Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Velkommen til CarPeople

Kibæk

+45 5136 1579

kibaek@carpeople.dk

Industriparken 11, 6933 Kibæk

Book tid her

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE
 • Indehaver

  Henrik Christensen

  +45 5136 1579 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.<

Velkommen til dit lokale allround-værksted

Hos HC Automobilservice CarPeople Kibæk møder du høj service, kvalitet og særdeles kompetente fagfolk. Vi er et all-round værksted, som løser alle typer opgaver – fra forsikringsskader, reparationer, service og klargøring til syn uanset bilens mærke. Med den centrale placering i Kibæk ved hovedvejen mellem Herning og Esbjerg er det nemt at komme både til og fra værkstedet. Kvalitet, tillid og fair priser er grundstenene. Hos os er tingene gennemsigtige, så du altid ved, hvad du betaler for. Når du er kunde hos os, kan du forvente en stor portion fleksibilitet, så du igen er godt kørende så hurtigt som muligt. Vi ved, at din bil er vigtig for dig og din hverdag.

Høj kvalitet

Vi ved, hvor stor en rolle tillid og tryghed spiller. Derfor skaber vi tillid, når du skal aflevere din bil, uanset om det handler om service eller reparation. Vi arbejder altid med den nyeste viden og udfører service efter fabrikantens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien og får stempel i servicebogen. Det gælder naturligvis også el- og hybridbiler, som vi er certificeret til at servicere og reparere. Vi fotodokumenterer altid vores arbejde, fordi høj kvalitet og gennemskuelighed er altafgørende, så du altid får en god oplevelse.

Personlig kunderelation

Henrik Christensen står i spidsen for værkstedet, og med hans lange erfaring som værkfører, inden han realiserede drengedrømmen om sit eget værksted, sætter han en ære i den personlige og gode kunderelation. Værkstedet er karakteriseret af en stor og loyal kundekreds, hvor flere generationer i samme familie vender tilbage. Du kan med andre ord være sikker på altid at få professionel, ærlig og kvalificeret rådgivning – og ikke mindst favorable priser.

Den bedste løsning til din bil

Vi er et lille, men meget sammentømret team, der har arbejdet sammen i mange år. Det betyder, at opgaverne altid bliver fulgt til dørs og udført efter vores høje kvalitetskrav. Vi bruger hinandens kompetencer til sparring, så du altid får den bedste løsning til din bil. Er du på udkig efter en ny bil, har vi et tæt samarbejde med vores nabo Quick Autohandel, og vi står altid klar med et godt og professionelt råd. 

Kig forbi HC Automobilservice CarPeople Kibæk og oplev personlig service og høj kvalitet.

Book tid på vores online booking eller ring 5136 1579

 • Få tilbud på en eller flere reparationer
 • Få fikset et stenslag
 • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
 • Få en god vejhjælpsaftale
 • Lej eller lease en bil
 • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk
 • Hør om en fair forsikringsordning

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Book her

Åbningstider Kibæk

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen.
Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted

Man-tors 07:30 - 16:30
Fre 07:30 - 13:00
Lør-søn Lukket