CarPeople Lyngby

Autohjørnet Lyngby

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Henrik LarsenIndehaver+45 4587 3512lyngby@carpeople.dk
Flemming BærentzenSalgsafdeling+45 4587 3512lyngby@carpeople.dk
Brian KleinVærkfører+45 4587 3512lyngby@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Lyngby

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:30 - 15:30
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag09:30 - 18:00
Lørdag10:00 - 14:00
Søndag11:00 - 16:00

Autohjørnet / CarPeople Lyngby – kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris

Hos Autohjørnet CarPeople Lyngby har vi altid høj fokus på høj kundetilfredshed og sørger med grundig rådgivning for, at du altid trygt kan aflevere din bil hos os, uanset om det handler om service, reparation eller skadesudbedring. I vores salgsafdeling, der har Nordsjællands største udvalg af nyere brugte biler, har vi altid et godt tilbud og rådgivning, hvis du er på udkig efter din næste drømmebil.

På værkstedet møder du altid kompetente og kvalitetsbevidste mekanikere, der står klar til at servicere og reparere din bil. Med mere end 30 års erfaring som frit værksted har vi den nødvendige ekspertise inden for alle bilmærker og årgange.

Vores værksted rummer også eget skadecenter med pladeværksted og malerværksted, hvor vi håndterer alle typer forsikringsskader, takserer, skifter ruder og klarer rust. Ved skader får du naturligvis en af vores 6 nye lånebiler stillet gratis til rådighed.

Vælger du at benytte vores dækhotel, er der selvfølgelig skift til både sommer- og vinterhjul med i prisen. Med dækhotellet slipper du for opbevaringsbesvær, og du er sikker på, at dine dæk bliver korrekt opbevaret og grundigt tjekket inden montering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Værkstedet og salgsafdelingen ligger med ca. 200 meters afstand centralt i Lyngby.

Moderne værksted til alle biler

Vores moderne værksted er udstyret med alt det nødvendige specialudstyr, også til nyere biler. Vi håndterer naturligvis også nyere biler i garantiperioden. Alle service og reparationer udføres efter fabrikkens forskrifter, så du bevarer naturligvis din fabriksgaranti og får stempel i servicebogen.

Som udgangspunkt kan vi lave alt på din bil. Vi har testere til alle biler til rådighed of udfører alt fra digital service til reparation af klimaanlæg og syn. Derudover er vi som medlem af CarPeople certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler.

Vores 9 veluddannede mekanikere er med andre ord dit lokale team, når det handler om at være godt kørende.

Nordsjællands største udvalg af nyere brugte biler

I vores salgsafdeling finder du altid mere end 80 nyere brugte biler på lager, og vores 13 professionelle og imødekommende medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil. Vi tilbyder alt fra familiebiler og mellemklassebiler til eksklusive biler, og køber gerne nyere brugte biler i en ren handel.

Siden 1975 har Autohjørnet været en fast del af bybilledet i Lyngby, og med mere end 12.000 solgte biler er vi det mest sælgende brugtbilsfirma i Nordsjælland. Hos os er du garanteret en god oplevelse. Vi tilbyder naturligvis både leasing, finansiering og attraktive bilforsikringer samt op til 24 måneders CarGarantie, når du handler hos os.

Book tid på vores online booking eller ring 4587 3512

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Lyngby's Facebook

1 uge siden

Se på Facebook

2 uger siden

Hos CarPeople gør vi os umage for at din oplevelse altid skal være positiv. Bedre service, højere kvalitet og selvfølgelig erfarne mekanikere, der har fuldstændig styr på dine behov – uanset hvilken bil du kører. Også når du kører el- og hybrid. Vores specialister står klar til at tage imod dig og din bil. Det bedste af det hele er, at du helt sikkert også har en CarPeople tæt på dit hjem eller dit arbejde. Find os nemt og book online på www.carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Når du skal have en fantastisk bilferie, skal din bil til gengæld på overarbejde. Vi servicerer alle bilmærker, og du booker nemt online på service.carpeople.dk/book-tid Så er du sikker på, at din ferie får den allerbedste start. Vi følger fabrikantens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien. Og husk, at du selvfølgelig får et helt års CarPeople Vejhjælp med i prisen, når du booker service hos os. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Hvis du har været på bilferie før, kender du det helt sikkert. Motorvejskøer kan dukke op ud af det blå, og så gælder det om at have bremser, der virker som de skal. Også den sydlandske trafikkultur kan sætte bremserne på prøve – så book et bremsetjek hos din lokale CarPeople på service.carpeople.dk/book-tid så sørger vi for, at din bil står helt stille, når det gælder. Vi adskiller for- og bagbremser og smører, renser og justerer dine bremser ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Temperaturen skal ikke snige sig ret højt op, før der bliver meget varmt i bilen. Med et A/C tjek er du sikker på, at du kan holde en god temperatur og et godt indeklima i bilen selv på de lange ferieture. Book et A/C tjek hos din lokale Carpeople på service.carpeople.dk/book-tid så står vores erfarne mekanikere klar til at sikre dit A/C anlæg til ferien. ✔️ Kontrol af køleeffekt✔️ Kontrol af tryk i anlæg✔️ Kontrol af køleventilatorer✔️ Kontrol af kølekompressor✔️ Kontrol af kølekompressor rem✔️ Visuel kontrol af kølerør/slanger✔️ Visuel kontrol af kølekondensator✔️ Diagnosetest af klimaanlæg / aircondition✔️ Udlæsning af fejlkoder i klimaanlæg / aircondition ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Står den på bilferie i sommerferien? Og vil du være helt sikkert på, at ferien bare kører? Så book et Ferietjek hos din lokale CarPeople. De erfarne mekanikere hos CarPeople tjekker din bil igennem, så der er styr på: 💧 Kontrol af alle væsker🚗 Kontrol af styretøj👷 Kontrol af antal sikkerhedsveste🛞 Kontrol af dæk og fælge🚦 Visuel kontrol af bremser🔋 Batteritjek💻 Udlæsning af fejl med diagnosetesterFind din lokale CarPeople og book Ferietjek i dag her: service.carpeople.dk/book-tid ... Se mereSe mindre
Se på Facebook