Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Velkommen til CarPeople

Guderup

+45 7445 8170

guderup@carpeople.dk

Søndergade 20, 6430 Nordborg

Book tid her

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE
 • Indehaver/Salg

  Vera Jepsen

  +45 7445 8170 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Tekniker

  Nikolaj Otzen

  +45 7445 8170 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Tekniker

  Claus Deichgräber

  +45 7445 8170 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Tekniker

  Allan Nielsen

  +45 7445 8170 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Guderup Auto ApS CarPeople Guderup
– Dit værksted i Guderup og omegn

Hos Guderup Auto ApS CarPeople Guderup er vi altid klar til at tage imod dig og din bil uanset mærke eller problem. Vi er et erfarent autohus med både værksted, bilsalg og teknisk udstyr til at klare enhver opgave – også el- og hybridbiler.

Se vores biler her

Det vigtigste for os er tilfredse kunder. Derfor er vores service altid i top. Vores dygtige personale udfører kvalitetsarbejde på din bil og rådgiver dig, når du skal købe ny.

Skal din bil på værksted, tilbyder vi hente-og-bringe service, så du kan blive kørt på arbejde og hentet bagefter. Du kan også låne en gratis lånebil. Så reparerer vi bilen, mens du er væk.

Hos os bliver du altid holdt opdateret på din opgave, så du ved, hvad vi laver, hvorfor og hvad det koster. Det giver tryghed for dig, når du overlader bilen i vores hænder.

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på 7445 8170. Du kan også booke tid online herunder.

Erfaring siden 1958

Guderup Auto ApS startede i 1958 som Guderup Auto- og Traktorværksted og service med BP benzinsalg. Forretningen blev stiftet af Henry og Ingrid Petersen, som er forældre til vores nuværende ejer Vera Jepsen. I 1979 blev vi forhandlere af Skoda. Da Vera og hendes mand Leif overtog i 1995, skiftede vi navn til Guderup Auto ApS og har siden kun beskæftiget os med biler.

Leif gik desværre bort i 2019, så i dag styrer Vera forretningen sammen med sit engagerede team af teknikere og rådgivere. I 2020 blev Guderup Auto ApS en del af CarPeople-kæden.

Vores 60+ år i branchen har givet os den erfaring, der skal til for at løse alle typer opgaver inden for reparation og service af biler. Samtidig kan vi skaffe den bil hjem, som du måtte have behov for – uanset om det er til privat brug eller erhverv.

En del af lokalsamfundet

Hos Guderup Auto ApS CarPeople Guderup går vi meget op i kundetilfredshed. Vi kender vores kunder og tager os tid til dem. For mange af vores kunder har vi solgt den første bil til deres forældre og nu kommer de selv ind som forældre med børn og skal købe deres egen bil. Det vidner om den loyalitet og ekspertise, vi sætter for dagen, når det kommer til din bil.

Uanset om din bil skal på værksted eller du skal have en ny, lytter vi til dine behov og bekymringer, så vi kan løse din udfordring hurtigt og effektivt. Vi giver bilen et ekstra tjek for dæktryk og olie, når du alligevel er her. Og vi giver dig vejledning til, hvilken bil du skal vælge.

Samtidig støtter vi og deltager i det lokale foreningsliv. Så måske ses vi rundt om i byen, i hallen eller til ringridning. Én ting er sikkert. Når du besøger os, er du garanteret en god behandling, som du kan være tryg ved.

Book tid på vores online booking eller ring 7445 8170

 • Få tilbud på en eller flere reparationer
 • Få fikset et stenslag
 • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
 • Få en god vejhjælpsaftale
 • Lej eller leas en bil
 • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk
 • Hør om en fair forsikringsordning

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Book her

Læs meremindre

Åbningstider Guderup

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen.
Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted

Man-tors 07:15 - 16:00
Fre 07:15 - 14:00
Lør-søn Lukket
Salg

Man-tors 07:15 - 16:00
Fre 07:15 - 14:00
Lør-søn Lukket