Vinterdæk

CarPeople

Skift til vinterdæk

Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til vinterdæk, når den våde og kolde periode står for døren. Når du får skiftet til vinterdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.

CarPeople-Herning-Nord-79

Service

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.

89552343_218653579340946_5010373946885799936_n

Reparation

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.

Young bearded man stands in front of customer and smiles. He holds plastic tablet with both hands. People are in front of red and beautfiul car. Customer is serious

Bilsalg

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker og få rådgivning til købet.

Dækopbevaring

Hos CarPeople kan du få opbevaret dine hjul hen over sommeren eller vinteren. Vi opbevarer dine dæk optimalt, så de er klar til næste sæson. Samtidigt slipper du for pladskrævende opbevaring og besværlig fragt frem og tilbage mellem værkstedet og din adresse.

Hjulskifte

Kør sommersæsonen sikkert i møde og skift til sommerdæk, når kulde og vinternedbør er helt væk. Det har afgørende betydning for din sikkerhed, at du kører med dæk, der passer til sæsonen, fordi det påvirker både bremselængde og vejgreb.

Book online døgnet rundt

Det skal være nemt at være kunde hos os. Derfor kan du booke online på alle enheder, lige når det passer dig.

Booking

Når det passer dig

Sommetider er det om aftenen, andre gange i frokostpausen. Uanset om du står med et akut problem eller er i god tid, kan du booke serviceeftersyn, alle reparationer og hjulskifte i CarPeoples online booking.

Navnet forpligter

Vi er CarPeople

Vores kompetente og erfarne bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse. Vi vægter kvalitet og kundetilfredshed højt, fordi alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag.