CarPeople Ejstrupholm

ØSTERGAARDS AUTO A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Mikkel ØstergaardINDEHAVER+45 7370 7042mikkel@ostergaards-auto.dk
Kenneth FindalenKØB OG SALG AF BILER+45 7370 7049kenneth@ostergaards-auto.dk
Kristian FasterholdtINDSKRIVNING / VÆRKFØRER+45 7370 7043kristian@ostergaards-auto.dk
Torben HansenHJÆLPEVÆRKFØRER+45 7370 7048Kenneth@ostergaards-auto.dk
Henrik HusumMEKANIKERSVEND+45 7370 7040ejstrupholm@carpeople.dk
Morten LundAUTO- SAMT EL- OG HYBRIDTEKNIKKER+45 7370 7045morten@ostergaards-auto.dk
Jeppe FasterholdtAUTOTEKNIKER+45 7370 7046ejstrupholm@carpeople.dk
Stefan KristensentAUTOTEKNIKER / SPECIALE 4X4+45 7370 7047ejstrupholm@carpeople.dk
Jan ØstergaardKLARGØRING & SPRØJTEOPERATØR+45 7370 7040ejstrupholm@carpeople.dk
Ove FyhnKARROSSERITEKNIKER+45 7370 7040ejstrupholm@carpeople.dk
Vagn EriksenCHAFFØR & ALTMULIGMAND+45 7370 7040ejstrupholm@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Ejstrupholm

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag06:30 - 16:30
Fredag06:30 - 14:15
Lør.-søndagLukket
Salg
Man-tors08:00 - 17:00
Fre09:00 - 16:30
LørLukket
SønEfter aftale

Østergaards Auto / CarPeople Ejstrupholm: Et moderne værksted med god service

Hos Østergaards Auto CarPeople Ejstrupholm er den gode, personlige service altid første prioritet. På vores moderne værksted klarer vi enhver type opgave og bilmærke, uanset om det er til privat eller erhverv. Hos os er alting samlet under ét tag: Autoværksted, bilsalg, leasing, skadescenter, undervognscenter, bilsyn og et stort dækhotel med gratis opbevaring af hjul.

I vores undervognscenter udfører vi professionel undervognsbehandling året rundt. Vi afmonterer inderskærme, bundplade og andre plastafdækninger i bunden, herefter vasker vi bilen vasket grundigt, og til sidst bliver bilen placeret i en speciel varmluft tørrekabine, hvor vi sikrer, at den er helt tør, inden vi påbegynder undervognsbehandlingen.

Vi hjælper dig også med alle de blødere dele af at eje eller leje en bil. Vil du fx slippe for uforudsete omkostninger, tilbyder vi serviceaftaler, som for en fast månedlig ydelse sikrer, at du er dækket ind på service og reparation ved almindeligt slid. Og bryder din bil sammen, er du 100% tryg og dækket ind med en vejhjælpsaftale. Har du en el- eller hybridbil, er du også i trygge hænder hos os. Vi er certificeret i el- og hybrid, så vi servicerer alle el- og hybridbiler og har alt det nyeste udstyr til at klare enhver opgave – teknisk eller mekanisk.

Til den erhvervsdrivende har vi rigtig stor kapacitet, hvilket betyder, at din varevogn eller firmabil hurtigt er tilbage på vejen. Vi tilbyder desuden hente og bringe service, som sikrer, at dine folk ikke bruger tid på transport. I stedet kan de trille videre i en af vores lånebiler, som selvfølgelig er en nyere varebil med plads til alt jeres udstyr. Vil du have service i verdensklasse og moderne ventefaciliteter, skal du ikke tøve med at kontakte os eller booke en tid. Du er også velkommen til at få en uforpligtende snak på 7370 7040. Du kan booke tid online herunder.

Et topmoderne værksted

Hos Østergaards Auto CarPeople Ejstrupholm har vi et stærkt team af dygtige medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig godt videre. De kommer ofte på kurser og efteruddannelse, så vi kan holde os opdateret på alle de nyeste teknikker og modeller. Fx er mange af vores mekanikere og teknikere allerede certificerede i el- og hybridbiler.

Når kompetencerne er i orden, skal udstyret selvfølgelig også være det. Derfor har vi et topmoderne værksted med det nyeste udstyr og teknologi. Vi har fx den nyeste teknologi inden for 3D hjuludmåling og teknisk fejlfinding. Det giver dig den bedste reparation og service, så din bil igen bliver køreklar.

