Bilfinansiering

Nem og hurtig

CarPeople Finans Powered by Nordania Finans er en nem og hurtig måde at finansiere din drømmebil på hos din CarPeople-forhandler. Spring mødet i banken over og få finansieringen på plads hos os.

CarPeople finans - en del af Nordania

Nordania Finans er et af Danmarks førende finansierings- og leasingselskaber. Vores samarbejde med CarPeople-forhandlerne sikrer, at du kan blive godt kørende – på markedets bedste vilkår.

Op til 8 års løbetid

Du kan vælge mellem fast eller variabel rente og få op til 8 års løbetid på lånet. Samtidig har du friheden til at indfri lånet, når det passer dig. Nemmere bliver det ikke.

Nem finansiering

CarPeople Finans powered by Nordania Finans er et samarbejde med det anerkendte Nordania Finans. Det er din garanti for tryghed i finansieringen.

Sådan ansøger du

Når du har fundet din næste bil hos din CarPeople-forhandler, hjælper vi dig med at få finansieringen på plads. Vi sender en ansøgning afsted, så du inden for kort tid har et lånetilbud klar til din kommende bil.

Bilsalg

Find din drømmebil

Uanset hvilket mærke og hvilken prisklasse du leder efter, står vi klar med rådgivning og vejledning. Skal det være el, benzin eller diesel? Eller måske en hybrid?