CarPeople Aalestrup

Boll Biler ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider CarPeople Aalestrup

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 14:45
Lør.-søndagLukket

Boll Biler / CarPeople Aalestrup - Vi er til for dig - 70 års erfaring fra bilbranchen

Boll Biler CarPeople Aalestrup er et erfarent og kvalitetsbevidst lokalt værksted, hvor kunden altid er i centrum. Her finder du veluddannede mekanikere, der klarer både service og reparation, i vores moderne værksted og selvfølgelig altid et godt tilbud på en bil i vores salgsafdeling.

Boll Biler / CarPeople Aalestrup drives i dag af Søren og Tommy Boll, der er 3. generation af Familien Boll. I mere end 70 år har Familien Boll stået for en god oplevelse. Vi er stolte over at videreføre den tradition og står altid stadig klar til at tage imod kunderne med fokus på meget høj kundetilfredshed og kvalitet i arbejdet. Derfor er vi selvfølgelig medlem af Dansk Bilbrancheråd. Vi har speciale i Toyota, men har mange års erfaring i at servicere og reparere alle bilmærker – selvfølgelig til en fordelagtig pris.

På vores adresse finder du også Bonus tankstation og faciliteter til bilvask i absolut topklasse. Vi har med andre ord alt det, du skal bruge, når det handler om vedligeholdelse af din bil.

Altid høj kvalitet på værkstedet

I spidsen for værkstedet står tekniker Henrik Rask. Med mere end 33 års erfaring er han garant for den høje kvalitet. Når du har din bil til service eller reparation sørger vi altid for at have alle formaliteter og aftaler på plads ved indskrivningen – og skulle der dukke uventede ting op undervejs, ringer vi altid, før vi går videre. Vi sørger selvfølgelig også for, at du får klar besked, når du henter din bil igen. Hos os får du en fast og meget fordelagtig pris på både reparationer og serviceeftersyn. Skulle du have behov for det, tilbyder vi selvfølgelig gratis lånebil.

Vores mekanikere er højtuddannede specialister i moderne bilteknologi, og vi benytter altid nyeste udstyr. Teknologisk Institut tjekker vores værktøj og laver reparationskontrol for at sikre den høje kvalitet. Vores skadesafdeling klarer alle skader, rudeskifte og stenslag samt hjælp til udfyldelse af skadesanmeldelse.

Altid et godt tilbud

I årene 1975 til 2020 var Boll Biler CarPeople Aalestrup autoriseret Toyota forhandler/værksted, og vi har en lang tradition for at forsyne lokalområdet med attraktive biler. Det gør vi fortsat, og Søren Boll står altid klar med et godt tilbud på en nyere brugt bil. Vi giver også gerne et bud på din brugte bil, og du er altid velkommen til at kigge ind og få et tilbud.

Fokus på miljøet

Som virksomhed har vi stor fokus på energi- og miljøbevidsthed. Vi arbejder aktivt og engageret med at nedbringe miljøbelastningerne fra driften og har desuden udarbejdet en omfattende miljøpolitik:

  1. Vi ønsker, med respekt for virksomhedens betydning og placering i lokalsamfundet, at forebygge forurening ved bl.a. at perfektionere sortering, håndtering og behandling af farligt og ufarligt affald fra driften.
  2. Vi vil vedvarende, og ud fra opstillede mål, arbejde på at nedbringe virksomhedens miljøbelastninger og ressourceforbrug.
  3. Vi vil rationalisere anvendelsen af kemiske hjælpestoffer til det absolut nødvendige. Vi vil løbende vurdere alle kemiske hjælpestoffers effekt på mennesker og miljø og lade resultatet indgå i vores valg af kemi portefølje.
  4. Vi vil via intern uddannelse og træning fremme energi- og miljøbevidstheden blandt medarbejderne samt sikre den nødvendige viden på områderne.
  5. Vi vil foretage miljø- og energimæssige konsekvensvurderinger i forbindelse med nyinvesteringer og/eller større omlægninger af driften.
  6. Vi vil løbende forbedre/overvåge og drøfte driftens miljø- og energipåvirkninger.
  7. Vi vil overholde bindende forpligtelser fra de tilsynsførende myndigheder og importør.
  8. Vi vil offentliggøre sin miljø- og energipolitik og forbedringsmål samt kommunikere åbent med interesserede, herunder bl.a. myndigheder, kunder og leverandører, i alle spørgsmål.

