CarPeople Bejstrup

MIDTVEJS AUTO A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Michael BuchholdtDAGLIG LEDER / RESERVEDELSCHEF+45 9821 5422bejstrup@carpeople.dk
Linette LüchowKONTORFUNKTIONÆR+45 9821 5422bejstrup@carpeople.dk
Lene JespersenKONTORFUNKTIONÆR+45 9821 5422bejstrup@carpeople.dk
Brian VadmandVÆRKFØRER+45 9821 5422bejstrup@carpeople.dk
Per AlbrechtsenVÆRKFØRER+45 9821 5422bejstrup@carpeople.dk
Klaus AndersenVÆRKFØRER+45 9821 5422bejstrup@carpeople.dk
Nicolai TrudslevSÆLGER+45 9821 5422bejstrup@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Bejstrup

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 14:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-torsdag07.30 – 17.00
Fredag07.30 – 16.00
LørdagLukket

Midtvejs Auto / CarPeople Bejstrup – Det handler om tillid

Du bruger mange timer i din bil, så den skal køre godt – altid. Derfor skal din bil være i gode hænder, når du afleverer den på værkstedet. Hos Midtvejs Auto CarPeople Bejstrup er du og din bil ikke bare et nummer i rækken. Vi prioriterer den tætte relation til dig og kendskabet til din bil, for selvom vi ligger langt ude på landet, har vi hænderne godt skruet på og manererne i orden.

Som et topmoderne værksted med erfaring helt fra 1976 har vi udstyret til at servicere de nye biler og den brede, faglige viden til alle opgavetyper og bilmærker. Og så har vi selvfølgelig lækre faciliteter til dig, der vil vente på din bil, snuppe en kop kaffe og få en sludder. Vil du hellere videre, har vi også lånebiler klar til at køre dig til din næste aftale.

Hos Midtvejs Auto CarPeople Bejstrup tager vi hånd om din bil fra eftersyn og service til leasing og finansiering. Har du brug for en spritny eller brugt bil, hjælper vi dig også med at finde den, der passer til dine behov, uanset om det er privat eller erhverv.

Ærlighed driver vores forretning. Vi tror på, at vi vinder mest ved at rådgive dig, så der sjældent opstår uventede overraskelser. Vi kunne nok tjene mere nu og her ved at udskifte et sæt bremser, som måske stadig har 8.000 km tilbage, men det er der jo ingen grund til. Vi vil hellere rådgive dig i et sprog du kan forstå og så det giver mening for din økonomi.

 

Med over 40 år i branchen og 20 mand (og kvinder) på arbejdspladsen er Midtvejs Auto CarPeople Bejstrup blevet en stor spiller helt herude i det nordjyske. Men vi trækker kunder til fra hele landet, som i generationer er kommet hos os. Og det er der god grund til, hvis vi skal sige det selv. For din bil er en tillidssag. Du skal kunne stole på, at arbejdet og rådgivningen er reel. Her er et ord et ord, for vi skal kunne se dig og os selv i øjnene. Sådan har vi altid gjort tingene og det holder vi fast ved!

Så skal du have ny bil eller efterset den du har, er du mere end velkommen til at komme forbi. Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, kan du også få en uforpligtende snak på 9821 5422. Du kan også booke tid online herunder.

Et autoværksted med stærke rødder

Vi ligger måske lidt længere ude end dit lokale værksted, men vi er altid besøget værd. Her er servicen i top og kvaliteten endnu bedre. Vi ser efteruddannelse som en mulighed for at gøre os endnu bedre til at tage os godt af din bil. Og det gælder både nye certificeringer og praktisk erfaring givet videre i hverdagen. Det gør vores folk til de bedste i området.

Vores rødder er i Bejstrup og det bliver de ved med. Det var nemlig her Arne og Linda Andersen startede Midtvejs Auto i 1976 på et grundlag af tillid og ærlighed. Derfor voksede den lille forretning hurtigt og i dag er vi ca. 20 ansatte i virksomheden fordelt på værksted, lager, salg og administration. Vi mener stadig, at det at tage sig tid til kunderne er den vigtigste del i at skabe den gode relation til vores kunder og grunden til, at de kommer igen.

I 2020 blev Midtvejs Auto en del af CarPeoples netværk af danske autoværksteder med kundeservice og kvalitet i højsæde. Et lokalt værksted med national rækkevidde.

Book tid på vores online booking eller ring 9821 5422

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Bejstrup's Facebook

3 uger siden

SIDSTE CHANCE FOR AT VINDE:Deltag i påskekonkurrencen om 4 nye sommerdæk til din bil🚗Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk.Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Temperaturen siger 7 grader. Det er nu, du skal skifte til sommerdæk 🚗Har du brug for dækhotel, så sørger vi også for det.Der er flere årsager til, at et dækhotel hos CarPeople er en god idé. Ført og fremmest er du sikker på korrekt opbevaring af dækkene i forhold til blandt andet temperatur. Vi opbevarer dækkene, så de ikke bliver skæve eller på andre måder skadede. Og så er de dækkede af vores forsikring, mens vi opbevarer dem for dig. Det er let, og mon ikke, du alligevel har bedre ting at bruge den ekstra plads i garagen til?Så book en tid til hjulskifte allerede i dag – du finder dit lokale CarPeople-værksted her: www.carpeople.dk/find-din-carpeople ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Bliv forårsklar i en fart 🏎️ ☀️CarPeople skifter dine sommerdæk nemt og hurtigt.Sommerdæk sikrer bedre greb, kortere bremselængde og optimeret ydeevne, så du er klar til at køre foråret, solskinnet og de højere temperaturer i møde.Find dit lokale CarPeople-værksted og book online her: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaek ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Kør sikkert ind i foråret med sommerdæk 🌞Når du booker hjulskifte hos CarPeople, tjekker vi altid dæktryk, slitage og dækmønster.Når temperaturen udenfor siger stabilt 7 grader eller mere, så er det tid til sommerdæk. Sommerdæk passer bedre til varmen, og giver dig en kortere bremselængde, bedre køreegenskaber og et lavere brændstofforbrug.Der er altså ingen grund til at vente længere.Find din lokale CarPeople-værksted og book dit dækskifte allerede i dag: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaek ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Mmh, foråret er på vej, og lige pludselig er det tid til sommerdæk igen. Sørg for at booke tid hos CarPeople, så bilen er klar til at stå bedst muligt fast, når temperaturen stiger. Lige pludselig vil alle have sommerdæk på – så book et skifte i god tid. Book tid til sommerdæk før alle andre på brnw.ch/21wIElr ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk. Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook