Service- og reparationsaftale

Service- og reparationsaftale

Nu kan din virksomhed slippe for uforudsete regninger. Med en service- og reparationsaftale til erhverv får du styr på budgettet. Aftalen fungerer som en forsikring mod uforudsete udgifter til reparationer.

Tryghed året rundt

Du betaler et fast lavt beløb hver måned og undgår faktura efter servicebesøg og reparationer. Det er god service og tryghed til dig, uanset hvor mange biler virksomheden har.

Skræddersyet til dig

Aftalen indeholder en række faste elementer inden for både service og reparation, men det er selvfølgelig muligt at skræddersy aftalen, så den passer til din virksomhed.

CP28-1920x600-hero-erhvervsleasing

Få mere med i aftalen

Du har mulighed for at vælge en række ekstra services til service- og reparationsaftalen og på den måde skræddersy aftalen, så den passer præcis din til virksomhed. Du skal blot aftale med dit lokale CarPeople-værksted, hvad aftalen skal indeholde.

Reparation

Din lokale CarPeople

Som stærk samarbejdspartner til erhvervslivet tilbyder vi det, du skal bruge inden for finansiering, leasing og vedligeholdelsesaftaler. Kontakt din lokale CarPeople-forhandler og få en aftale, der passer til din virksomhed.