Book tid på vores online booking eller ring 9864 1088

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Aalestrup's Facebook

1 uge siden

Mmh, foråret er på vej, og lige pludselig er det tid til sommerdæk igen. Sørg for at booke tid hos CarPeople, så bilen er klar til at stå bedst muligt fast, når temperaturen stiger. Lige pludselig vil alle have sommerdæk på – så book et skifte i god tid. Book tid til sommerdæk før alle andre på brnw.ch/21wIElr ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk. Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

𝗘𝗹𝗯𝗶𝗹𝘀𝘀𝗮𝗹𝗴𝗲𝘁 𝘃𝗼𝗸𝘀𝗲𝗿 𝗶 𝗘𝗨, 𝗺𝗲𝗻 𝗲𝗸𝘀𝗽𝗹𝗼𝗱𝗲𝗿𝗲𝗿 𝗶 𝗗𝗞Det er ingen hemmelighed, at vi danskere i høj grad har taget elbilerne til os. Faktisk så meget, at tal fra De Danske Bilimportører viser, at mens antallet af elbiler vokser støt i EU, så eksploderer det i Danmark. Der er nemlig sket tæt på en tredobling af elbiler på de danske veje siden januar 2022. I EU kom der i de første ti måneder af 2023 1,2 millioner nye elbiler. Det er en stigning i salget på 36,3 procent siden oktober 2022. Herhjemme er vi dog langt foran. Fra oktober 2022 til oktober 2023 er antallet af elbiler steget med 100,7 % - kun overgået af Belgien, hvor salget er steget 147,3 %. Så er du en af de nye elbilister, så står vi klar til at servicere og reparere din el- eller hybridbil på alle CarPeople-værksteder. Vi er selvfølgelig certificeret og tager man et hurtigt kig på vores Trustpilot, så tyder alting på, at vores kunder også er glade. Find din lokale CarPeople på brnw.ch/21wIhtZ og book online. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Denne uges trick er et af de små, men vi garanterer, at når du først har opdaget, hvor smart det er, så kommer du til at bruge det hele tiden. Især når sommervarmen for alvor tager fat. Vidste du, at du kan åbne alle el ruder i bilen på én gang? Det eneste du skal gøre, er at holde åbn-knappen på nøglen nede, så åbner alle ruder på én gang. Det er en nem måde at få varmen ud af bilen, hvis den har stået i solen. Når du er klar til at køre, så hold nøglens luk-knap nede, så lukker de igen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Er du skiftet til elbil? Eller overvejer du at gøre det? Så er der godt nyt på værkstedsfronten. Din lokale CarPeople er nemlig certificeret til både service og reparation af el- og hybridbiler. Så kan det næsten ikke blive nemmere. Faktisk er du velkommen uanset hvilken bil du kører – for vi servicerer og reparerer alle bilmærke. Find dit nærmeste værksted på brnw.ch/21wHm0L ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Hvis du har børn eller bare elsker at få lidt snacks i bilen, har du sikkert også opdaget et par besværlige pletter hist og her. Man kan købe alle mulig slags pletfjernere, men det mest effektive og helt sikkert også billigste middel har du med garanti inden for rækkevidde. 𝐃𝐞𝐭 𝐞𝐫 𝐧𝐞𝐦𝐥𝐢𝐠 𝐛𝐚𝐠𝐞𝐩𝐮𝐥𝐯𝐞𝐫.Bland en lille mængde bagepulver med vand for at lave en pasta, og påfør den på pletten. Lad pastaen tørre og støvsug derefter pletten væk. Gentag processen flere gange, hvis der er behov for det. Husk at tricket kun gælder for stofsæder. Har du et ægte husmortrick til at fjerne pletter? Husk at dele dine bedste tricks med os andre, så livet som bilejer bliver lettere. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook