CarPeople Nexø

Schou-Jensen Auto ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Jacob Holmegaard JensenIndehaver+45 5649 4952nexoe@carpeople.dk
Henning SchouIndehaver+45 5649 4952nexoe@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Nexø

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:00 - 15:30
Fredag07:00 - 13:15
Lør.-søndagLukket

Schou-Jensen Auto / CarPeople Nexø – det handler om kunderne

Skade, eftersyn eller reparation – vi klarer alle opgaver hos Schou-Jensen Auto CarPeople Nexø. Vores dygtige mekanikerteam står klar til at servicere din bil, så den er på toppen. Du beholder naturligvis fabriksgarantien, når vi servicerer din bil.

Året rundt hjælper vi vores faste kunder hurtigt på farten igen med små og store opgaver. Og i sommerperioden står vi klar til at give Bornholms turister en hjælpende hånd, så ferien kan skride (næsten) planmæssigt videre.

Her hos Schou-Jensen Auto CarPeople Nexø kommer kunderne først – både de faste og jer på ferie. At holde jeres biler køreklar er vores passion uanset mærke, model og årgang. Vi stopper ikke, før vi har fundet og fikset fejlen. Mens vi arbejder, kan I køre videre i en lånebil eller vente i vores venteområde, hvor kaffen altid er frisk og humøret højt.

Står du og mangler en ny brugt bil, har vi altid et udvalg i butikken. Alle er køreklar og kvalitetsstemplet af os. Vi forhandler biler til privat og erhverv i mange mærker og modeller. Og har vi ikke din nye bil på lager, skaffer vi den hjem til dig hurtigst muligt. Så kom og få en uforpligtende snak.

En af vores mærkesager er, at du får det til prisen. Det betyder, at vi aftaler en pris med dig, inden vi går i gang. Skulle noget uventet opstå, ringer vi altid og aftaler en ny pris, inden vi arbejder videre. Samtidig fortæller vi også, hvis du kan vente 10.000 km med at skifte bremserne eller hvis vi finder ting, som først skal skiftes senere.

Har du brug for et tilbud eller spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at få en uforpligtende snak på 5649 4952. Du kan også booke tid online herunder.

Et dygtigt team og lokalt kendskab

Det, der gør Schou-Jensen Auto CarPeople Nexø til noget særligt, er kombinationen af et dygtigt mekanikerteam og et lokalt kendskab, som kommer af at have repareret og serviceret biler i Nexø siden 2006. Ejerne Jacob Jensen og Henning Schou startede virksomheden med grundlag i det lokale og i stor faglighed, så Bornholms befolkning var garanteret god service og veludført arbejde.

Derfor kommer vores team af mekanikere, svende og pladesmede løbende på videreuddannelse for at blive endnu bedre. Specielt inden for el- og hybridbiler har vi i de senere år opkvalificeret os, så vi nu tager alle modeller og opgavetyper. Vores værksted har naturligvis også det bedste og nyeste udstyr. Vi ligger blandt inde med støddæmpertester og gearkasseskyller, så undervognen og automatgearene kan få den bedste behandling.

Book tid på vores online booking eller ring 5649 4952

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Nexø's Facebook

2 dage siden

Billeder fra Schou-Jensen Autos opslag ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

SIDSTE CHANCE FOR AT VINDE:Deltag i påskekonkurrencen om 4 nye sommerdæk til din bil🚗Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk.Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Peugeot 2008 130 hk crossoverÅrgang 2018Km: 64.50021,6 km/l680 kr. i grøn ejerafgift. Sommer og vinterhjul medfølger. Bilen er med glastag, anhængertræk og en masse andet udstyr. Pris 149.900 kr. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

⚡️⚡️Nissan Leaf el-bil⚡️⚡️Tekna udstyrs model. Årgang: 2020Km: 30.000WLTP: 389 km i rækkevidde 390 kr. I halvårlig grøn ejerafgift Leveres nysynet. Fin og rummelig bil med god rækkevidde. Pris: 129.900 kr.. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

⚡️⚡️Renault ZOE⚡️⚡️Årgang: 2021Km: 8.000WLTP: 393 km rækkevidde 390 kr. i grøn ejerafgift Leveres nysynet. UndervognsbehandletFris lille bil med en god rækkevidde og et imponerende km. tal. Pris: 149.900 kr.. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

⚡️⚡️⚡️Der går stærkt med elbilerne⚡️⚡️⚡️ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook