CarPeople Guderup

Guderup Auto ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Vera JepsenINDEHAVER / SALG+45 7445 8170guderup@carpeople.dk
Claus DeichgräberTEKNIKER+45 7445 8170guderup@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Guderup

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:15 - 16:00
Fredag07:15 - 14:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-torsdag07:15 - 16:00
Fredag07:15 - 14:00
Lør.-søndagLukket

Guderup Auto ApS CarPeople Guderup – Dit værksted i Guderup og omegn

Hos Guderup Auto ApS CarPeople Guderup er vi altid klar til at tage imod dig og din bil uanset mærke eller problem. Vi er et erfarent autohus med både værksted, bilsalg og teknisk udstyr til at klare enhver opgave – også el- og hybridbiler.

Det vigtigste for os er tilfredse kunder. Derfor er vores service altid i top. Vores dygtige personale udfører kvalitetsarbejde på din bil og rådgiver dig, når du skal købe ny.

Skal din bil på værksted, tilbyder vi hente-og-bringe service, så du kan blive kørt på arbejde og hentet bagefter. Du kan også låne en gratis lånebil. Så reparerer vi bilen, mens du er væk.

Hos os bliver du altid holdt opdateret på din opgave, så du ved, hvad vi laver, hvorfor og hvad det koster. Det giver tryghed for dig, når du overlader bilen i vores hænder.

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på 7445 8170. Du kan også booke tid online herunder.

Erfaring siden 1958

Guderup Auto ApS startede i 1958 som Guderup Auto- og Traktorværksted og service med BP benzinsalg. Forretningen blev stiftet af Henry og Ingrid Petersen, som er forældre til vores nuværende ejer Vera Jepsen. I 1979 blev vi forhandlere af Skoda. Da Vera og hendes mand Leif overtog i 1995, skiftede vi navn til Guderup Auto ApS og har siden kun beskæftiget os med biler.

Leif gik desværre bort i 2019, så i dag styrer Vera forretningen sammen med sit engagerede team af teknikere og rådgivere. I 2020 blev Guderup Auto ApS en del af CarPeople-kæden.

Vores 60+ år i branchen har givet os den erfaring, der skal til for at løse alle typer opgaver inden for reparation og service af biler. Samtidig kan vi skaffe den bil hjem, som du måtte have behov for – uanset om det er til privat brug eller erhverv.

En del af lokalsamfundet

Hos Guderup Auto ApS CarPeople Guderup går vi meget op i kundetilfredshed. Vi kender vores kunder og tager os tid til dem. For mange af vores kunder har vi solgt den første bil til deres forældre og nu kommer de selv ind som forældre med børn og skal købe deres egen bil. Det vidner om den loyalitet og ekspertise, vi sætter for dagen, når det kommer til din bil.

Uanset om din bil skal på værksted eller du skal have en ny, lytter vi til dine behov og bekymringer, så vi kan løse din udfordring hurtigt og effektivt. Vi giver bilen et ekstra tjek for dæktryk og olie, når du alligevel er her. Og vi giver dig vejledning til, hvilken bil du skal vælge.

Samtidig støtter vi og deltager i det lokale foreningsliv. Så måske ses vi rundt om i byen, i hallen eller til ringridning. Én ting er sikkert. Når du besøger os, er du garanteret en god behandling, som du kan være tryg ved.

CarPeople Guderup er vinder af "Bedst til kunder" i kæden

Det glædede os i CarPeople kæden at overrække prisen for “Bedst til kunder” til CarPeople Guderup i 2023.

Med 160 anmeldelser på Trustpilot, har Guderup Auto en score på 4,9/5.  CarPeople Guderup har faktisk ikke én eneste anmeldelse under 4 stjerner – og derfor blev det naturligvis dem der skulle overrækkes prisen. Ved Guderup Auto/CarPeople Guderup, kan du altid være sikker på god behandling.

Book tid på vores online booking eller ring 7445 8170

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Guderup's Facebook

1 uge siden

Mmh, foråret er på vej, og lige pludselig er det tid til sommerdæk igen. Sørg for at booke tid hos CarPeople, så bilen er klar til at stå bedst muligt fast, når temperaturen stiger. Lige pludselig vil alle have sommerdæk på – så book et skifte i god tid. Book tid til sommerdæk før alle andre på brnw.ch/21wIElg ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk. Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Denne uges trick er et af de små, men vi garanterer, at når du først har opdaget, hvor smart det er, så kommer du til at bruge det hele tiden. Især når sommervarmen for alvor tager fat. Vidste du, at du kan åbne alle el ruder i bilen på én gang? Det eneste du skal gøre, er at holde åbn-knappen på nøglen nede, så åbner alle ruder på én gang. Det er en nem måde at få varmen ud af bilen, hvis den har stået i solen. Når du er klar til at køre, så hold nøglens luk-knap nede, så lukker de igen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Er du skiftet til elbil? Eller overvejer du at gøre det? Så er der godt nyt på værkstedsfronten. Din lokale CarPeople er nemlig certificeret til både service og reparation af el- og hybridbiler. Så kan det næsten ikke blive nemmere. Faktisk er du velkommen uanset hvilken bil du kører – for vi servicerer og reparerer alle bilmærke. Find dit nærmeste værksted på brnw.ch/21wHm0L ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Hvis du har børn eller bare elsker at få lidt snacks i bilen, har du sikkert også opdaget et par besværlige pletter hist og her. Man kan købe alle mulig slags pletfjernere, men det mest effektive og helt sikkert også billigste middel har du med garanti inden for rækkevidde. 𝐃𝐞𝐭 𝐞𝐫 𝐧𝐞𝐦𝐥𝐢𝐠 𝐛𝐚𝐠𝐞𝐩𝐮𝐥𝐯𝐞𝐫.Bland en lille mængde bagepulver med vand for at lave en pasta, og påfør den på pletten. Lad pastaen tørre og støvsug derefter pletten væk. Gentag processen flere gange, hvis der er behov for det. Husk at tricket kun gælder for stofsæder. Har du et ægte husmortrick til at fjerne pletter? Husk at dele dine bedste tricks med os andre, så livet som bilejer bliver lettere. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook