CarPeople Holbæk

Asbjørn Biler ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider CarPeople Holbæk

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 15:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag09:00 - 17:30
Lørdag10:00 - 14:00
SøndagLukket

Asbjørn Biler og CarPeople Holbæk – Det handler om tryghed og tillid

Hos os får du god service og et godt stykke arbejde, du har råd til at betale. For os handler bilsalg, reparation og service nemlig om tryghed og tillid.

Som to firmaer i samme hus – bilsalg i Asbjørn Biler og autoværksted i CarPeople Holbæk – er vi din samlede alt-i-én løsning, når det kommer til biler. Og vi kan meget mere end bare at reparere din bil eller sælge dig en ny. Din bil er din vej frem i hverdagen og det skal være sjovt at købe og eje en bil. Biler giver fart over feltet. De skal ikke bare virke, så de kan tage dig fra A til B, men også gøre det med den rigtige stil og komfort. Derfor lytter vi altid til dig og dine ønsker og behov, når det kommer til en ny bil og reparation af den nuværende.

Vi yder en service og en tryghed, hvor vores kunder ved, at de ikke betaler for mere end de får. Vores største prioritet er nemlig at have glade kunder, som vender tilbage, fordi de er tilfredse med vores service. Så hos os ved du altid, at du går herfra med et godt produkt og en god reparation.

Når det kommer til reparation og service af din bil hos CarPeople Holbæk, tager vi alle typer opgaver på alle bilmærker. Privat eller erhverv, ny eller gammel, vi kan klare det hele og ingen opgave er os for lille eller for stor. Har du en tysk eller fransk bil, er du endnu mere heldig, for her har vi ekstra stor erfaring efter mange år på værksted med speciale i bilmærker som Volkswagen, Skoda, Citroen, Hyundai og Opel.

Skal du købe bil, kan du også roligt gøre det hos os i Asbjørn Biler. Vi er kendt for at være reelle og i 2019 solgte vi over 375 biler til private og erhverv. Alle vores biler kommer med 12 måneders forsikring efter et stort service, som dækker alle forskrifter for det pågældende bilmærke. Det gælder alle elektriske dele, sikkerhed og komfort. Det vil sige, at alle vores brugte biler bliver istandsat og synet til punkt og prikke, inden vi sætter dem til salg. På den måde sikrer vi, at det altid er den bedste kvalitet, der forlader synshallen – og så får du altid en fejlfri brugtbilsattest med på din nye brugte bil.

Både i salg og på værkstedet er vi meget fleksible og har nogle af de mest løsningsorienterede medarbejdere i branchen. Opgaven skal løses uanset hvad tid på dagen det er. For kan vi løse din udfordring i dag, bliver vi til vi er færdige. Samtidig tager vi det hele i dit tempo og i et sprog du kan forstå, så du kan være med. Vi tager os gerne tiden til at sidde og drikke en kop kaffe med dig, mens vi afdækker dine behov for en ny bil. Og har vi ikke det, du har brug for, skaffer vi det hjem hurtigst muligt. Og skal du hurtigt videre, går vi også gerne straks i gang med reparationen.

Du er velkommen til at ringe til os på 5945 1812, hvis du har spørgsmål eller vil tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig godt videre. Du kan også booke tid online herunder.

Passion for biler giver vækst hos Asbjørn Biler og CarPeople Holbæk

Asbjørn Biler startede i 2017 som en lille brugtvognsforhandler med ejer Jacob Asbjørn som eneste medarbejder.  I dag har Jacob koblet bilsalg sammen med værksted i håb om at skabe en større og bedre helhedsoplevelse. Jacob Asbjørn ejer i dag CarPeople Holbæk, så når du køber bil hos Asbjørn Biler og får den serviceret og repareret hos CarPeople Holbæk, er du sikker på at få service i verdensklasse. Med flytning til større bygninger med plads til biludstilling, kontor og værksted i samme hus er drømmen om helhedsoplevelsen ved at gå i opfyldelse.

Hvor Jacob i starten klargjorde alle bilerne selv og fik repareret bilerne ude af huset, har han i dag 12 medarbejdere med folk til at tage sig alle opgaver fra administration over salg til reparation og service.

