CarPeople Herning Nord

Byskov Biler ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider CarPeople Herning Nord

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag 07:30 - 16:00
Fredag 07:30 - 13:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-torsdag10:30 - 17:00
Fredag10:30 - 16:00
LørdagLukket
Søndag11:00 - 16:00

Byskov Biler CarPeople Herning Nord – Dit autoværksted i Herning og omegn

os Byskov Biler CarPeople Herning Nord finder du det bedste team til at tage sig af din personbil. Vi har speciale i det helt almindelige og reparerer og servicerer derfor hurtigt og effektivt din bil, så du kan komme videre. Ingen dikkedarer – bare hurtig kvalitetsreparation med en fair og ærlig behandling!

Er der noget mere avanceret, der bøvler, så klarer vi naturligvis også det. Det samme med forsikringsskader. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vores fantastiske team af mekanikere står altid klar til at kigge din bil efter i sømmene og fikse enhver gene, du måtte have. Teamet kommer løbende på kursus, så de altid har de nyeste tips og tricks til netop din bil.

Mange af vores kunder bruger vores faciliteter som dækhotel, hvor fx vinterdækkene kan overnatte sommeren over. Når du kommer ind for at skifte dæk, kan bilen også lige få en service, og så er alting klaret på et enkelt besøg.

Byskov Biler – det er os med de tilfredse kunder. Sådan lyder vores slogan. Og vi er faktisk danmarksmestre i kundeservice. Eller det fortæller I os i hvert fald på Trustpilot, at vi er, hvor vi siden 2016 har ligget nr. 1 på bilforhandlere.

Skal vi fremhæve endnu en ting, som vi elsker ved vores forretning, er det vores store barnevognsguide. Måske du allerede er stødt på den, da du skulle vide, hvordan du bedst fik pakket barnevognen ned i en bil af dit mærke eller type. På vores YouTube kanal kan du se, hvordan du pakker en barnevogn i over 60 forskellige biler. Det er bare en af de ekstra serviceydelser, vi elsker at levere til dig.

Har du spørgsmål, er på udkig efter en bil eller gerne vil have et servicetjek, er du altid meget velkommen til at ringe til os på 9726 7777 for en uforpligtende snak. Du kan også booke tid online herunder.

Byskov Biler: Vi gør dit bilkøb trygt og nemt

Når du skal købe ny bil i Herning og omegn, er du altid velkommen til at komme forbi butikken eller hjemmesiden og se vores store udvalg af biler. Når du køber bil hos os, er vores mål, at du er tryg ved processen og købet, så du kører glad herfra. Det er nemlig vores fornemmeste opgave at finde bilen, der passer perfekt til dig. I 2017 gjorde vi jobbet så godt for vores kunder, at vores to sælgere solgte over 650 biler. Vi har altså stor erfaring med bilsalg og klæder dig på, så du får en god kvalitetsbil til en god pris. Faktisk tror vi så meget på, at du skal have den rigtige bil, at vi tilbyder ”tilfredshed eller pengene tilbage” garanti. Så kom ind og få en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde din nye bil.

Byskov Biler – når du skal vælge værksted i Herning Nord

Hos Byskov Biler CarPeople Herning Nord er alle velkomne. Vores venlige personale tager godt imod dig og sørger for, at din bil lever op til dine behov. Intet er vigtigere for os, end at du går glad herfra!

Byskov Biler er en familievirksomhed, som blev startet i 1990 af Peter og Kirsten Byskov. I 2010 blev svigersøn Jakob Byskov Lind ansat som sælger. Over de næste år skete der et generationsskifte, så Jakob i dag er ejer af Byskov Biler sammen med hustruen Maria.

De første 20 år bestod virksomheden primært af bilsalg, som Peter og Kirsten stod for, mens diverse reparationer blev foretaget af firmaets eneste mekaniker. Med generationsskiftet kom også flere mekanikersvende og endda en lærling – og holdet bag Byskov Biler vokser stadig stødt.

Byskov Biler CarPeople Herning Nord er altså en veletableret virksomhed med et ungt men erfarent personale, som sælger og reparerer biler til Hr og Fru Danmark.

Book tid på vores online booking eller ring 9726 7777

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Herning Nord's Facebook

2 måneder siden

SIDSTE CHANCE FOR AT VINDE:Deltag i påskekonkurrencen om 4 nye sommerdæk til din bil🚗Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk.Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Temperaturen siger 7 grader. Det er nu, du skal skifte til sommerdæk 🚗Har du brug for dækhotel, så sørger vi også for det.Der er flere årsager til, at et dækhotel hos CarPeople er en god idé. Ført og fremmest er du sikker på korrekt opbevaring af dækkene i forhold til blandt andet temperatur. Vi opbevarer dækkene, så de ikke bliver skæve eller på andre måder skadede. Og så er de dækkede af vores forsikring, mens vi opbevarer dem for dig. Det er let, og mon ikke, du alligevel har bedre ting at bruge den ekstra plads i garagen til?Så book en tid til hjulskifte allerede i dag – du finder dit lokale CarPeople-værksted her: www.carpeople.dk/find-din-carpeople ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Bliv forårsklar i en fart 🏎️ ☀️CarPeople skifter dine sommerdæk nemt og hurtigt.Sommerdæk sikrer bedre greb, kortere bremselængde og optimeret ydeevne, så du er klar til at køre foråret, solskinnet og de højere temperaturer i møde.Find dit lokale CarPeople-værksted og book online her: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaek ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Kør sikkert ind i foråret med sommerdæk 🌞Når du booker hjulskifte hos CarPeople, tjekker vi altid dæktryk, slitage og dækmønster.Når temperaturen udenfor siger stabilt 7 grader eller mere, så er det tid til sommerdæk. Sommerdæk passer bedre til varmen, og giver dig en kortere bremselængde, bedre køreegenskaber og et lavere brændstofforbrug.Der er altså ingen grund til at vente længere.Find din lokale CarPeople-værksted og book dit dækskifte allerede i dag: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaek ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Mmh, foråret er på vej, og lige pludselig er det tid til sommerdæk igen. Sørg for at booke tid hos CarPeople, så bilen er klar til at stå bedst muligt fast, når temperaturen stiger. Lige pludselig vil alle have sommerdæk på – så book et skifte i god tid. Book tid til sommerdæk før alle andre på brnw.ch/21wIElr ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk. Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook