CarPeople Aalestrup

Boll Biler ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider CarPeople Aalestrup

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 14:45
Lør.-søndagLukket

Boll Biler / CarPeople Aalestrup - Vi er til for dig - 70 års erfaring fra bilbranchen

Boll Biler CarPeople Aalestrup er et erfarent og kvalitetsbevidst lokalt værksted, hvor kunden altid er i centrum. Her finder du veluddannede mekanikere, der klarer både service og reparation, i vores moderne værksted og selvfølgelig altid et godt tilbud på en bil i vores salgsafdeling.

Boll Biler / CarPeople Aalestrup drives i dag af Søren og Tommy Boll, der er 3. generation af Familien Boll. I mere end 70 år har Familien Boll stået for en god oplevelse. Vi er stolte over at videreføre den tradition og står altid stadig klar til at tage imod kunderne med fokus på meget høj kundetilfredshed og kvalitet i arbejdet. Derfor er vi selvfølgelig medlem af Dansk Bilbrancheråd. Vi har speciale i Toyota, men har mange års erfaring i at servicere og reparere alle bilmærker – selvfølgelig til en fordelagtig pris.

På vores adresse finder du også Bonus tankstation og faciliteter til bilvask i absolut topklasse. Vi har med andre ord alt det, du skal bruge, når det handler om vedligeholdelse af din bil.

Altid høj kvalitet på værkstedet

I spidsen for værkstedet står tekniker Henrik Rask. Med mere end 33 års erfaring er han garant for den høje kvalitet. Når du har din bil til service eller reparation sørger vi altid for at have alle formaliteter og aftaler på plads ved indskrivningen – og skulle der dukke uventede ting op undervejs, ringer vi altid, før vi går videre. Vi sørger selvfølgelig også for, at du får klar besked, når du henter din bil igen. Hos os får du en fast og meget fordelagtig pris på både reparationer og serviceeftersyn. Skulle du have behov for det, tilbyder vi selvfølgelig gratis lånebil.

Vores mekanikere er højtuddannede specialister i moderne bilteknologi, og vi benytter altid nyeste udstyr. Teknologisk Institut tjekker vores værktøj og laver reparationskontrol for at sikre den høje kvalitet. Vores skadesafdeling klarer alle skader, rudeskifte og stenslag samt hjælp til udfyldelse af skadesanmeldelse.

Altid et godt tilbud

I årene 1975 til 2020 var Boll Biler CarPeople Aalestrup autoriseret Toyota forhandler/værksted, og vi har en lang tradition for at forsyne lokalområdet med attraktive biler. Det gør vi fortsat, og Søren Boll står altid klar med et godt tilbud på en nyere brugt bil. Vi giver også gerne et bud på din brugte bil, og du er altid velkommen til at kigge ind og få et tilbud.

Fokus på miljøet

Som virksomhed har vi stor fokus på energi- og miljøbevidsthed. Vi arbejder aktivt og engageret med at nedbringe miljøbelastningerne fra driften og har desuden udarbejdet en omfattende miljøpolitik:

  1. Vi ønsker, med respekt for virksomhedens betydning og placering i lokalsamfundet, at forebygge forurening ved bl.a. at perfektionere sortering, håndtering og behandling af farligt og ufarligt affald fra driften.
  2. Vi vil vedvarende, og ud fra opstillede mål, arbejde på at nedbringe virksomhedens miljøbelastninger og ressourceforbrug.
  3. Vi vil rationalisere anvendelsen af kemiske hjælpestoffer til det absolut nødvendige. Vi vil løbende vurdere alle kemiske hjælpestoffers effekt på mennesker og miljø og lade resultatet indgå i vores valg af kemi portefølje.
  4. Vi vil via intern uddannelse og træning fremme energi- og miljøbevidstheden blandt medarbejderne samt sikre den nødvendige viden på områderne.
  5. Vi vil foretage miljø- og energimæssige konsekvensvurderinger i forbindelse med nyinvesteringer og/eller større omlægninger af driften.
  6. Vi vil løbende forbedre/overvåge og drøfte driftens miljø- og energipåvirkninger.
  7. Vi vil overholde bindende forpligtelser fra de tilsynsførende myndigheder og importør.
  8. Vi vil offentliggøre sin miljø- og energipolitik og forbedringsmål samt kommunikere åbent med interesserede, herunder bl.a. myndigheder, kunder og leverandører, i alle spørgsmål.

