Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Velkommen til CarPeople

Skørping

+45 9839 1577

skoerping@carpeople.dk

Møldrupvej 6, 9520 Skørping

Book tid her

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE
 • Indehaver

  Christian Ovesen

  +45 9839 1577 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Servicerådgiver

  Malene Krogsgaard Sørensen

  +45 9839 1577 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Morten

  +45 9839 1577 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Mads

  +45 9839 1577 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Pauli

  +45 9839 1577 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anton Ovesen A/S CarPeople Skørping
– Dit autoværksted i Skørping og omegn

Hos Anton Ovesen A/S CarPeople Skørping står vi altid klar med åbne arme til at hjælpe dig med at reparere din bil, når du har brug for det. Vi er et erfarent team, der opererer som både autoværksted og bilforhandler. Vi besidder alsidige kompetencer inden for salg, reparation og service af alle bilmærker. Derfor kan vi altid håndtere lige nøjagtig den opgave, du kommer med og der er ikke den opgave, vi ikke tør kaste os ud i. Så kom du bare ind med din bil og få foretaget alt lige fra dækskifte og undervognsbehandling til rudeskift og servicetjek.

Og med vores mangeårige erfaring er du sikker på at få udført et arbejde, der er af høj kvalitet. Så behøver du ikke bekymre dig om kvaliteten.

Det er vigtigt for os at kunne give vores kunde en god oplevelse, så du går herfra med tryghed og en god fornemmelse i maven. Vi ønsker, at du kommer til at føle, at du har fået en god dialog med os, at du er blevet hørt og forstået, og at du har tillid til, at vi udfører arbejdet på din bil sådan, som vi har aftalt. Vi ønsker, at vores kunder går herfra med følelsen af at have fået god kundeservice. Vi tilbyder derfor blandt andet vores kunder en gratis lånebil, mens din egen bil er til reparation. Så kan du hurtigt komme videre.

Selvom kvaliteten er høj, er priserne det ikke. Du får nemlig altid nordjyske priser. Det er nemlig vigtigt for os, at vi har priser, vores kunder kan betale sig fra.

Så står du med en biludfordring eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at få en uforpligtende snak på 9839 1577. Du kan også booke tid online herunder.

Anton Ovesen A/S – Et erfarent team med kundeservice i fokus

Hos Anton Ovesen A/S CarPeople Skørping har vi et erfarent team. Vi råder således over otte medarbejdere, som har 10 og 20-plus års erfaring i branchen. Vi tager løbende på kurser, så vi kan lære den nyeste viden inden for vores område. Vi er desuden et godt sammenrystet team, der har det godt sammen, og det mener vi kan ses på vores arbejde. Vores erfaring gør, at vi har fået ekspertise i at reparere alle mærker af biler, og derfor er vores mål, at bilen bliver fikset i første omgang for at spare vores kunder for både tid og penge. Vi stræber også efter at sikre, at bilen kører til perfektion, så kunden får den bedst mulige køreoplevelse.

Vi vægter vores kunders gode oplevelse og tilfredshed utroligt højt. Vi vil gerne give vores kunder den allerbedste oplevelse og service. Derfor er det vigtigt for os at investere i og pleje dialogen og kontakten med kunden. Vi er her for at lytte til dine udfordringer og ønsker i forhold til din bil for at kunne rådgive dig og finde den bedst mulige løsning på dine bilproblemer. Så sidder du med et bilproblem, er du velkommen til at komme forbi værkstedet for at tage en lille snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Anton Ovesen A/S – Et alsidigt værksted

Anton Ovesen A/S CarPeople Skørping er et alsidigt værksted med løfte om at kunne håndtere alle biler, uanset mærke. Det gælder både inden for salg, service og reparation. Vi har særlig erfaring med Skoda, Seat og Volkswagen, men vi mestrer alle bilmærker.

Vi kan skifte dine dæk fra sommerdæk til vinterdæk, når vi årstiderne skifter, så du kan færdes sikkert på de danske veje. Vi kan skifte din rude, hvis du har fået stenslag. Vi kan sætte nye, flotte fælge på dine dæk for at gøre din bil ekstra smart. Og så laver vi også fejlsøgning og servicetjek på din bil, så den er helt opdateret med hensyn til både kørevenlighed og vigtigst af alt din sikkerhed.

Skørpings lokale værksted med rødder tilbage til 1928

Anton Ovesen A/S er et familieforetagende i form af en bilforhandler og autoværksted, der har rødder tilbage til 1928. Her begyndte bedstefaren til værkstedets nuværende leder, Christian Ovesen, som vognmand, hvor han i sin lille garage lavede biler for de velhavende, der havde råd til et sådant automobil. Interessen for biler førtes videre til Christians far, Anton, som kom i lære i Aalborg. Siden værkstedet officielt blev etableret i 1964 af Anton Ovesen, har værkstedet haft speciale i forskellige bilmærker. I 1974, hvor værkstedet flyttede ind på vores nuværende adresse, var det Renault, der var vores speciale. Siden da har det skiftet, og således har vi både specialiseret os i Mitsubishi og Skoda gennem årene. I dag er dørene dog åbne for alle slags biler.

Book tid på vores online booking eller ring 9839 1577

 • Få tilbud på en eller flere reparationer
 • Få fikset et stenslag
 • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
 • Få en god vejhjælpsaftale
 • Lej eller lease en bil
 • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk
 • Hør om en fair forsikringsordning

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Book her

Læs meremindre

Åbningstider Skørping

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen.
Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted

Man-tors 08:00 - 16:30
Fre 08:00 - 13:30
Lør-søn Lukket