CarPeople Lyngby

Autohjørnet Lyngby

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Henrik LarsenIndehaver+45 4587 3512lyngby@carpeople.dk
Flemming BærentzenSalgsafdeling+45 4587 3512lyngby@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Lyngby

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:30 - 15:30
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag09:30 - 18:00
Lørdag10:00 - 14:00
Søndag11:00 - 16:00

Autohjørnet / CarPeople Lyngby – kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris

Hos Autohjørnet CarPeople Lyngby har vi altid høj fokus på høj kundetilfredshed og sørger med grundig rådgivning for, at du altid trygt kan aflevere din bil hos os, uanset om det handler om service, reparation eller skadesudbedring. I vores salgsafdeling, der har Nordsjællands største udvalg af nyere brugte biler, har vi altid et godt tilbud og rådgivning, hvis du er på udkig efter din næste drømmebil.

På værkstedet møder du altid kompetente og kvalitetsbevidste mekanikere, der står klar til at servicere og reparere din bil. Med mere end 30 års erfaring som frit værksted har vi den nødvendige ekspertise inden for alle bilmærker og årgange.

Vores værksted rummer også eget skadecenter med pladeværksted og malerværksted, hvor vi håndterer alle typer forsikringsskader, takserer, skifter ruder og klarer rust. Ved skader får du naturligvis en af vores 6 nye lånebiler stillet gratis til rådighed.

Vælger du at benytte vores dækhotel, er der selvfølgelig skift til både sommer- og vinterhjul med i prisen. Med dækhotellet slipper du for opbevaringsbesvær, og du er sikker på, at dine dæk bliver korrekt opbevaret og grundigt tjekket inden montering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Værkstedet og salgsafdelingen ligger med ca. 200 meters afstand centralt i Lyngby.

Moderne værksted til alle biler

Vores moderne værksted er udstyret med alt det nødvendige specialudstyr, også til nyere biler. Vi håndterer naturligvis også nyere biler i garantiperioden. Alle service og reparationer udføres efter fabrikkens forskrifter, så du bevarer naturligvis din fabriksgaranti og får stempel i servicebogen.

Som udgangspunkt kan vi lave alt på din bil. Vi har testere til alle biler til rådighed of udfører alt fra digital service til reparation af klimaanlæg og syn. Derudover er vi som medlem af CarPeople certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler.

Vores 9 veluddannede mekanikere er med andre ord dit lokale team, når det handler om at være godt kørende.

Nordsjællands største udvalg af nyere brugte biler

I vores salgsafdeling finder du altid mere end 80 nyere brugte biler på lager, og vores 13 professionelle og imødekommende medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil. Vi tilbyder alt fra familiebiler og mellemklassebiler til eksklusive biler, og køber gerne nyere brugte biler i en ren handel.

Siden 1975 har Autohjørnet været en fast del af bybilledet i Lyngby, og med mere end 12.000 solgte biler er vi det mest sælgende brugtbilsfirma i Nordsjælland. Hos os er du garanteret en god oplevelse. Vi tilbyder naturligvis både leasing, finansiering og attraktive bilforsikringer samt op til 24 måneders CarGarantie, når du handler hos os.

Book tid på vores online booking eller ring 4587 3512

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Lyngby's Facebook

3 dage siden

Vidste du, at du kan få et helt års CarPeople Vejhjælp med i prisen, når du har fået serviceret din bil hos CarPeople? Det gælder uanset hvilket af vores 66 CarPeople værksteder, du har brugt og uanset hvilken bil du kører. Så selvom det er træls at gå i stå, så får vi dig hurtigt trygt og godt videre med CarPeople Vejhjælp. Hør mere hos din lokale CarPeople næste gang, din bil skal serviceres. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

Undgå at blive overrasket af vinterføret – husk at booke dækskifte online hos en af CarPeoples 66 værksteder i hele landet. Du kan helt sikkert finde en CarPeople tæt på dig eller dit arbejde og få klaret dækskiftet nemt og hurtigt. Find den CarPeople, der er ligger bedst i forhold til din hverdag og book allerede nu. www.carpeople.dk/find-din-carpeople/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Der er flere gode grunde til at skifte til vinterdæk. Faktisk er der 4 for at være helt præcis. Se de gode grunde i videoen, og skynd dig bagefter at booke online hos din lokale CarPeople. Der er 66 forskellige CarPeople at vælge imellem fordelt over hele landet, og vi skifter dæk på alle bilmærker – også din. Og din partners. Book online nu på www.carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Træt af uforudsete overraskelser på værkstedet? Tegn en service- og reparationsaftale på din bil og få styr på budgettet. Din bil kan være helt op til 8 år gammel og mærket spiller ingen rolle – vi klarer alle mærker. www.carpeople.dk/vaerksted/service/service-og-reparationsabonnement-for-private ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Hvert år når sæsonen for dækskifte nærmer sig, får vi spørgsmålet om, hvilke dæk man skal vælge. Både i forhold til vinterdæk vs. helårsdæk og i forhold til hvilket brand af dæk, man skal vælge. Det korte svar er, at der ikke findes noget kort svar, desværre. Men heldigvis står vi klar til at rådgive dig. For dybest set kommer det an på dig, din bil og dit kørselsmønster, og det er grunden til, at vi altid gerne vil tale med dig. Det skal dog ikke afholde os fra at give dig et par tommelfingerregler. 👉 Helårsdæk er til dig, der kun kører på saltede og ryddede veje. Dit kørselsbehov må ikke overstige 10.000 km om året, og du skal være opmærksom på, at vejgrebet ikke er så optimalt, som når du anvender vinterdæk, der er optimeret til våde og kolde vejbaner. 👉 Vinterdækkene til dig, der kører i alt slags vejr i vintermånederne. Dækkenes materiale og dækmønster er optimeret til våde, kolde vejbaner. Så snart temperaturen ligger stabilt på 7 er det på med vinterdækkene. Find din nærmeste CarPeople her og få dig en snak om dæk: brnw.ch/21wDbPN ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Hos CarPeople knokler vi for at være up to date med den nyeste viden, fordi vi ved, at vores viden er din tryghed – så uanset hvilken bil du kører og har brug for service eller reparation, kan du trygt køre til dit lokale CarPeople-værksted. brnw.ch/21wDgxW ... Se mereSe mindre
Se på Facebook