Service- og reparationaftale

Service- og reparationsaftale

Få styr på både budget og uforudsete udgifter med vores service- og reparationsaftale. Aftalen fungerer som en forsikring mod uforudsete udgifter til reparationer og inkluderer samtidigt en serviceaftale med serviceeftersyn efter bilfabrikkens forskrifter.

Tryghed året rundt

Du betaler et fast lavt beløb hver måned og undgår faktura efter servicebesøg og reparationer. Det er god service og tryghed til dig.

Skræddersyet til dig

Aftalen indeholder en række faste elementer inden for både service og reparation, men det er selvfølgelig muligt at skræddersy aftalen, så den passer til dit køremønster. Du skal blot aftale det med dit lokale CarPeople-værksted.

cp36-1168x420-carpeople-service-rep-privat

Ønsker du blot en serviceaftale?

Du har selvfølgelig også mulighed for blot af tegne en serviceaftale hos dit lokale CarPeople-værksted. Her opnår du samme tryghed og overblik over serviceudgifterne ved at betale et fast lavt beløb hver måned afhængig af, hvilken type bil du kører.

Reparation

Din lokale CarPeople

Uanset hvilken type reparation du skal have foretaget, står vores erfarne mekanikere klar til at tage imod dig hos dit lokale CarPeople-værksted. Du kan altid booke online eller ringe til værkstedet.