Betingelser for nyhedsbrev

Tilmelding til nyhedsbrev

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du at modtage tilbud, inspiration og andet relevant materiale fra CarPeople. Din e-mailadresse registreres i vores database, som vi sender nyhedsbreve ud fra. Din mailadresse bliver ikke brugt til andre formål og bliver ikke videregivet til andre.

Vi benytter en ekstern service, der registrerer, hvor mange og hvem der åbner nyhedsbrevet, hvornår nyhedsbrevet åbnes (dato og tidspunkt), og hvilke links der klikkes på, om det gøres fra en mobilenhed eller en browser, og operativsystem. Vi modtager løbende rapporter med de nævnte oplysninger, som vi bruger til at analysere, hvilke artikler nyhedslæserne klikker sig videre til. Oplysningerne bruges bl.a. til at tilrettelægge fremtidige nyhedsbreve, f.eks. hvilke historier og hvilken rækkefølge de skal præsenteres i nyhedsbrevet.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket ”Afmeld nyhedsbrev” nederst i det seneste nyhedsbrev. Du kan læse mere om, hvordan CarPeople behandler dine personoplysninger her:

Værksted

Vi er landsdækkende

Med mere end 60 medlemmer fordelt i hele landet er du tæt på din lokale CarPeople. Du er velkommen til at kigge forbi og få et godt råd eller book tid online.