CarPeople Frederiksværk

BILHUSET FREDERIKSVÆRK

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Carsten KromanVÆRKSTEDSINDEHAVER+45 4772 0392ck@bilhuset-kroman.dk

Åbningstider CarPeople Frederiksværk

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 12:30
Lør.-søndagLukket
Salg
Man-fre09.00 - 17.00
LørLukket
Søn11.00 - 15.00

Bilhuset Frederiksværk – CarPeople Frederiksværk

Vi har solgt og repareret mange Kia-biler gennem tiderne og er derfor specialister i Kia, men vi servicerer og reparerer alle biler uanset mærke og årgang – også i garantiperioden på helt nye biler.

Vores speciale er desuden klargøring af biler til syn, service af aircondition og klimaanlæg samt vurdering af bilens mekaniske stand før en større reparation. Vi tager os professionelt af din bil og løser alle opgaver med et smil.

Vi udfører alle slags bilreparationer og tilbyder en række særydelser til gavn for dig og din bil.

Bilsalg – nye og brugte biler

Hos CarPeople Frederiksværk elsker vi en god handel. Der er mange ting at overveje, når du vil købe ny eller brugt bil. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål og gør vores bedste for en tryg og sikker handel for alle parter.

Læs mere om os og find din nye brugte bil på Bilhuset Frederiksværk eller ring på tlf. 4772 0392 – Vi hjælper dig med at finde den bil, der passer til dine ønsker.

Aircondition, stenslag, dækskift, olieskift og meget mere

Alle biler kræver løbende service som bremseeftersyn, udskiftning af reservedele, klargøring til syn og synstjek.

Vi holder motoren godt kørende med olieskift, ordner stenslag på karosseri og ruder, klarer dækskifte, hjulskifte, tjekker bilens dæktryk er korrekt, skifter viskerblade og pærer.

Vi sørger selvfølgelig også for at aircondition eller klimaanlæg kører, som det skal. Med vores mange års erfaring i branchen er CarPeople Frederiksværk et sikkert valg, når bilen trænger til en kærlig hånd.

CarPeople Frederiksværk – dit lokale autoværksted

Vi er et autoværksted, der sætter pris på den lokale tilknytning og den gode kundekontakt. Vores kunder kommer igen, og det er vi glade for. Vi er et certificeret autoværksted med faguddannet personale. Med styr på håndværket og en troværdig forretning er der ikke noget at tage fejl af.

Book tid på vores online booking eller ring 4772 0392

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Frederiksværk's Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException
Sådan gør du dine forlygter skinnende reneEr dine forlygter blevet matte og uklare med tiden? Det kan påvirke din synlighed og sikkerhed på vejen. Men du behøver ikke at købe dyre produkter for at fikse dem. Du kan bare bruge tandpasta 😮Tandpasta indeholder slibemidler, der kan rense og polere dine forlygter. Gnid forsigtigt med tandpasta og en blød klud. Skyl det derefter af med vand, og dine forlygter vil skinne som nye. Det er som at give din bil et smil 😁 Pas på, at du ikke rammer lakken, da lakken kan tage skade. Bruger du tandpasta uden slibemiddel, tilsætter du blot lidt bagepulver for at få den samme effekt. Har du prøvet tandpasta-tricket? Del dine erfaringer med os i kommentarsporet 👇 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Vi oplever lige nu stor tilstrømning grundet vores gode vejledning og priser. Så står du og skal have ny bil, så kom gerne forbi os, det er helt klart besøget værd.bilhandel.dk/sl/360383 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Årstiderne skifter, og det samme gør forbrugernes præferencer ved bilkøb. Dette gør vi altid vores bedste for at imødekomme hos Bilhuset Frederiksværk. Vi sætter en ære i at finde den helt rigtige bil til dig og dine behov. Vi har massere af brugte biler i fantastisk stand, så tøv ikke med at kontakte os for mere info og vejledning.www.bilhuset-kroman.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Hos Bilhuset Frederiksværk har vi lagt hovederne i blød, og vi kan simpelthen ikke komme på nogen bedre måde at fejre det på, end med selvforkælelse. Det kunne f.eks. være i form af en ny bil! Vi står altid klar til fremvisning af biler, som imødegår dine præferencer - tag f.eks. denne Kia Rio. Kontakt os altid for mere info!www.bilhuset-kroman.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook