Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Billede 1
 
CARPEOPLE

Skift til sommerdæk

Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.

BOOK HJULSKIFTE

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE

Dækopbevaring

Hos CarPeople kan du få opbevaret dine hjul hen over sommeren eller vinteren. Vi opbevarer dine dæk optimalt, så de er klar til næste sæson. Samtidigt slipper du for pladskrævende opbevaring og besværlig fragt frem og tilbage mellem værkstedet og din adresse.
BOOK DÆKOPBEVARING

Hjulskifte

Kør sommersæsonen sikkert i møde og skift til sommerdæk, når kulde og vinternedbør er helt væk. Det har afgørende betydning for din sikkerhed, at du kører med dæk, der passer til sæsonen, fordi det påvirker både bremselængde og vejgreb.
BOOK HJULSKIFTE

Book online døgnet rundt

Det skal være nemt at være kunde hos os. Derfor kan du booke online på alle enheder, lige når det passer dig.

BOOKING

NÅR DET PASSER DIG

Sommetider er det om aftenen, andre gange i frokostpausen. Uanset om du står med et akut problem eller er i god tid, kan du booke serviceeftersyn, alle reparationer, hjulskifte og CarPeople TOGO online.
BOOK NU
NAVNET FORPLIGTER

Vi er CarPeople

Vores kompetente og erfarne bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse. Vi vægter kvalitet og kundetilfredshed højt, fordi alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag.
Find værksted