Book tid på vores online booking eller ring 9864 1088

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Aalestrup's Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

2 måneder siden

Sådan fjerner du statisk elektricitet fra bilens sæder🚗Hader du ikke, når du stiger ud af din bil og får et lille rap fra den statiske elektricitet? Eller når dit hår eller tøj klæber sig til sædet? Den statiske elektricitet opstår, når dit tøj gnider mod sædet. Men der er en nem måde at slippe af med det på: tørretumblerkugler! 🙌Tørretumblerkugler er små bolde af plastik eller uld, som du normalt bruger til at blødgøre dit tøj i tørretumbleren. Men de kan også bruges til at fjerne statisk elektricitet fra bilens sæder. Gnub tørretumblerkuglerne mod sædet for at neutralisere ladningen. Du forhindrer samtidig, at støv og hår klæber sig fast. Har du prøvet dette trick før? Eller har du et endnu bedre trick til at undgå statisk elektricitet, så del det med os i kommentarerne! 👇 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Træt af uforudsete overraskelser på værkstedet? Tegn en service- og reparationsaftale på din bil og få styr på budgettet. Din bil kan være helt op til 8 år gammel og mærket spiller ingen rolle – vi klarer alle mærker. Læs mere om en service- og reparationsaftale til din bil på www.carpeople.dk/vaerksted/service/service-og-reparationsabonnement-private ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Sådan gør du dine forlygter skinnende reneEr dine forlygter blevet matte og uklare med tiden? Det kan påvirke din synlighed og sikkerhed på vejen. Men du behøver ikke at købe dyre produkter for at fikse dem. Du kan bare bruge tandpasta 😮Tandpasta indeholder slibemidler, der kan rense og polere dine forlygter. Gnid forsigtigt med tandpasta og en blød klud. Skyl det derefter af med vand, og dine forlygter vil skinne som nye. Det er som at give din bil et smil 😁 Pas på, at du ikke rammer lakken, da lakken kan tage skade. Bruger du tandpasta uden slibemiddel, tilsætter du blot lidt bagepulver for at få den samme effekt. Har du prøvet tandpasta-tricket? Del dine erfaringer med os i kommentarsporet 👇 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Hos CarPeople knokler vi for at være up to date med den nyeste viden, fordi vi ved, at vores viden er din tryghed – så uanset hvilken bil du kører og har brug for service eller reparation, kan du trygt køre til din CarPeople. Find dit lokale værksted på carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Sådan fjerner du insektrester fra din forrude og kofanger!Hvis du har været på vejene i sommerhalvåret eller i skoven, har du sikkert bemærket, at din forrude og kofanger er fyldt med insektrester. Det kan være svært at fjerne dem med almindelig vask eller skrabning. Heldigvis er der et gammelt trick, der virker hver eneste gang. Eddike er nemlig et fantastisk rengøringsmiddel, der kan opløse de klæbrige stoffer, som insekterne efterlader. Brug en svamp dyppet i eddike til at gnide de genstridige rester af. Eddiken vil også hjælpe med at desinficere og fjerne lugte fra din bil. Skyl det derefter af med vand, og din bil vil være ren og skinnende.Har du nogensinde brugt eddike til at rengøre din bil? Del dine tips og tricks med os i kommentarerne! 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Hos CarPeople behøver du ingen parlør for at forstå, hvad din bil har brug for – vores viden er nemlig din tryghed. Til gengæld anbefaler vi et ferietjek, så du er sikker på at nå godt frem til destinationen. Book nu hos din lokale CarPeople på www.service.carpeople.dk/book-tid ... Se mereSe mindre
Se på Facebook