Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

CarPeople Finans
Powered by
Accept Auto

CarPeople Finans Powered by Accept Auto er en nem og hurtig måde at finansiere din drømmebil på hos din CarPeople-forhandler. Spring mødet i banken over og få finansieringen på plads hos os.

MED ELLER UDEN UDBETALING

For at gøre dit nye billån ekstra attraktivt bestemmer du selv, om finansieringen skal være med eller uden udbetaling.

OP TIL 8 ÅRS LØBETID

Du kan vælge mellem fast eller variabel rente og få op til 8 års løbetid på lånet. Samtidig har du friheden til at indfri lånet, når det passer dig. Nemmere bliver det ikke.

cp27 1168x420 carpeople billaan

Nem finansiering

CarPeople Finans powered by Accept Auto er et samarbejde med det anerkendte Accept Auto. Det er din garanti for tryghed i finansieringen.

Sådan ansøger du

Når du har fundet din næste bil hos din CarPeople-forhandler, hjælper vi dig med at få finansieringen på plads. Vi sender en ansøgning afsted, så du inden for kort tid har et lånetilbud klar til din kommende bil.
FIND FORHANDLER
BILSALG

Find din drømmebil

Uanset hvilket mærke og hvilken prisklasse du leder efter, står vi klar med rådgivning og vejledning. Skal det være el, benzin eller diesel? Eller måske en hybrid?
FIND BIL