CarPeople Birkerød

CARPEOPLE BIRKERØD

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider CarPeople Birkerød

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 15:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag09:00 - 17:30
LørdagLukket
Søndag11:00 - 15:00

Når kundeservice skal være i top - CarPeople Birkerød

Hos CarPeople Birkerød er du og din bil er ikke bare et nummer i køen. Din bil er din transport rundt i verden og en vigtig del af din dagligdag. Derfor er vores prioritet, at du kan komme hurtigt tilbage på vejen og videre med dine gøremål.

Med høj kvalitet og fabelagtig kundeservice sørger vi for, at din bil igen bliver køreklar. Vi taler dit sprog, så du ved, hvad vi har lavet og hvad der kan vente til næste gang. Vi synes nemlig ikke, det kan svare sig at skifte en reservedel, som har mange gode kilometer tilbage, bare fordi den har et par år på bagen.

Skal du have kvalitet, køreglæde og kundeservice i verdensklasse, så kom forbi eller giv os et kald på 4348 7000 for en uforpligtende snak. Du kan også booke tid online herunder.

Reparation og bilsalg

Uanset bilens mærke, type eller produktionsår klarer vi din udfordring. Vi reparerer og servicerer nemlig alle biler med både små og store behov – privat og erhverv.

Vores veluddannede mekanikere har alle et årti eller tos erfaring og får løbende ekstrauddannelser. Det gør de, for at vi kan være med på de nyeste tendenser og teknologier inden for reparation, service og fejlfinding af selv de nyeste biler inklusiv el- og hybridbiler. Og vores værksted er selvfølgelig derefter.

Har du brug for en ny eller brugt bil, står vi også klar til at hjælpe dig med at finde den, der passer bedst til dig. Vi kigger på dine ønsker og behov til bilen og sammen finder vi en model, som kan gøre din hverdag lettere.

Vi har altid et bredt udvalg af biler på lager til både privat brug og erhverv. Og har vi ikke netop din nye bil, hjælper vi gerne med at skaffe den hjem til dig.

Book tid på vores online booking eller ring 5117 4111

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.