CarPeople Lyngby

Autohjørnet Lyngby

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Henrik LarsenIndehaver+45 4587 3512lyngby@carpeople.dk
Flemming BærentzenSalgsafdeling+45 4587 3512lyngby@carpeople.dk
Brian KleinVærkfører+45 4587 3512lyngby@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Lyngby

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:30 - 15:30
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag09:30 - 18:00
Lørdag10:00 - 14:00
Søndag11:00 - 16:00

Autohjørnet / CarPeople Lyngby – kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris

Hos Autohjørnet CarPeople Lyngby har vi altid høj fokus på høj kundetilfredshed og sørger med grundig rådgivning for, at du altid trygt kan aflevere din bil hos os, uanset om det handler om service, reparation eller skadesudbedring. I vores salgsafdeling, der har Nordsjællands største udvalg af nyere brugte biler, har vi altid et godt tilbud og rådgivning, hvis du er på udkig efter din næste drømmebil.

På værkstedet møder du altid kompetente og kvalitetsbevidste mekanikere, der står klar til at servicere og reparere din bil. Med mere end 30 års erfaring som frit værksted har vi den nødvendige ekspertise inden for alle bilmærker og årgange.

Vores værksted rummer også eget skadecenter med pladeværksted og malerværksted, hvor vi håndterer alle typer forsikringsskader, takserer, skifter ruder og klarer rust. Ved skader får du naturligvis en af vores 6 nye lånebiler stillet gratis til rådighed.

Vælger du at benytte vores dækhotel, er der selvfølgelig skift til både sommer- og vinterhjul med i prisen. Med dækhotellet slipper du for opbevaringsbesvær, og du er sikker på, at dine dæk bliver korrekt opbevaret og grundigt tjekket inden montering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Værkstedet og salgsafdelingen ligger med ca. 200 meters afstand centralt i Lyngby.

Moderne værksted til alle biler

Vores moderne værksted er udstyret med alt det nødvendige specialudstyr, også til nyere biler. Vi håndterer naturligvis også nyere biler i garantiperioden. Alle service og reparationer udføres efter fabrikkens forskrifter, så du bevarer naturligvis din fabriksgaranti og får stempel i servicebogen.

Som udgangspunkt kan vi lave alt på din bil. Vi har testere til alle biler til rådighed of udfører alt fra digital service til reparation af klimaanlæg og syn. Derudover er vi som medlem af CarPeople certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler.

Vores 9 veluddannede mekanikere er med andre ord dit lokale team, når det handler om at være godt kørende.

Nordsjællands største udvalg af nyere brugte biler

I vores salgsafdeling finder du altid mere end 80 nyere brugte biler på lager, og vores 13 professionelle og imødekommende medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil. Vi tilbyder alt fra familiebiler og mellemklassebiler til eksklusive biler, og køber gerne nyere brugte biler i en ren handel.

Siden 1975 har Autohjørnet været en fast del af bybilledet i Lyngby, og med mere end 12.000 solgte biler er vi det mest sælgende brugtbilsfirma i Nordsjælland. Hos os er du garanteret en god oplevelse. Vi tilbyder naturligvis både leasing, finansiering og attraktive bilforsikringer samt op til 24 måneders CarGarantie, når du handler hos os.

Book tid på vores online booking eller ring 4587 3512

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Lyngby's Facebook

1 uge siden

Mmh, foråret er på vej, og lige pludselig er det tid til sommerdæk igen. Sørg for at booke tid hos CarPeople, så bilen er klar til at stå bedst muligt fast, når temperaturen stiger. Lige pludselig vil alle have sommerdæk på – så book et skifte i god tid. Book tid til sommerdæk før alle andre på brnw.ch/21wIEmm ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk. Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

𝗘𝗹𝗯𝗶𝗹𝘀𝘀𝗮𝗹𝗴𝗲𝘁 𝘃𝗼𝗸𝘀𝗲𝗿 𝗶 𝗘𝗨, 𝗺𝗲𝗻 𝗲𝗸𝘀𝗽𝗹𝗼𝗱𝗲𝗿𝗲𝗿 𝗶 𝗗𝗞Det er ingen hemmelighed, at vi danskere i høj grad har taget elbilerne til os. Faktisk så meget, at tal fra De Danske Bilimportører viser, at mens antallet af elbiler vokser støt i EU, så eksploderer det i Danmark. Der er nemlig sket tæt på en tredobling af elbiler på de danske veje siden januar 2022. I EU kom der i de første ti måneder af 2023 1,2 millioner nye elbiler. Det er en stigning i salget på 36,3 procent siden oktober 2022. Herhjemme er vi dog langt foran. Fra oktober 2022 til oktober 2023 er antallet af elbiler steget med 100,7 % - kun overgået af Belgien, hvor salget er steget 147,3 %. Så er du en af de nye elbilister, så står vi klar til at servicere og reparere din el- eller hybridbil på alle CarPeople-værksteder. Vi er selvfølgelig certificeret og tager man et hurtigt kig på vores Trustpilot, så tyder alting på, at vores kunder også er glade. Find din lokale CarPeople på brnw.ch/21wIhu4 og book online. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Se på Facebook

4 uger siden

Denne uges trick er et af de små, men vi garanterer, at når du først har opdaget, hvor smart det er, så kommer du til at bruge det hele tiden. Især når sommervarmen for alvor tager fat. Vidste du, at du kan åbne alle el ruder i bilen på én gang? Det eneste du skal gøre, er at holde åbn-knappen på nøglen nede, så åbner alle ruder på én gang. Det er en nem måde at få varmen ud af bilen, hvis den har stået i solen. Når du er klar til at køre, så hold nøglens luk-knap nede, så lukker de igen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook