CarPeople Haslev

Frøsigs Autoværksted ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider CarPeople Haslev

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 13:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag10:00 - 17:00
Lørdag & søndag10:00 - 14:00

CarPeople Haslev – Professionelle løsninger og høj kundeservice

Hos CarPeople Haslev Frøsigs Autoværksted servicerer og reparerer vores erfarne og veluddannede automekanikere alle bilmærker. Vi udfører alle typer opgaver fra service til skader og fejlsøgning og kodning på vores moderne, veludstyrede værksted. Vi råder over den nyeste teknologi og favner meget bredt, så du altid kan være sikker på, at din bil bliver serviceret og repareret efter de højeste standarder. Det glæder naturligvis også el- og hybridbiler, som vi er certificeret til at servicere og reparere.

Personlig betjening og høj kundeservice

Den personlige betjening og høje kundeservice har været en kerneværdi, siden vi startede i 2013. Derfor kan du altid være sikker på, at du møder de samme mennesker hos os, og der er altid kort vej til den mekaniker, der håndterer din bil. Alle medarbejdere har en mekanisk baggrund og kan give dig korrekt information om, hvad der skal ske, når du afleverer bilen hos os.

Altid god stemning

Siden starten har det været vigtigt at sikre, at værkstedet har et godt arbejdsmiljø. Vi tror nemlig på, at det smitter af på den gode kundeoplevelser, når vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde. Vi er stolte af, at det store arbejde bærer frugt, og vi hører tit fra kunderne, at det er en god oplevelse at komme hos os, fordi stemningen er altid god, og det er et rart sted at være – både for kunder og medarbejdere.  

Find din næste bil

Er du på jagt efter din næste bil, har vi i mange år samarbejdet med SBN biler, der ligger lige ved siden af værkstedet. Her finder du et stort udvalg af nyere brugte kvalitetsbiler. Kig forbi næste gang, du besøger os og gør en god handel.

Professionel carcare

Hos CarPeople Haslev finder du også vores klargøringsafdeling Frøsig Carcare, hvor vores erfarne klargøringsteam står klar til at tage sig kærligt af din bil både indvendigt og udvendigt.

Book tid på vores online booking eller ring 3132 4690

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.