Book tid på vores online booking eller ring 5945 1812

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Holbæk's Facebook

6 dage siden

Hvis du har børn eller bare elsker at få lidt snacks i bilen, har du sikkert også opdaget et par besværlige pletter hist og her. Man kan købe alle mulig slags pletfjernere, men det mest effektive og helt sikkert også billigste middel har du med garanti inden for rækkevidde. 𝐃𝐞𝐭 𝐞𝐫 𝐧𝐞𝐦𝐥𝐢𝐠 𝐛𝐚𝐠𝐞𝐩𝐮𝐥𝐯𝐞𝐫.Bland en lille mængde bagepulver med vand for at lave en pasta, og påfør den på pletten. Lad pastaen tørre og støvsug derefter pletten væk. Gentag processen flere gange, hvis der er behov for det. Husk at tricket kun gælder for stofsæder. Har du et ægte husmortrick til at fjerne pletter? Husk at dele dine bedste tricks med os andre, så livet som bilejer bliver lettere. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

Hvad sker der hos Asbjørn Biler efter lukketid? 🌙Når dørene er låst, og de sidste lukkerutiner er på plads, træder Jacob ind i bilverdenen på sin helt egen måde.Hos Asbjørn Biler er vores kærlighed til biler ikke begrænset til åbningstiderne – det er en passion! Så selv efter lukketid kan vi ikke få nok af de fantastiske biler, som vi har stående.Følg med her på siden og vær en del af vores passion for biler, selv efter lukketid! 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Vidste du, at CarPeople er en landsdækkende kæde med hele 65 værksteder fordelt i hele landet? For dig betyder det, at vi kan tilbyde dig høj kvalitet, faglighed og service, fordi vi er sammen om at gøre hinanden bedre. Derfor kan du trygt køre ind til CarPeople – uanset hvor i landet du bor. Find os på brnw.ch/21wGWl8 og book online. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Find din drømmebil blandt over 100 på lager! 🚗Hos Asbjørn Biler, finder du altid et imponerende udvalg af over 100 biler på vores lager. Uanset om du drømmer om en spritny bil eller en pålidelig brugt bil, så er vi her for at gøre dit nye bileventyr til en tryg rejse!Vi har alt fra luksuriøse køretøjer til pålidelige familiebiler. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning, der matcher dine behov og ønsker!Hos Asbjørn Biler er målet ikke blot at sælge biler, men at skabe trygge biloplevelser. Vi vil gerne være med dig igennem hele dit bilkøb, men også efter. Derfor har vi blandt andet eget værksted i forretningen, hvor du kan få serviceret og repareret din bil 🔧Uanset om du allerede har fundet frem til, hvilken bil du vil have, eller du er helt på bar bund, så hjælper vi dig trygt igennem. Fortæl os om dine ønsker så finder vi sammen den perfekte løsning til dig.Læs mere på vores hjemmeside her: www.xn--asbjrnbiler-jgb.dk/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Er du på jagt efter drømmebilen?Så kør ind til din nærmeste CarPeople og få både rådgivning og et godt udvalg af nyere brugte biler. Du finder os i hele landet, og vi hjælper dig ikke blot med at finde den helt perfekte bil til dit behov – vi står også klar med service bagefter. Uanset hvilken bilmærke, der er dit foretrukne. Det gælder selvfølgelig også el- og hybridbiler. Vil du i gang med lidt research, kan du også gå på opdagelse i vores udvalg online: brnw.ch/21wGRXx ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

𝙉𝙪 𝙚𝙧 𝙙𝙚𝙩 𝙨𝙞𝙙𝙨𝙩𝙚 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙘𝙚 𝙛𝙤𝙧 𝙖𝙩 𝙫æ𝙧𝙚 𝙢𝙚𝙙 𝙞 𝘿𝙚𝙣 𝙎𝙩𝙤𝙧𝙚 𝘽𝙞𝙡𝙟𝙖𝙜𝙩.Skynd dig ind og spil, så er det måske dig, der kan nyde en hel måned i den smarte lille CarPeople MINI elbil inkl. fri opladning. Vi trækker også lod om lækre ugepræmier. Spil med her: brnw.ch/21wGPlX ... Se mereSe mindre
Se på Facebook