CarPeople Nexø

Schou-Jensen Auto ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Jacob Holmegaard JensenIndehaver+45 5649 4952nexoe@carpeople.dk
Henning SchouIndehaver+45 5649 4952nexoe@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Nexø

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:00 - 15:30
Fredag07:00 - 13:15
Lør.-søndagLukket

Schou-Jensen Auto / CarPeople Nexø – det handler om kunderne

Skade, eftersyn eller reparation – vi klarer alle opgaver hos Schou-Jensen Auto CarPeople Nexø. Vores dygtige mekanikerteam står klar til at servicere din bil, så den er på toppen. Du beholder naturligvis fabriksgarantien, når vi servicerer din bil.

Året rundt hjælper vi vores faste kunder hurtigt på farten igen med små og store opgaver. Og i sommerperioden står vi klar til at give Bornholms turister en hjælpende hånd, så ferien kan skride (næsten) planmæssigt videre.

Her hos Schou-Jensen Auto CarPeople Nexø kommer kunderne først – både de faste og jer på ferie. At holde jeres biler køreklar er vores passion uanset mærke, model og årgang. Vi stopper ikke, før vi har fundet og fikset fejlen. Mens vi arbejder, kan I køre videre i en lånebil eller vente i vores venteområde, hvor kaffen altid er frisk og humøret højt.

Står du og mangler en ny brugt bil, har vi altid et udvalg i butikken. Alle er køreklar og kvalitetsstemplet af os. Vi forhandler biler til privat og erhverv i mange mærker og modeller. Og har vi ikke din nye bil på lager, skaffer vi den hjem til dig hurtigst muligt. Så kom og få en uforpligtende snak.

En af vores mærkesager er, at du får det til prisen. Det betyder, at vi aftaler en pris med dig, inden vi går i gang. Skulle noget uventet opstå, ringer vi altid og aftaler en ny pris, inden vi arbejder videre. Samtidig fortæller vi også, hvis du kan vente 10.000 km med at skifte bremserne eller hvis vi finder ting, som først skal skiftes senere.

Har du brug for et tilbud eller spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at få en uforpligtende snak på 5649 4952. Du kan også booke tid online herunder.

Et dygtigt team og lokalt kendskab

Det, der gør Schou-Jensen Auto CarPeople Nexø til noget særligt, er kombinationen af et dygtigt mekanikerteam og et lokalt kendskab, som kommer af at have repareret og serviceret biler i Nexø siden 2006. Ejerne Jacob Jensen og Henning Schou startede virksomheden med grundlag i det lokale og i stor faglighed, så Bornholms befolkning var garanteret god service og veludført arbejde.

Derfor kommer vores team af mekanikere, svende og pladesmede løbende på videreuddannelse for at blive endnu bedre. Specielt inden for el- og hybridbiler har vi i de senere år opkvalificeret os, så vi nu tager alle modeller og opgavetyper. Vores værksted har naturligvis også det bedste og nyeste udstyr. Vi ligger blandt inde med støddæmpertester og gearkasseskyller, så undervognen og automatgearene kan få den bedste behandling.

Book tid på vores online booking eller ring 5649 4952

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Nexø's Facebook

6 minutter siden

Er du skiftet til elbil? Eller overvejer du at gøre det? Så er der godt nyt på værkstedsfronten. Din lokale CarPeople er nemlig certificeret til både service og reparation af el- og hybridbiler. Så kan det næsten ikke blive nemmere. Faktisk er du velkommen uanset hvilken bil du kører – for vi servicerer og reparerer alle bilmærke. Find dit nærmeste værksted på brnw.ch/21wHm0m ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

6 dage siden

Hvis du har børn eller bare elsker at få lidt snacks i bilen, har du sikkert også opdaget et par besværlige pletter hist og her. Man kan købe alle mulig slags pletfjernere, men det mest effektive og helt sikkert også billigste middel har du med garanti inden for rækkevidde. 𝐃𝐞𝐭 𝐞𝐫 𝐧𝐞𝐦𝐥𝐢𝐠 𝐛𝐚𝐠𝐞𝐩𝐮𝐥𝐯𝐞𝐫.Bland en lille mængde bagepulver med vand for at lave en pasta, og påfør den på pletten. Lad pastaen tørre og støvsug derefter pletten væk. Gentag processen flere gange, hvis der er behov for det. Husk at tricket kun gælder for stofsæder. Har du et ægte husmortrick til at fjerne pletter? Husk at dele dine bedste tricks med os andre, så livet som bilejer bliver lettere. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

Så er vi klar med service og diagnose på alle TESLA biler. Vi bruger original TESLA diagnose software.. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Vidste du, at CarPeople er en landsdækkende kæde med hele 65 værksteder fordelt i hele landet? For dig betyder det, at vi kan tilbyde dig høj kvalitet, faglighed og service, fordi vi er sammen om at gøre hinanden bedre. Derfor kan du trygt køre ind til CarPeople – uanset hvor i landet du bor. Find os på brnw.ch/21wGWld og book online. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Er du på jagt efter drømmebilen?Så kør ind til din nærmeste CarPeople og få både rådgivning og et godt udvalg af nyere brugte biler. Du finder os i hele landet, og vi hjælper dig ikke blot med at finde den helt perfekte bil til dit behov – vi står også klar med service bagefter. Uanset hvilken bilmærke, der er dit foretrukne. Det gælder selvfølgelig også el- og hybridbiler. Vil du i gang med lidt research, kan du også gå på opdagelse i vores udvalg online: brnw.ch/21wGRXW ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

𝙉𝙪 𝙚𝙧 𝙙𝙚𝙩 𝙨𝙞𝙙𝙨𝙩𝙚 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙘𝙚 𝙛𝙤𝙧 𝙖𝙩 𝙫æ𝙧𝙚 𝙢𝙚𝙙 𝙞 𝘿𝙚𝙣 𝙎𝙩𝙤𝙧𝙚 𝘽𝙞𝙡𝙟𝙖𝙜𝙩.Skynd dig ind og spil, så er det måske dig, der kan nyde en hel måned i den smarte lille CarPeople MINI elbil inkl. fri opladning. Vi trækker også lod om lækre ugepræmier. Spil med her: brnw.ch/21wGPlX ... Se mereSe mindre
Se på Facebook