Værksted

Ingen opgaver er for store eller for små

Hos dit lokale CarPeople-værksted håndterer vi både store og små opgaver, når det handler om din bil – også el- og hybridbiler. Vores erfarne bilfolk står klar til at tage imod dig og din bil, uanset mærke.
Certificeret til el-og hybrid:

Vi er certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler og opkvalificerer løbende vores kompetencer på området.

Efter bilfabrikkens forskrifter:

Både service og reparation udføres efter bilfabrikkens forskrifter – også på el- og hybridbiler. Det er din tryghed for kvalitet, når du afleverer din bil hos os.

Service

Forlæng levetiden på din bil med et
serviceeftersyn hos CarPeople.

Hjulskifte

Få skiftet hjul på din bil nemt og hurtigt
hos dit lokale CarPeople-værksted.

Book en tid

Book online, når det passer dig og din hverdag. Du kan nemt og hurtigt booke tid til både service, reparationer eller hjulskifte her på siden.

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

carpeople-map-marker-webshop-booking

Service

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.

Reparation

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.

Bilsalg

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.

Værksted

Spørg os til råds

Har du brug for et godt råd i forbindelse med hjulskifte eller køb helt nye dæk, er du velkommen til at spørge vores erfarne og veluddannede mekanikere. Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.