CarPeople Frederikshavn

CARPEOPLE FREDERIKSHAVN

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Ronni RisagerVÆRKSTEDSINDEHAVER+45 9842 1144frederikshavn@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Frederikshavn

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:30
Fredag07:30 - 12:00
Lør.-søndagLukket

Autoværksted Frederikshavn - CarPeople Frederikshavn

Vi servicerer og reparerer alle biler, uanset bilens mærke og årgang. Vi har godkendte reservedele til alle biltyper og ekspertise inden for alle bilmærker. Vi kan desuden reparere knallerter, scootere og ældre crossere. 

Vi holder dig godt kørende, uanset om du har brug for nye dæk til din private bil eller en større serviceaftale til din virksomhed og kan hjælpe med alt fra service og klargøring til udskiftning og montering – altid til en god pris.

På autoværkstedet i Frederikshavn er det altid faguddannede mekanikere, der servicerer din bil. Vi er opdateret med den nyeste viden og har stor forståelse for de elektriske systemer i din bil. Du kan derfor trygt overlade din bil til os. Vi reparerer massevis af biler hver dag og kan garantere dig lynhurtig service og reparation.

Aircondition, stenslag, dækskift, olieskift og meget mere

Alle biler kræver løbende service som bremseeftersyn, udskiftning af reservedele, klargøring til syn og synstjek.

Vi holder motoren godt kørende med olieskift, ordner stenslag på karosseri og ruder, klarer dækskifte, hjulskifte, tjekker bilens dæktryk er korrekt, skifter viskerblade og pærer.

Vi sørger selvfølgelig også for, at aircondition eller klimaanlæg kører, som det skal.

Vi yder også en professionel indsats, når bilen trænger til en dybderengøring eller ny lakering. Derfor er vi ikke bange for at sige, at vi kan det hele her hos CarPeople Frederikshavn.

Vi betragter os selv som yderst professionelle og sætter en ære i at betjene vores kunder og deres biler med respekt efter de højeste standarder.

Med mange års erfaring fra branchen har vi set og prøvet det hele før. Problemer er til for at blive løst. Det er vi gode til her på værkstedet.

CarPeople Frederikshavn – dit lokale autoværksted

Det er ofte en uforudset udgift, når din bil skal på værksted. Derfor tilbyder vi muligheden for en CarPeople konto. Med en CarPeople konto kan du selv bestemme, hvordan og hvornår du vil betale din regning. Du får altid den første måned gratis. Dvs. uden renter og gebyrer. Du vælger selv, om du vil betale din værkstedsregning på én gang, eller om du vil dele regningen op og betale over flere omgange.

Book tid på vores online booking eller ring 9842 1144

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Frederikshavn's Facebook

Vidste du, at du kan få et helt års CarPeople Vejhjælp med i prisen, når du har fået serviceret din bil hos CarPeople? Det gælder uanset hvilket af vores 66 CarPeople værksteder, du har brugt og uanset hvilken bil du kører. Så selvom det er træls at gå i stå, så får vi dig hurtigt trygt og godt videre med CarPeople Vejhjælp. Hør mere hos din lokale CarPeople næste gang, din bil skal serviceres. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Undgå at blive overrasket af vinterføret – husk at booke dækskifte online hos en af CarPeoples 66 værksteder i hele landet. Du kan helt sikkert finde en CarPeople tæt på dig eller dit arbejde og få klaret dækskiftet nemt og hurtigt. Find den CarPeople, der er ligger bedst i forhold til din hverdag og book allerede nu. www.carpeople.dk/find-din-carpeople/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Der er flere gode grunde til at skifte til vinterdæk. Faktisk er der 4 for at være helt præcis. Se de gode grunde i videoen, og skynd dig bagefter at booke online hos din lokale CarPeople. Der er 66 forskellige CarPeople at vælge imellem fordelt over hele landet, og vi skifter dæk på alle bilmærker – også din. Og din partners. Book online nu på www.carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Træt af uforudsete overraskelser på værkstedet? Tegn en service- og reparationsaftale på din bil og få styr på budgettet. Din bil kan være helt op til 8 år gammel og mærket spiller ingen rolle – vi klarer alle mærker. www.carpeople.dk/vaerksted/service/service-og-reparationsabonnement-for-private ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Hvert år når sæsonen for dækskifte nærmer sig, får vi spørgsmålet om, hvilke dæk man skal vælge. Både i forhold til vinterdæk vs. helårsdæk og i forhold til hvilket brand af dæk, man skal vælge. Det korte svar er, at der ikke findes noget kort svar, desværre. Men heldigvis står vi klar til at rådgive dig. For dybest set kommer det an på dig, din bil og dit kørselsmønster, og det er grunden til, at vi altid gerne vil tale med dig. Det skal dog ikke afholde os fra at give dig et par tommelfingerregler. 👉 Helårsdæk er til dig, der kun kører på saltede og ryddede veje. Dit kørselsbehov må ikke overstige 10.000 km om året, og du skal være opmærksom på, at vejgrebet ikke er så optimalt, som når du anvender vinterdæk, der er optimeret til våde og kolde vejbaner. 👉 Vinterdækkene til dig, der kører i alt slags vejr i vintermånederne. Dækkenes materiale og dækmønster er optimeret til våde, kolde vejbaner. Så snart temperaturen ligger stabilt på 7 er det på med vinterdækkene. Find din nærmeste CarPeople her og få dig en snak om dæk: brnw.ch/21wDbPh ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Hos CarPeople knokler vi for at være up to date med den nyeste viden, fordi vi ved, at vores viden er din tryghed – så uanset hvilken bil du kører og har brug for service eller reparation, kan du trygt køre til dit lokale CarPeople-værksted. brnw.ch/21wDgxW ... Se mereSe mindre
Se på Facebook