CarPeople Holbæk

Asbjørn Biler ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider CarPeople Holbæk

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 15:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag09:00 - 17:30
Lørdag10:00 - 14:00
SøndagLukket

Asbjørn Biler og CarPeople Holbæk – Det handler om tryghed og tillid

Hos os får du god service og et godt stykke arbejde, du har råd til at betale. For os handler bilsalg, reparation og service nemlig om tryghed og tillid.

Som to firmaer i samme hus – bilsalg i Asbjørn Biler og autoværksted i CarPeople Holbæk – er vi din samlede alt-i-én løsning, når det kommer til biler. Og vi kan meget mere end bare at reparere din bil eller sælge dig en ny. Din bil er din vej frem i hverdagen og det skal være sjovt at købe og eje en bil. Biler giver fart over feltet. De skal ikke bare virke, så de kan tage dig fra A til B, men også gøre det med den rigtige stil og komfort. Derfor lytter vi altid til dig og dine ønsker og behov, når det kommer til en ny bil og reparation af den nuværende.

Vi yder en service og en tryghed, hvor vores kunder ved, at de ikke betaler for mere end de får. Vores største prioritet er nemlig at have glade kunder, som vender tilbage, fordi de er tilfredse med vores service. Så hos os ved du altid, at du går herfra med et godt produkt og en god reparation.

Når det kommer til reparation og service af din bil hos CarPeople Holbæk, tager vi alle typer opgaver på alle bilmærker. Privat eller erhverv, ny eller gammel, vi kan klare det hele og ingen opgave er os for lille eller for stor. Har du en tysk eller fransk bil, er du endnu mere heldig, for her har vi ekstra stor erfaring efter mange år på værksted med speciale i bilmærker som Volkswagen, Skoda, Citroen, Hyundai og Opel.

Skal du købe bil, kan du også roligt gøre det hos os i Asbjørn Biler. Vi er kendt for at være reelle og i 2019 solgte vi over 375 biler til private og erhverv. Alle vores biler kommer med 12 måneders forsikring efter et stort service, som dækker alle forskrifter for det pågældende bilmærke. Det gælder alle elektriske dele, sikkerhed og komfort. Det vil sige, at alle vores brugte biler bliver istandsat og synet til punkt og prikke, inden vi sætter dem til salg. På den måde sikrer vi, at det altid er den bedste kvalitet, der forlader synshallen – og så får du altid en fejlfri brugtbilsattest med på din nye brugte bil.

Både i salg og på værkstedet er vi meget fleksible og har nogle af de mest løsningsorienterede medarbejdere i branchen. Opgaven skal løses uanset hvad tid på dagen det er. For kan vi løse din udfordring i dag, bliver vi til vi er færdige. Samtidig tager vi det hele i dit tempo og i et sprog du kan forstå, så du kan være med. Vi tager os gerne tiden til at sidde og drikke en kop kaffe med dig, mens vi afdækker dine behov for en ny bil. Og har vi ikke det, du har brug for, skaffer vi det hjem hurtigst muligt. Og skal du hurtigt videre, går vi også gerne straks i gang med reparationen.

Du er velkommen til at ringe til os på 5945 1812, hvis du har spørgsmål eller vil tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig godt videre. Du kan også booke tid online herunder.

Passion for biler giver vækst hos Asbjørn Biler og CarPeople Holbæk

Asbjørn Biler startede i 2017 som en lille brugtvognsforhandler med ejer Jacob Asbjørn som eneste medarbejder.  I dag har Jacob koblet bilsalg sammen med værksted i håb om at skabe en større og bedre helhedsoplevelse. Jacob Asbjørn ejer i dag CarPeople Holbæk, så når du køber bil hos Asbjørn Biler og får den serviceret og repareret hos CarPeople Holbæk, er du sikker på at få service i verdensklasse. Med flytning til større bygninger med plads til biludstilling, kontor og værksted i samme hus er drømmen om helhedsoplevelsen ved at gå i opfyldelse.

