CarPeople Herning Nord

Byskov Biler ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider CarPeople Herning Nord

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag 07:30 - 16:00
Fredag 07:30 - 13:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-torsdag10:30 - 17:00
Fredag10:30 - 16:00
LørdagLukket
Søndag11:00 - 16:00

Byskov Biler CarPeople Herning Nord – Dit autoværksted i Herning og omegn

os Byskov Biler CarPeople Herning Nord finder du det bedste team til at tage sig af din personbil. Vi har speciale i det helt almindelige og reparerer og servicerer derfor hurtigt og effektivt din bil, så du kan komme videre. Ingen dikkedarer – bare hurtig kvalitetsreparation med en fair og ærlig behandling!

Er der noget mere avanceret, der bøvler, så klarer vi naturligvis også det. Det samme med forsikringsskader. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vores fantastiske team af mekanikere står altid klar til at kigge din bil efter i sømmene og fikse enhver gene, du måtte have. Teamet kommer løbende på kursus, så de altid har de nyeste tips og tricks til netop din bil.

Mange af vores kunder bruger vores faciliteter som dækhotel, hvor fx vinterdækkene kan overnatte sommeren over. Når du kommer ind for at skifte dæk, kan bilen også lige få en service, og så er alting klaret på et enkelt besøg.

Byskov Biler – det er os med de tilfredse kunder. Sådan lyder vores slogan. Og vi er faktisk danmarksmestre i kundeservice. Eller det fortæller I os i hvert fald på Trustpilot, at vi er, hvor vi siden 2016 har ligget nr. 1 på bilforhandlere.

Skal vi fremhæve endnu en ting, som vi elsker ved vores forretning, er det vores store barnevognsguide. Måske du allerede er stødt på den, da du skulle vide, hvordan du bedst fik pakket barnevognen ned i en bil af dit mærke eller type. På vores YouTube kanal kan du se, hvordan du pakker en barnevogn i over 60 forskellige biler. Det er bare en af de ekstra serviceydelser, vi elsker at levere til dig.

Har du spørgsmål, er på udkig efter en bil eller gerne vil have et servicetjek, er du altid meget velkommen til at ringe til os på 9726 7777 for en uforpligtende snak. Du kan også booke tid online herunder.

Byskov Biler: Vi gør dit bilkøb trygt og nemt

Når du skal købe ny bil i Herning og omegn, er du altid velkommen til at komme forbi butikken eller hjemmesiden og se vores store udvalg af biler. Når du køber bil hos os, er vores mål, at du er tryg ved processen og købet, så du kører glad herfra. Det er nemlig vores fornemmeste opgave at finde bilen, der passer perfekt til dig. I 2017 gjorde vi jobbet så godt for vores kunder, at vores to sælgere solgte over 650 biler. Vi har altså stor erfaring med bilsalg og klæder dig på, så du får en god kvalitetsbil til en god pris. Faktisk tror vi så meget på, at du skal have den rigtige bil, at vi tilbyder ”tilfredshed eller pengene tilbage” garanti. Så kom ind og få en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde din nye bil.

Byskov Biler – når du skal vælge værksted i Herning Nord

Hos Byskov Biler CarPeople Herning Nord er alle velkomne. Vores venlige personale tager godt imod dig og sørger for, at din bil lever op til dine behov. Intet er vigtigere for os, end at du går glad herfra!

Byskov Biler er en familievirksomhed, som blev startet i 1990 af Peter og Kirsten Byskov. I 2010 blev svigersøn Jakob Byskov Lind ansat som sælger. Over de næste år skete der et generationsskifte, så Jakob i dag er ejer af Byskov Biler sammen med hustruen Maria.

De første 20 år bestod virksomheden primært af bilsalg, som Peter og Kirsten stod for, mens diverse reparationer blev foretaget af firmaets eneste mekaniker. Med generationsskiftet kom også flere mekanikersvende og endda en lærling – og holdet bag Byskov Biler vokser stadig stødt.

Byskov Biler CarPeople Herning Nord er altså en veletableret virksomhed med et ungt men erfarent personale, som sælger og reparerer biler til Hr og Fru Danmark.

