Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Velkommen til CarPeople

Svendborg

+45 2022 1021

svendborg@carpeople.dk

Kuopiovej 16-18, 5700 Svendborg

Book tid her

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE
 • Værkstedsindehaver

  Thomas Egebo

  +45 2022 1021 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Svend, varevogn

  Brian Søberg

  +45 2022 1021 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Svend, personvogn

  Tobias Rasmussen

  +45 2022 1021 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Lærling

  Jeppe Holm

  +45 2022 1021 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Kontor

  Anette Christensen

  +45 2022 1021 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

T.E. Biler CarPeople Svendborg
- Autoværksted i Svendborg og omegn

Hos T.E. Biler, CarPeople Svendborg, servicerer og reparerer vi alle biler

Det gælder biler og varebiler af alle mærker, uanset alder og vægtklasse. Hos os er ingen opgave for stor, og ej heller for lille – alle er velkommen.

Vi har en stor kundekreds og heraf er ca. halvdelen erhvervskunder, da vi er meget fleksible i forhold til, hvornår de kan få repareret deres bil.

Hos os forsøger vi altid at møde kunderne der hvor de er og imødekomme deres ønsker. Vi har et stærkt mekanikerteam, som løbende bliver opdateret med de nødvendige kurser, så de til enhver tid er klar til at tage imod nye udfordringer. De møder altid vores kunder med et smil og bidrager med deres faglige dygtighed til, at kunderne får en god oplevelse her hos os.

Vi stiller en lånebil til rådighed, hvis der er brug for det. Vi råder over både varebiler og personbiler, så vi er godt rustet til at møde vores kunders behov.

Vi sælger brugte biler i mange forskellige prislejer, men altid i god stand så den kan tjene sin nye ejer i lang tid. Ønsker man sig en ny bil, kan vi også klare den opgave. Så mangler du en bil, ny eller brugt, hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige til dig og dine behov.

Se vores biler her

Derudover kan man hos os også leje en flyttetrailer, en flyttebil eller hele sættet, hvis man har brug for det. Det er også muligt at leje en bil hos os, hvis man enten har brug for en varebil til en specifik opgave eller bare mangler en lille bil i en periode. Det snakker vi os til rette om.

Har du spørgsmål eller kan vi hjælpe dig med noget, så ring til os på 2022 1021 eller book tid online her. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak om alt – stort og småt.

Højt serviceniveau

Vores fokus er kundeservice på højt niveau – vi elsker glade kunder. I vores lokalområde er vi kendt for et serviceniveau i særklasse, og det er vi stolte af. Der er altid en kop kaffe eller en vand/sodavand klar, som vores kunder kan nyde i den behagelige sofa i vores kunderum.

Alle rum er med store glasflader, så du kan følge med i bilens reparation, mens du venter. Det skaber en større troværdighed. Hos os er der intet, som er skjult - man ved, hvad man får for sine penge.

CarPeople Svendborg – dit lokale autoværksted

Leder du efter et lokalt autoværksted, er T.E. Biler, CarPeople Svendborg, netop det. Vi er et familieforetagende med solide rødder i Svendborg. Ejer Thomas Egebo står selv for den administrative del sammen med sin hustru Anette og deres ældste søn Tobias har siden 2016 også været at finde blandt de dygtige mekanikere på værkstedet.

Thomas startede med at køre rundt og servicere kunderne i sit ”rullende værksted” i 2001. Siden er kundekredsen vokset stødt, så hele tre bygninger på Kuopiovej nu udgør værksted og kontorbygninger. I dag råder vi over 14 lifte og udfører forskellige typer reparationsarbejde og skadesudbedring på Kuopiovej i Svendborg.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe netop dig. Vi står altid til rådighed og er åbne for dialog og spørgsmål – også hvis du har en opgave, som ikke lige står nævnt.

Book tid på vores online booking eller ring 2022 1021

 • Få tilbud på en eller flere reparationer
 • Få fikset et stenslag
 • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
 • Få en god vejhjælpsaftale
 • Lej eller lease en bil
 • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk
 • Hør om en fair forsikringsordning

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Book her

Åbningstider Svendborg

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen.
Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted

Man-tors 07:30 - 16:00
Fre 07:30 - 14:00
Lør Lukket
Søn Efter aftale