Hvor Jacob i starten klargjorde alle bilerne selv og fik repareret bilerne ude af huset, har han i dag 12 medarbejdere med folk til at tage sig alle opgaver fra administration over salg til reparation og service.

Book tid på vores online booking eller ring 5945 1812

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Holbæk's Facebook

2 dage siden

Gad vide hvad værkstedet har gang i?🤷🏼‍♂️ Men hvem ville ikke gerne vinde et service til bilen🤩🤩Hvad med at vinde et service til bilen?🤩 Følg med her på siden så kan du måske blive den heldige vinder🤩🤩 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 dage siden

Det er blevet meget populært at købe Plug-in biler. Her får du det bedste fra 2 verdener. Benzin og EL. Vi har købt 3 Flotte MG EHS PHEV hjem i 3 forskellige farver. Rød, Sølv og Sort, alle i Luxury udstyrsvariant og alle fra 2022. Der er mange fede features på de biler, blandt andet✔️360 Kamera ✔️Panorama Soltag✔️Apple CarPlay og Android Auto✔️Læderkabine Alle super velkørende biler. Se flere billeder, data, m.v. på vores hjemmeside www.asbjornbiler.dk Pris 219.900 kr plus nummerplade.Husk på alle biler kan du tilkøbe Asbjørn Biler Tryghedspakke. I denne Tryghedspakke får du 💥nyt Service, 💥Syn, 💥100% Autotjek Brugtbil test, 💥klargøring 💥12 mdr. Cargarantie MTG Basic💥1 års gratis vejhjælp............... til KUN 3.495 kr. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

Det er stadig meget populært med mindre økonomiske mikrobiler. Der produceres ikke så mange modeller mere, så efterspørgelsen er stor. Vi har fået 3 rigtig fine modeller hjem - En Toyota Aygo, En Peugeot 108 og en Skoda Citigo. De har alle til fældes at de er...✔️Billig i drift✔️Billig i vægtafgift✔️Perfekt pendlerbil eller måske første gangs køberen.✔️Står i pæn standAlle super velkørende biler. Se flere billeder, priser m.v. på vores hjemmeside www.asbjornbiler.dkHusk på alle biler kan du tilkøbe Asbjørn Biler Tryghedspakke. I denne Tryghedspakke får du 💥nyt Service, 💥Syn, 💥100% Autotjek Brugtbil test, 💥klargøring 💥12 mdr. Cargarantie MTG Basic💥1 års gratis vejhjælp............... til KUN 3.495 kr. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

Vi har haft travlt i maj måned, hvor en masse biler har forladt os til glæde for en masse kunder, som nu køre rundt på vejene. Her er et udpluk af kunder med deres nye fine bil. Asbjørn Biler takker alle for handlen og tilliden.🙂 Husk vi har stadig over 100 fine brugte biler stående til salg, kig forbi, måske er det en af de biler vi har stående som er din kommende drømme bil. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Sommeren er over os på vej og sol og varme over os ☀️☀️☀️☀️, så hvorfor ikke være godt kørende i en Cabriolet. Vi har et stort udvalg af Cabriolet blandt andet denne flotte VW T-Roc 1.50TSi. 🏎️🏎️ Her får du blandt andet...✔️Model R-Line✔️DSG Automatgear✔️Kun kørt 24000 km✔️Kraftig 150HK Benzin Motor✔️Deep Sort Perle effekt metallak✔️19" Alufælge PJJ Misano Black✔️Reg. første gang 03/2022En super velkørende bil, flot tidløst design og til en pris på kun 401.280 kr. incl. Nummerplade.Husk på alle biler kan du tilkøbe Asbjørn Biler Tryghedspakke. I denne Tryghedspakke får du 💥nyt Service, 💥Syn, 💥100% Autotjek Brugtbil test, 💥klargøring og 💥12 mdr. Cargarantie MTG Basic og 💥1 års gratis vejhjælp til KUN 3.495 kr. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Så står 3 flotte biler klar til fredags levering. ✔️ Vi har ca 100 flotte biler til salg, måske er en af dem din kommende bil. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook