CarPeople Frederiksværk

BILHUSET FREDERIKSVÆRK

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider CarPeople Frederiksværk

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 12:30
Lør.-søndagLukket
Salg
Man-fre09.00 - 17.00
LørLukket
Søn11.00 - 15.00

Bilhuset Frederiksværk – CarPeople Frederiksværk

Vi har solgt og repareret mange Kia-biler gennem tiderne og er derfor specialister i Kia, men vi servicerer og reparerer alle biler uanset mærke og årgang – også i garantiperioden på helt nye biler.

Vores speciale er desuden klargøring af biler til syn, service af aircondition og klimaanlæg samt vurdering af bilens mekaniske stand før en større reparation. Vi tager os professionelt af din bil og løser alle opgaver med et smil.

Vi udfører alle slags bilreparationer og tilbyder en række særydelser til gavn for dig og din bil.

Bilsalg – nye og brugte biler

Hos CarPeople Frederiksværk elsker vi en god handel. Der er mange ting at overveje, når du vil købe ny eller brugt bil. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål og gør vores bedste for en tryg og sikker handel for alle parter.

Læs mere om os og find din nye brugte bil på Bilhuset Frederiksværk eller ring på tlf. 4772 0392 – Vi hjælper dig med at finde den bil, der passer til dine ønsker.

Aircondition, stenslag, dækskift, olieskift og meget mere

Alle biler kræver løbende service som bremseeftersyn, udskiftning af reservedele, klargøring til syn og synstjek.

Vi holder motoren godt kørende med olieskift, ordner stenslag på karosseri og ruder, klarer dækskifte, hjulskifte, tjekker bilens dæktryk er korrekt, skifter viskerblade og pærer.

Vi sørger selvfølgelig også for at aircondition eller klimaanlæg kører, som det skal. Med vores mange års erfaring i branchen er CarPeople Frederiksværk et sikkert valg, når bilen trænger til en kærlig hånd.

CarPeople Frederiksværk – dit lokale autoværksted

Vi er et autoværksted, der sætter pris på den lokale tilknytning og den gode kundekontakt. Vores kunder kommer igen, og det er vi glade for. Vi er et certificeret autoværksted med faguddannet personale. Med styr på håndværket og en troværdig forretning er der ikke noget at tage fejl af.

Book tid på vores online booking eller ring 4772 0392

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Frederiksværk's Facebook

Skulle du ud og købe en ny bil, kunne denne Kia Ceed så ikke være interessant? Du kan altid komme ud og se på den, skriv eller ring gerne for mere info! 🙂bilhandel.dk/sl/377918 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Denne Kia Venga er til salg lige nu til en skarp pris 👍 Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os - så hjælper vi dig med at finde den rigtige bil, som matcher dine behov.www.bilhuset-kroman.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
VW UP! - til salg lige nu. Tjek også de mange andre modeller vi har på lager, og giv os gerne et kald - så finder vi den rigtige til dig.www.bilhuset-kroman.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook