Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Velkommen til CarPeople

Herning Nord

+45 9726 7777

herningnord@carpeople.dk

Bytoften 60, Tjørring, 7400 Herning

Book tid her

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE
 • Værkstedsindehaver

  Jakob Byskov Lind

  +45 2061 3464 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Bogholder

  Maria Byskov Lind

  2061 3464 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Sælger

  Søren Ø. Sloth

  2594 8222 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Værkfører

  Martin Højmose

  7199 2990 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Mekaniker

  Lars Jacobsen

  7199 2990 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Mekaniker

  Søren Riger

  7199 2990 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Byskov Biler CarPeople Herning Nord
– Dit autoværksted i Herning og omegn

Hos Byskov Biler CarPeople Herning Nord finder du det bedste team til at tage sig af din personbil. Vi har speciale i det helt almindelige og reparerer og servicerer derfor hurtigt og effektivt din bil, så du kan komme videre. Ingen dikkedarer - bare hurtig kvalitetsreparation med en fair og ærlig behandling!

Er der noget mere avanceret, der bøvler, så klarer vi naturligvis også det. Det samme med forsikringsskader. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vores fantastiske team af mekanikere står altid klar til at kigge din bil efter i sømmene og fikse enhver gene, du måtte have. Teamet kommer løbende på kursus, så de altid har de nyeste tips og tricks til netop din bil.

Mange af vores kunder bruger vores faciliteter som dækhotel, hvor fx vinterdækkene kan overnatte sommeren over. Når du kommer ind for at skifte dæk, kan bilen også lige få en service, og så er alting klaret på et enkelt besøg.

Byskov Biler – det er os med de tilfredse kunder. Sådan lyder vores slogan. Og vi er faktisk danmarksmestre i kundeservice. Eller det fortæller I os i hvert fald på Trustpilot, at vi er, hvor vi siden 2016 har ligget nr. 1 på bilforhandlere.

Skal vi fremhæve endnu en ting, som vi elsker ved vores forretning, er det vores store barnevognsguide. Måske du allerede er stødt på den, da du skulle vide, hvordan du bedst fik pakket barnevognen ned i en bil af dit mærke eller type. På vores YouTube kanal kan du se, hvordan du pakker en barnevogn i over 60 forskellige biler. Det er bare en af de ekstra serviceydelser, vi elsker at levere til dig.

Har du spørgsmål, er på udkig efter en bil eller gerne vil have et servicetjek, er du altid meget velkommen til at ringe til os på 9726 7777 for en uforpligtende snak. Du kan også booke tid online herunder.

Byskov Biler: Vi gør dit bilkøb trygt og nemt

Når du skal købe ny bil i Herning og omegn, er du altid velkommen til at komme forbi butikken eller hjemmesiden og se vores store udvalg af biler. Når du køber bil hos os, er vores mål, at du er tryg ved processen og købet, så du kører glad herfra. Det er nemlig vores fornemmeste opgave at finde bilen, der passer perfekt til dig. I 2017 gjorde vi jobbet så godt for vores kunder, at vores to sælgere solgte over 650 biler. Vi har altså stor erfaring med bilsalg og klæder dig på, så du får en god kvalitetsbil til en god pris. Faktisk tror vi så meget på, at du skal have den rigtige bil, at vi tilbyder ”tilfredshed eller pengene tilbage” garanti. Så kom ind og få en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde din nye bil.

Byskov Biler – når du skal vælge værksted i Herning Nord

Hos Byskov Biler CarPeople Herning Nord er alle velkomne. Vores venlige personale tager godt imod dig og sørger for, at din bil lever op til dine behov. Intet er vigtigere for os, end at du går glad herfra!

Byskov Biler er en familievirksomhed, som blev startet i 1990 af Peter og Kirsten Byskov. I 2010 blev svigersøn Jakob Byskov Lind ansat som sælger. Over de næste år skete der et generationsskifte, så Jakob i dag er ejer af Byskov Biler sammen med hustruen Maria.

De første 20 år bestod virksomheden primært af bilsalg, som Peter og Kirsten stod for, mens diverse reparationer blev foretaget af firmaets eneste mekaniker. Med generationsskiftet kom også flere mekanikersvende og endda en lærling - og holdet bag Byskov Biler vokser stadig stødt.

Byskov Biler CarPeople Herning Nord er altså en veletableret virksomhed med et ungt men erfarent personale, som sælger og reparerer biler til Hr og Fru Danmark.

Book tid på vores online booking eller ring 9726 7777

 • Få tilbud på en eller flere reparationer
 • Få fikset et stenslag
 • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
 • Få en god vejhjælpsaftale
 • Lej eller lease en bil
 • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk
 • Hør om en fair forsikringsordning

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Book her

Læs meremindre

Åbningstider Herning Nord

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen.
Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted

Man-tors 07:30 - 16:00
Fre 07:30 - 13:00
Lør-søn Lukket
Salg

Man-tors 10:30 - 17:00
Fre 10:30 - 16:00
Lør Lukket
Søn 11:00 - 16:00