Bilfinansiering erhverv

Nem og hurtig
erhvervsfinansiering

I samarbejde med Nordania Finans tilbyder vi konkurrencedygtig finansiering af nye biler til din virksomhed. Du får nemt og hurtigt et finansieringstilbud hos en af vores CarPeople-forhandlere med betingelser, der passer til kørselsbehov og budget.

Fleksibel løbetid

Lånets løbetid tilpasses brugen af bilen, og du kan vælge mellem fast og variabel rente, ligesom du har mulighed for at indfri købekontrakten, når det passer dig.

Flere fordele

Du får hurtigt svar på om finansieringen kan lade sig gøre, du bevarer dine lånemuligheder i banken, og finansieringen tilpasses den aktuelle bil og behov.

cp41-1168x420-finansiering-erhverv

Vælg en erhvervskøbekontrakt

Vil du stå som ejer af bilen, kan du med fordel vælge en erhvervskøbekontrakt. Her skal du forvente en udbetaling svarende til 20% af bilens købspris. Såfremt der er tale om finansiering af en varebil, der kun skal bruges i erhvervsmæssig regi, skal du som minimum lægge momsen som udbetaling. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning.

Erhverv

En stærk erhvervspartner

Vores mere end 60 CarPeople-forhandlere og -værksteder er fordelt i hele landet. Derfor har du en stærk erhvervspartner tæt på. Vi er med til at holde det lokale erhvervsliv godt kørende med attraktive aftaler inden for leasing, finansiering og service- og reparationsabonnementer.