Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Velkommen til CarPeople

Aalestrup

+45 9864 1088

aalestrup@carpeople.dk

Testrupvej 6, 9620 Aalestrup

Book tid her

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE
 • Indehaver

  Søren Boll

  +45 9864 1088 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Indehaver

  Tommy Boll

  +45 9864 1088 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Mekaniker

  Henrik Rask

  +45 9864 1088 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Boll Biler - CarPeople Aalestrup
- Vi er til for dig

70 års erfaring fra bilbranchen

Boll Biler CarPeople Aalestrup er et erfarent og kvalitetsbevidst lokalt værksted, hvor kunden altid er i centrum. Her finder du veluddannede mekanikere, der klarer både service og reparation, i vores moderne værksted og selvfølgelig altid et godt tilbud på en bil i vores salgsafdeling.

Mangler du nye dæk og fælge, så besøg vores webshop her og find de gode tilbud

Boll Biler CarPeople Aalestrup drives i dag af Søren og Tommy Boll, der er 3. generation af Familien Boll. I mere end 70 år har Familien Boll stået for en god oplevelse. Vi er stolte over at videreføre den tradition og står altid stadig klar til at tage imod kunderne med fokus på meget høj kundetilfredshed og kvalitet i arbejdet. Derfor er vi selvfølgelig medlem af Dansk Bilbrancheråd. Vi har speciale i Toyota, men har mange års erfaring i at servicere og reparere alle bilmærker – selvfølgelig til en fordelagtig pris.

På vores adresse finder du også Bonus tankstation og faciliteter til bilvask i absolut topklasse. Vi har med andre ord alt det, du skal bruge, når det handler om vedligeholdelse af din bil.

Altid høj kvalitet på værkstedet

I spidsen for værkstedet står tekniker Henrik Rask. Med mere end 33 års erfaring er han garant for den høje kvalitet. Når du har din bil til service eller reparation sørger vi altid for at have alle formaliteter og aftaler på plads ved indskrivningen - og skulle der dukke uventede ting op undervejs, ringer vi altid, før vi går videre. Vi sørger selvfølgelig også for, at du får klar besked, når du henter din bil igen. Hos os får du en fast og meget fordelagtig pris på både reparationer og serviceeftersyn. Skulle du have behov for det, tilbyder vi selvfølgelig gratis lånebil.

Vores mekanikere er højtuddannede specialister i moderne bilteknologi, og vi benytter altid nyeste udstyr. Teknologisk Institut tjekker vores værktøj og laver reparationskontrol for at sikre den høje kvalitet. Vores skadesafdeling klarer alle skader, rudeskifte og stenslag samt hjælp til udfyldelse af skadesanmeldelse.

Altid et godt tilbud

I årene 1975 til 2020 var Boll Biler CarPeople Aalestrup autoriseret Toyota forhandler/værksted, og vi har en lang tradition for at forsyne lokalområdet med attraktive biler. Det gør vi fortsat, og Søren Boll står altid klar med et godt tilbud på en nyere brugt bil. Vi giver også gerne et bud på din brugte bil, og du er altid velkommen til at kigge ind og få et tilbud.

Fokus på miljøet

Som virksomhed har vi stor fokus på energi- og miljøbevidsthed. Vi arbejder aktivt og engageret med at nedbringe miljøbelastningerne fra driften og har desuden udarbejdet en omfattende miljøpolitik:

 1. Vi ønsker, med respekt for virksomhedens betydning og placering i lokalsamfundet, at forebygge forurening ved bl.a. at perfektionere sortering, håndtering og behandling af farligt og ufarligt affald fra driften.
 2. Vi vil vedvarende, og ud fra opstillede mål, arbejde på at nedbringe virksomhedens miljøbelastninger og ressourceforbrug.
 3. Vi vil rationalisere anvendelsen af kemiske hjælpestoffer til det absolut nødvendige. Vi vil løbende vurdere alle kemiske hjælpestoffers effekt på mennesker og miljø og lade resultatet indgå i vores valg af kemi portefølje.
 4. Vi vil via intern uddannelse og træning fremme energi- og miljøbevidstheden blandt medarbejderne samt sikre den nødvendige viden på områderne.
 5. Vi vil foretage miljø- og energimæssige konsekvensvurderinger i forbindelse med nyinvesteringer og/eller større omlægninger af driften.
 6. Vi vil løbende forbedre/overvåge og drøfte driftens miljø- og energipåvirkninger.
 7. Vi vil overholde bindende forpligtelser fra de tilsynsførende myndigheder og importør.
 8. Vi vil offentliggøre sin miljø- og energipolitik og forbedringsmål samt kommunikere åbent med interesserede, herunder bl.a. myndigheder, kunder og leverandører, i alle spørgsmål.

Book tid på vores online booking eller ring 9864 1088

 • Få tilbud på en eller flere reparationer
 • Få fikset et stenslag
 • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
 • Få en god vejhjælpsaftale
 • Lej eller lease en bil
 • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk
 • Hør om en fair forsikringsordning

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Book her

Læs meremindre

Åbningstider Aalestrup

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen.
Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted

Man-tors 07:30 - 16:00
Fre 07:30 - 14:45
Lør-søn Lukket