CarPeople Holstebro

Bojsen Biler A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Poul BojsenDirektør & indehaver+45 8891 7835poul@bojsenbiler.dk
Allan HagelskjærFilialchef & medejer+45 8891 7836allan@bojsenbiler.dk
Mikkel RefsgaardBrand Manager+45 8891 7837mikkel@bojsenbiler.dk
Magnus RefsgaardSalgskonsulent+45 8844 6876magnus@bojsenbiler.dk
Simon JespersenVærkfører+45 8891 7832simon@bojsenbiler.dk
Jess LaursenSalg - Opkøb - Brugtebiler+45 2272 0503jess@bojsenbiler.dk
Mogens NørgaardVærkfører - skadescenter+45 8844 6873skade@bojsenbiler.dk
Jesper WestphallEftermarkedskoordinator+45 8891 7831jesper@bojsenbiler.dk
Karina Bilde VristRegnskabschef+45 8891 7848karina@bojsenbiler.dk
Ann Højland JensenBogholder+45 8891 7838ann@bojsenbiler.dk

Åbningstider CarPeople Holstebro

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 15:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag09:00 - 17:30
LørdagLukket
Søndag13:00 - 16:00

Bojsen Biler CarPeople Holstebro - Kundeservice, når det er allerbedst

Hos Bojsen Biler CarPeople Holstebro tager vi imod alle biler, uanset mærke. Vi er samtidig autoriseret serviceværksted for Peugeot, Citroën og DS Automobiles. Det betyder, at du som kunde altid vil opleve særdeles kompetente medarbejdere, der altid behandler din bil som var det deres egen.

Bojsen Biler CarPeople Holstebro har en lang historie, der startede i 1968. Vi er dermed stærkt forankret i lokalområdet og har gennem mange år været autoriseret forhandler af både Peugoet, Citroën og DS Automobiles. Vi er desuden flere gange kåret som Årets Forhandler og Eliteforhandler på Peugeot og Citroën, en anerkendelse der kun er få forundt og som vidner om især særlig god kundeservice.

 Stærke på el- og hybrid

Når det handler om el- og hybridbiler er vi i høj grad på hjemmebane. Vi har de seneste år tilegnet os stor viden om både el- og hybridbiler, både gennem salg, service og reparationer. Vi er certificeret til både service og reparation af el- og hybridbiler, og du kan trygt aflevere din bil hos os og stole på, at vi har både kompetencer og udstyr til at udføre det nødvendige arbejde.

 Stort moderne værksted

Vi råder over et stort, moderne værksted, og vores reparationer, værktøj og udstyr er under løbende kontrol af Dansk Teknologisk Institut. Vores mekanikere efteruddannes løbende og er altid i stand til at udføre service og fejlsøgning hurtigt og sikkert. Det er din garanti for en god og tryg oplevelse. Samtidig giver vi gerne en fast pris på service og reparation inden igangsættelse, så du slipper for overraskelser på regningen. Skulle vi støde på uventede udfordringer undervejs, kontakter vi dig altid og rådgiver gerne, så du selv har mulighed for at tage en kvalificeret beslutning.

Find din næste bil hos os

Er du på udkig efter en brugt bil, har vi altid et stort udvalg med daglige opkøb i både Danmark og udlandet. Derfor hjælper vi gerne med at finde præcis den bil, der passer til dit behov både nu og i fremtiden. Gå på opdagelse i vores 7.500 kvm store indendørs udstilling og find din næste bil.

Kig forbi Bojsen Biler CarPeople Holstebro. Vi glæder os til at tage imod dig.

Book tid på vores online booking eller ring 9740 5250

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Holstebro's Facebook

3 dage siden

Vidste du, at du kan få et helt års CarPeople Vejhjælp med i prisen, når du har fået serviceret din bil hos CarPeople? Det gælder uanset hvilket af vores 66 CarPeople værksteder, du har brugt og uanset hvilken bil du kører. Så selvom det er træls at gå i stå, så får vi dig hurtigt trygt og godt videre med CarPeople Vejhjælp. Hør mere hos din lokale CarPeople næste gang, din bil skal serviceres. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

Undgå at blive overrasket af vinterføret – husk at booke dækskifte online hos en af CarPeoples 66 værksteder i hele landet. Du kan helt sikkert finde en CarPeople tæt på dig eller dit arbejde og få klaret dækskiftet nemt og hurtigt. Find den CarPeople, der er ligger bedst i forhold til din hverdag og book allerede nu. www.carpeople.dk/find-din-carpeople/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

CarPeople ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Der er flere gode grunde til at skifte til vinterdæk. Faktisk er der 4 for at være helt præcis. Se de gode grunde i videoen, og skynd dig bagefter at booke online hos din lokale CarPeople. Der er 66 forskellige CarPeople at vælge imellem fordelt over hele landet, og vi skifter dæk på alle bilmærker – også din. Og din partners. Book online nu på www.carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Træt af uforudsete overraskelser på værkstedet? Tegn en service- og reparationsaftale på din bil og få styr på budgettet. Din bil kan være helt op til 8 år gammel og mærket spiller ingen rolle – vi klarer alle mærker. www.carpeople.dk/vaerksted/service/service-og-reparationsabonnement-for-private ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

CarPeople ... Se mereSe mindre
Se på Facebook