Book tid på vores online booking eller ring 9726 7777

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Herning Nord's Facebook

1 dag siden

Hvis du har børn eller bare elsker at få lidt snacks i bilen, har du sikkert også opdaget et par besværlige pletter hist og her. Man kan købe alle mulig slags pletfjernere, men det mest effektive og helt sikkert også billigste middel har du med garanti inden for rækkevidde. 𝐃𝐞𝐭 𝐞𝐫 𝐧𝐞𝐦𝐥𝐢𝐠 𝐛𝐚𝐠𝐞𝐩𝐮𝐥𝐯𝐞𝐫.Bland en lille mængde bagepulver med vand for at lave en pasta, og påfør den på pletten. Lad pastaen tørre og støvsug derefter pletten væk. Gentag processen flere gange, hvis der er behov for det. Husk at tricket kun gælder for stofsæder. Har du et ægte husmortrick til at fjerne pletter? Husk at dele dine bedste tricks med os andre, så livet som bilejer bliver lettere. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

Vidste du, at CarPeople er en landsdækkende kæde med hele 65 værksteder fordelt i hele landet? For dig betyder det, at vi kan tilbyde dig høj kvalitet, faglighed og service, fordi vi er sammen om at gøre hinanden bedre. Derfor kan du trygt køre ind til CarPeople – uanset hvor i landet du bor. Find os på brnw.ch/21wGWle og book online. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Er du på jagt efter drømmebilen?Så kør ind til din nærmeste CarPeople og få både rådgivning og et godt udvalg af nyere brugte biler. Du finder os i hele landet, og vi hjælper dig ikke blot med at finde den helt perfekte bil til dit behov – vi står også klar med service bagefter. Uanset hvilken bilmærke, der er dit foretrukne. Det gælder selvfølgelig også el- og hybridbiler. Vil du i gang med lidt research, kan du også gå på opdagelse i vores udvalg online: brnw.ch/21wGRXZ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

𝙉𝙪 𝙚𝙧 𝙙𝙚𝙩 𝙨𝙞𝙙𝙨𝙩𝙚 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙘𝙚 𝙛𝙤𝙧 𝙖𝙩 𝙫æ𝙧𝙚 𝙢𝙚𝙙 𝙞 𝘿𝙚𝙣 𝙎𝙩𝙤𝙧𝙚 𝘽𝙞𝙡𝙟𝙖𝙜𝙩.Skynd dig ind og spil, så er det måske dig, der kan nyde en hel måned i den smarte lille CarPeople MINI elbil inkl. fri opladning. Vi trækker også lod om lækre ugepræmier. Spil med her: brnw.ch/21wGPlV ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Har du huske at spille Den Store Biljagt i denne uge? Fang biler og vind nye præmier hver uge. 🏆Der er stadig masser af muligheder for at få fingre i ugepræmierne og selvfølgelig være med i lodtrækningen om en hel måned i CarPeople MINI elbilen inkl. fri opladning.Skynd dig ind og se, om du kan slå din egen eller vennernes rekord lige her: brnw.ch/21wGDmH ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

𝗙å 𝗲𝗻 𝗿𝗲𝗻 𝗸𝗼𝗽𝗵𝗼𝗹𝗱𝗲𝗿 𝘂𝗱𝗲𝗻 𝗯ø𝘃𝗹!Der er ikke noget værre og mere besværligt end at rengøre kopholderne i bilen. Der samler sig både støv og snavs, og det er nærmest umuligt at få gjort rent. Heldigvis findes der et nemt trick til dig, der elsker at have en god kop kaffe eller en sodavand med i bilen og samtidig sætter pris på en ren bil. Måske har du allerede svaret i din køkkenskuffe. Find en silikonebageform til cupcakes, der passer i størrelsen til din kopholder. Den er nem at tage op og vaske eller smide i opvaskeren. Din kopholder er fin som ny, og rengøringen har aldrig været lettere. Har du andre smarte tips og life hacks, så del dem med os i kommentarfeltet. 👇Du kan selvfølgelig booke online på www.carpeople.dk. Vi glæder os til at se dig. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook