og taler med dig i et sprog, som alle kan forstå. Det skal nemlig ikke være kringlet at købe, leje eller lease en bil.

Skal din bil have en større omgang og har du brug for en lånebil, stiller vi naturligvis også sådan en til din rådighed. Og det gælder både for privatbiler, varevogne og firmabiler samt til forsikringssager.

Trænger din bil mere til en kærlig hånd, kan vi også hjælpe. Her tilbyder vi for eksempel undervognsbehandlinger, diverse i bilpleje og et nyt look i form af ny lak eller et skilt eller reklame til firmabilen.

Vi står klar til at hjælpe dig og tage en uforpligtende snak uanset din biludfordring eller ønsker for din bil. Du er altid velkommen til at give os et kald på 9732 1435 eller booke tid online herunder.

Autohjørnet Ringkøbing CarPeople Ringkøbing – dit lokale værksted med masser af erfaring

Autohjørnet Ringkøbing blev startet i 2006 af Timmy Jeppesen, som er udlært hos Opel og har 17 års erfaring herfra. I 2015 kom Erhardt Strøm til som medejer. Erhardt har 18 års erfaring med VW og flere års erfaring fra andre værksteder. Det betyder, at de to til sammen har over 56 års erfaring inden for branchen. I 2019 blev de del af CarPeople kæden som den lokale repræsentant i Ringkøbing og omegn.

I dag har Erhardt sin daglige gang på værkstedet, mens Timmy tilbringer en stor del af sin tid på kontoret med salg og administration. I alt er vi 6 medarbejdere i firmaet, som sørger for en god stemning på kontoret og i værkstedet, så du altid kommer ind til en god atmosfære med plads til en snak og en kop kaffe, mens vi finder ud af, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre.

Book tid på vores online booking eller ring 9732 1435

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Ringkøbing's Facebook

16 timer siden

Bliv forårsklar i en fart 🏎️ ☀️CarPeople skifter dine sommerdæk nemt og hurtigt.Sommerdæk sikrer bedre greb, kortere bremselængde og optimeret ydeevne, så du er klar til at køre foråret, solskinnet og de højere temperaturer i møde.Find dit lokale CarPeople-værksted og book online her: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaek ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

5 dage siden

Kør sikkert ind i foråret med sommerdæk 🌞Når du booker hjulskifte hos CarPeople, tjekker vi altid dæktryk, slitage og dækmønster.Når temperaturen udenfor siger stabilt 7 grader eller mere, så er det tid til sommerdæk. Sommerdæk passer bedre til varmen, og giver dig en kortere bremselængde, bedre køreegenskaber og et lavere brændstofforbrug.Der er altså ingen grund til at vente længere.Find din lokale CarPeople-værksted og book dit dækskifte allerede i dag: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaek ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

Mmh, foråret er på vej, og lige pludselig er det tid til sommerdæk igen. Sørg for at booke tid hos CarPeople, så bilen er klar til at stå bedst muligt fast, når temperaturen stiger. Lige pludselig vil alle have sommerdæk på – så book et skifte i god tid. Book tid til sommerdæk før alle andre på brnw.ch/21wIElr ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk. Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

𝗘𝗹𝗯𝗶𝗹𝘀𝘀𝗮𝗹𝗴𝗲𝘁 𝘃𝗼𝗸𝘀𝗲𝗿 𝗶 𝗘𝗨, 𝗺𝗲𝗻 𝗲𝗸𝘀𝗽𝗹𝗼𝗱𝗲𝗿𝗲𝗿 𝗶 𝗗𝗞Det er ingen hemmelighed, at vi danskere i høj grad har taget elbilerne til os. Faktisk så meget, at tal fra De Danske Bilimportører viser, at mens antallet af elbiler vokser støt i EU, så eksploderer det i Danmark. Der er nemlig sket tæt på en tredobling af elbiler på de danske veje siden januar 2022. I EU kom der i de første ti måneder af 2023 1,2 millioner nye elbiler. Det er en stigning i salget på 36,3 procent siden oktober 2022. Herhjemme er vi dog langt foran. Fra oktober 2022 til oktober 2023 er antallet af elbiler steget med 100,7 % - kun overgået af Belgien, hvor salget er steget 147,3 %. Så er du en af de nye elbilister, så står vi klar til at servicere og reparere din el- eller hybridbil på alle CarPeople-værksteder. Vi er selvfølgelig certificeret og tager man et hurtigt kig på vores Trustpilot, så tyder alting på, at vores kunder også er glade. Find din lokale CarPeople på brnw.ch/21wIhtH og book online. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

I denne uge fik vi afleveret vores CarPeople Mini til vinderen af Den store biljagt! 🚘Den heldige vinder er Christina fra Vejen, som nu har CarPeople Mini bilen til rådighed i en hel måned, med fri opladning.Endnu engang stort tillykke! 🎉Derudover vil vi ønske jer alle en rigtig god påske 🐣 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook