CarPeople Bejstrup

MIDTVEJS AUTO A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Michael BuchholdtDAGLIG LEDER / RESERVEDELSCHEF+45 9821 5422bejstrup@carpeople.dk
Linette LüchowKONTORFUNKTIONÆR+45 9821 5422bejstrup@carpeople.dk
Lene JespersenKONTORFUNKTIONÆR+45 9821 5422bejstrup@carpeople.dk
Brian VadmandVÆRKFØRER+45 9821 5422bejstrup@carpeople.dk
Per AlbrechtsenVÆRKFØRER+45 9821 5422bejstrup@carpeople.dk
Klaus AndersenVÆRKFØRER+45 9821 5422bejstrup@carpeople.dk
Nicolai TrudslevSÆLGER+45 9821 5422bejstrup@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Bejstrup

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 14:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-torsdag07.30 – 17.00
Fredag07.30 – 16.00
LørdagLukket

Midtvejs Auto / CarPeople Bejstrup – Det handler om tillid

Du bruger mange timer i din bil, så den skal køre godt – altid. Derfor skal din bil være i gode hænder, når du afleverer den på værkstedet. Hos Midtvejs Auto CarPeople Bejstrup er du og din bil ikke bare et nummer i rækken. Vi prioriterer den tætte relation til dig og kendskabet til din bil, for selvom vi ligger langt ude på landet, har vi hænderne godt skruet på og manererne i orden.

Som et topmoderne værksted med erfaring helt fra 1976 har vi udstyret til at servicere de nye biler og den brede, faglige viden til alle opgavetyper og bilmærker. Og så har vi selvfølgelig lækre faciliteter til dig, der vil vente på din bil, snuppe en kop kaffe og få en sludder. Vil du hellere videre, har vi også lånebiler klar til at køre dig til din næste aftale.

Hos Midtvejs Auto CarPeople Bejstrup tager vi hånd om din bil fra eftersyn og service til leasing og finansiering. Har du brug for en spritny eller brugt bil, hjælper vi dig også med at finde den, der passer til dine behov, uanset om det er privat eller erhverv.

Ærlighed driver vores forretning. Vi tror på, at vi vinder mest ved at rådgive dig, så der sjældent opstår uventede overraskelser. Vi kunne nok tjene mere nu og her ved at udskifte et sæt bremser, som måske stadig har 8.000 km tilbage, men det er der jo ingen grund til. Vi vil hellere rådgive dig i et sprog du kan forstå og så det giver mening for din økonomi.

 

Med over 40 år i branchen og 20 mand (og kvinder) på arbejdspladsen er Midtvejs Auto CarPeople Bejstrup blevet en stor spiller helt herude i det nordjyske. Men vi trækker kunder til fra hele landet, som i generationer er kommet hos os. Og det er der god grund til, hvis vi skal sige det selv. For din bil er en tillidssag. Du skal kunne stole på, at arbejdet og rådgivningen er reel. Her er et ord et ord, for vi skal kunne se dig og os selv i øjnene. Sådan har vi altid gjort tingene og det holder vi fast ved!

Så skal du have ny bil eller efterset den du har, er du mere end velkommen til at komme forbi. Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, kan du også få en uforpligtende snak på 9821 5422. Du kan også booke tid online herunder.

Et autoværksted med stærke rødder

Vi ligger måske lidt længere ude end dit lokale værksted, men vi er altid besøget værd. Her er servicen i top og kvaliteten endnu bedre. Vi ser efteruddannelse som en mulighed for at gøre os endnu bedre til at tage os godt af din bil. Og det gælder både nye certificeringer og praktisk erfaring givet videre i hverdagen. Det gør vores folk til de bedste i området.

Vores rødder er i Bejstrup og det bliver de ved med. Det var nemlig her Arne og Linda Andersen startede Midtvejs Auto i 1976 på et grundlag af tillid og ærlighed. Derfor voksede den lille forretning hurtigt og i dag er vi ca. 20 ansatte i virksomheden fordelt på værksted, lager, salg og administration. Vi mener stadig, at det at tage sig tid til kunderne er den vigtigste del i at skabe den gode relation til vores kunder og grunden til, at de kommer igen.

I 2020 blev Midtvejs Auto en del af CarPeoples netværk af danske autoværksteder med kundeservice og kvalitet i højsæde. Et lokalt værksted med national rækkevidde.

Book tid på vores online booking eller ring 9821 5422

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Bejstrup's Facebook

3 dage siden

Vidste du, at du kan få et helt års CarPeople Vejhjælp med i prisen, når du har fået serviceret din bil hos CarPeople? Det gælder uanset hvilket af vores 66 CarPeople værksteder, du har brugt og uanset hvilken bil du kører. Så selvom det er træls at gå i stå, så får vi dig hurtigt trygt og godt videre med CarPeople Vejhjælp. Hør mere hos din lokale CarPeople næste gang, din bil skal serviceres. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

Undgå at blive overrasket af vinterføret – husk at booke dækskifte online hos en af CarPeoples 66 værksteder i hele landet. Du kan helt sikkert finde en CarPeople tæt på dig eller dit arbejde og få klaret dækskiftet nemt og hurtigt. Find den CarPeople, der er ligger bedst i forhold til din hverdag og book allerede nu. www.carpeople.dk/find-din-carpeople/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

CarPeople ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Der er flere gode grunde til at skifte til vinterdæk. Faktisk er der 4 for at være helt præcis. Se de gode grunde i videoen, og skynd dig bagefter at booke online hos din lokale CarPeople. Der er 66 forskellige CarPeople at vælge imellem fordelt over hele landet, og vi skifter dæk på alle bilmærker – også din. Og din partners. Book online nu på www.carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Træt af uforudsete overraskelser på værkstedet? Tegn en service- og reparationsaftale på din bil og få styr på budgettet. Din bil kan være helt op til 8 år gammel og mærket spiller ingen rolle – vi klarer alle mærker. www.carpeople.dk/vaerksted/service/service-og-reparationsabonnement-for-private ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

CarPeople ... Se mereSe mindre
Se på Facebook