Kom for den gode service – bliv for den gode stemning

Østergaards Auto blev startet i 2002 af ejer Mikkel Østergaard og hustruen Pia. Høj kvalitet og god service har altid ligget øverst på listen. Derfor udfører vi alle opgaver efter vores sædvanlige høje standarder, så din oplevelse af værkstedet altid siger spar to.

I dag har vi en god flok medarbejdere, som inkluderer mekanikere, autoteknikere, pladesmede og sprøjteoperatører. Det giver værkstedet en bred vifte af kompetencer til enhver type opgave. En vifte som blev udvidet yderligere i 2020 i samarbejdet med CarPeople.

I 2018 blev pladsen for trang og vi udvidede derfor med flere kvadratmeter til værkstedet og byggede et dækhotel og en ny kundemodtagelse. Det gav os endnu bedre mulighed for at give vores kunder den bedste oplevelse, mens de venter. Vores moderne venteområde har altid frisk kaffe på kanden, gratis wi-fi og en god atmosfære, som gør det hyggeligt at vente på bilen. Her er både plads til en sludder med Pia i receptionen og ro til at arbejde på computeren.

Book tid på vores online booking eller ring 7370 7040

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Ejstrupholm's Facebook

1 uge siden

Så kan du godt GLÆDE dig til bilen skal på værksted næste gang - hvis man ellers ser frem til sådan noget🤣. Vi har nemlig fået en del nye lånebiler og Jonas fra Center Skilte har lavet det fedeste reklame til dem🥳. Så vi holder dig og dit firma godt kørende😃. God weekend. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

Tillykke til den lille familie fra Vamdrup med deres nye familiebil - Seat Leon TSi 150 FR ST DSG🥳. Vi står også klar til at hjælpe dig, hvis du drømmer om ny bil til jul🎁. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Hvad siger kunder næsten altid, når de kigger bil😊?”Vi vil gerne have en bil med masser af plads, den skal køre langt på literen, den skal være billig i ejere afgift og så skal den ha’ en masse udstyr. Og bilen må max koste 150.000 kr.”Det lyder jo som en UMULIG opgave. Men ikke hos os Østergaards Auto! Lige nu har vi denne lækre Peugeot 308 Årg. 1/2018Km 98.00031,3 km/l1.290 kr./halvårligtUdstyr listen er lang – bilen har bl.a. ✔️ Panorama glastag ✔️ Navigation ✔️ 2 Zone Klimaanlæg ✔️ P-sensor for og bag ✔️ Apple Carplay og Android Auto ✔️ Bluetooth ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

CarPeople (som vi jo er en del af) er nomineret til Årets Værkstedskæde🥳. Send gerne en stemme i deres/vores retning🤞.Kære kunder,Vi har spændende nyheder at dele med jer! CarPeople-kæden, som vi er en del af, er blevet nomineret som "Årets Værkstedskæde" ved Auto Awards 2023! 🏆🚗Da vi er en mindre kæde end de andre nominerede kæder, står vi overfor en spændende udfordring til Auto Awards 2023. Vi får i høj grad brug for opbakning fra vores kunder! I har chancen for at støtte hele CarPeople-kæden ved at afgive jeres stemme. Hvis I mener, at CarPeople fortjener at vinde prisen som "Årets Værkstedskæde," kan I stemme på os her: pack.to/autoawardsdk2023afstemning 🗳️Prisuddelingen finder sted den 21. november, og jeres stemme kan gøre en kæmpe forskel. Lad os sammen bevise, at selv en mindre kæde kan være en del af noget større og have en positiv indflydelse på bilindustrien.Tak til alle vores gode kunder, og tak for jeres fortsatte støtte. Sammen kan vi gå efter sejren som "Årets Værkstedskæde" ved Auto Awards 2023!🚗🛠️ #AutoAwards2023 #CarPeople #StemPåOs ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Denne video om at blive mekaniker fortjener helt klart en deling herfra✌️. Og især i denne uge hvor både 2 lærling og 2 praktikanter har fingrene godt nede i faget hos os🚘. Om "High on Cars" så får ret i at pigerne siger JA TAK, når de hører hvad knejternes karriere er - det må weekenden jo vise🤣😉. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Yngste lærlingen, Mikkel, mener at vide hvad de unge vil ha'😂. Han er selv helt væk i hans elskede Saab 900, som han er ved at friske op til hans 18 års fødselsdag lige om lidt🤩. De andre på værkstedet, ser vist ikke helt det som Mikkel ser😆. Rigtig god weekend alle sammen🥳. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook