CarPeople Aalestrup

Boll Biler ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider CarPeople Aalestrup

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 14:45
Lør.-søndagLukket

Boll Biler / CarPeople Aalestrup - Vi er til for dig - 70 års erfaring fra bilbranchen

Boll Biler CarPeople Aalestrup er et erfarent og kvalitetsbevidst lokalt værksted, hvor kunden altid er i centrum. Her finder du veluddannede mekanikere, der klarer både service og reparation, i vores moderne værksted og selvfølgelig altid et godt tilbud på en bil i vores salgsafdeling.

Boll Biler / CarPeople Aalestrup drives i dag af Søren og Tommy Boll, der er 3. generation af Familien Boll. I mere end 70 år har Familien Boll stået for en god oplevelse. Vi er stolte over at videreføre den tradition og står altid stadig klar til at tage imod kunderne med fokus på meget høj kundetilfredshed og kvalitet i arbejdet. Derfor er vi selvfølgelig medlem af Dansk Bilbrancheråd. Vi har speciale i Toyota, men har mange års erfaring i at servicere og reparere alle bilmærker – selvfølgelig til en fordelagtig pris.

På vores adresse finder du også Bonus tankstation og faciliteter til bilvask i absolut topklasse. Vi har med andre ord alt det, du skal bruge, når det handler om vedligeholdelse af din bil.

Altid høj kvalitet på værkstedet

I spidsen for værkstedet står tekniker Henrik Rask. Med mere end 33 års erfaring er han garant for den høje kvalitet. Når du har din bil til service eller reparation sørger vi altid for at have alle formaliteter og aftaler på plads ved indskrivningen – og skulle der dukke uventede ting op undervejs, ringer vi altid, før vi går videre. Vi sørger selvfølgelig også for, at du får klar besked, når du henter din bil igen. Hos os får du en fast og meget fordelagtig pris på både reparationer og serviceeftersyn. Skulle du have behov for det, tilbyder vi selvfølgelig gratis lånebil.

Vores mekanikere er højtuddannede specialister i moderne bilteknologi, og vi benytter altid nyeste udstyr. Teknologisk Institut tjekker vores værktøj og laver reparationskontrol for at sikre den høje kvalitet. Vores skadesafdeling klarer alle skader, rudeskifte og stenslag samt hjælp til udfyldelse af skadesanmeldelse.

Altid et godt tilbud

I årene 1975 til 2020 var Boll Biler CarPeople Aalestrup autoriseret Toyota forhandler/værksted, og vi har en lang tradition for at forsyne lokalområdet med attraktive biler. Det gør vi fortsat, og Søren Boll står altid klar med et godt tilbud på en nyere brugt bil. Vi giver også gerne et bud på din brugte bil, og du er altid velkommen til at kigge ind og få et tilbud.

Fokus på miljøet

Som virksomhed har vi stor fokus på energi- og miljøbevidsthed. Vi arbejder aktivt og engageret med at nedbringe miljøbelastningerne fra driften og har desuden udarbejdet en omfattende miljøpolitik:

  1. Vi ønsker, med respekt for virksomhedens betydning og placering i lokalsamfundet, at forebygge forurening ved bl.a. at perfektionere sortering, håndtering og behandling af farligt og ufarligt affald fra driften.
  2. Vi vil vedvarende, og ud fra opstillede mål, arbejde på at nedbringe virksomhedens miljøbelastninger og ressourceforbrug.
  3. Vi vil rationalisere anvendelsen af kemiske hjælpestoffer til det absolut nødvendige. Vi vil løbende vurdere alle kemiske hjælpestoffers effekt på mennesker og miljø og lade resultatet indgå i vores valg af kemi portefølje.
  4. Vi vil via intern uddannelse og træning fremme energi- og miljøbevidstheden blandt medarbejderne samt sikre den nødvendige viden på områderne.
  5. Vi vil foretage miljø- og energimæssige konsekvensvurderinger i forbindelse med nyinvesteringer og/eller større omlægninger af driften.
  6. Vi vil løbende forbedre/overvåge og drøfte driftens miljø- og energipåvirkninger.
  7. Vi vil overholde bindende forpligtelser fra de tilsynsførende myndigheder og importør.
  8. Vi vil offentliggøre sin miljø- og energipolitik og forbedringsmål samt kommunikere åbent med interesserede, herunder bl.a. myndigheder, kunder og leverandører, i alle spørgsmål.

Book tid på vores online booking eller ring 9864 1088

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Aalestrup's Facebook

2 uger siden

Hos CarPeople gør vi os umage for at din oplevelse altid skal være positiv. Bedre service, højere kvalitet og selvfølgelig erfarne mekanikere, der har fuldstændig styr på dine behov – uanset hvilken bil du kører. Også når du kører el- og hybrid. Vores specialister står klar til at tage imod dig og din bil. Det bedste af det hele er, at du helt sikkert også har en CarPeople tæt på dit hjem eller dit arbejde. Find os nemt og book online på www.carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Når du skal have en fantastisk bilferie, skal din bil til gengæld på overarbejde. Vi servicerer alle bilmærker, og du booker nemt online på service.carpeople.dk/book-tid Så er du sikker på, at din ferie får den allerbedste start. Vi følger fabrikantens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien. Og husk, at du selvfølgelig får et helt års CarPeople Vejhjælp med i prisen, når du booker service hos os. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Hvis du har været på bilferie før, kender du det helt sikkert. Motorvejskøer kan dukke op ud af det blå, og så gælder det om at have bremser, der virker som de skal. Også den sydlandske trafikkultur kan sætte bremserne på prøve – så book et bremsetjek hos din lokale CarPeople på service.carpeople.dk/book-tid så sørger vi for, at din bil står helt stille, når det gælder. Vi adskiller for- og bagbremser og smører, renser og justerer dine bremser ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Temperaturen skal ikke snige sig ret højt op, før der bliver meget varmt i bilen. Med et A/C tjek er du sikker på, at du kan holde en god temperatur og et godt indeklima i bilen selv på de lange ferieture. Book et A/C tjek hos din lokale Carpeople på service.carpeople.dk/book-tid så står vores erfarne mekanikere klar til at sikre dit A/C anlæg til ferien. ✔️ Kontrol af køleeffekt✔️ Kontrol af tryk i anlæg✔️ Kontrol af køleventilatorer✔️ Kontrol af kølekompressor✔️ Kontrol af kølekompressor rem✔️ Visuel kontrol af kølerør/slanger✔️ Visuel kontrol af kølekondensator✔️ Diagnosetest af klimaanlæg / aircondition✔️ Udlæsning af fejlkoder i klimaanlæg / aircondition ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Står den på bilferie i sommerferien? Og vil du være helt sikkert på, at ferien bare kører? Så book et Ferietjek hos din lokale CarPeople. De erfarne mekanikere hos CarPeople tjekker din bil igennem, så der er styr på: 💧 Kontrol af alle væsker🚗 Kontrol af styretøj👷 Kontrol af antal sikkerhedsveste🛞 Kontrol af dæk og fælge🚦 Visuel kontrol af bremser🔋 Batteritjek💻 Udlæsning af fejl med diagnosetesterFind din lokale CarPeople og book Ferietjek i dag her: service.carpeople.dk/book-tid ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

SIDSTE CHANCE FOR AT VINDE:Deltag i påskekonkurrencen om 4 nye sommerdæk til din bil🚗Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk.Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook