CarPeople Ejstrupholm

ØSTERGAARDS AUTO A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Mikkel ØstergaardINDEHAVER+45 7370 7042mikkel@ostergaards-auto.dk
Kenneth FindalenKØB OG SALG AF BILER+45 7370 7049kenneth@ostergaards-auto.dk
Kristian FasterholdtINDSKRIVNING / VÆRKFØRER+45 7370 7043kristian@ostergaards-auto.dk
Torben HansenHJÆLPEVÆRKFØRER+45 7370 7048Kenneth@ostergaards-auto.dk
Henrik HusumMEKANIKERSVEND+45 7370 7040ejstrupholm@carpeople.dk
Morten LundAUTO- SAMT EL- OG HYBRIDTEKNIKKER+45 7370 7045morten@ostergaards-auto.dk
Jeppe FasterholdtAUTOTEKNIKER+45 7370 7046ejstrupholm@carpeople.dk
Stefan KristensentAUTOTEKNIKER / SPECIALE 4X4+45 7370 7047ejstrupholm@carpeople.dk
Jan ØstergaardKLARGØRING & SPRØJTEOPERATØR+45 7370 7040ejstrupholm@carpeople.dk
Ove FyhnKARROSSERITEKNIKER+45 7370 7040ejstrupholm@carpeople.dk
Vagn EriksenCHAFFØR & ALTMULIGMAND+45 7370 7040ejstrupholm@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Ejstrupholm

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag06:30 - 16:30
Fredag06:30 - 14:15
Lør.-søndagLukket
Salg
Man-tors08:00 - 17:00
Fre09:00 - 16:30
LørLukket
SønEfter aftale

Østergaards Auto / CarPeople Ejstrupholm: Et moderne værksted med god service

Hos Østergaards Auto CarPeople Ejstrupholm er den gode, personlige service altid første prioritet. På vores moderne værksted klarer vi enhver type opgave og bilmærke, uanset om det er til privat eller erhverv. Hos os er alting samlet under ét tag: Autoværksted, bilsalg, leasing, skadescenter, undervognscenter, bilsyn og et stort dækhotel med gratis opbevaring af hjul.

I vores undervognscenter udfører vi professionel undervognsbehandling året rundt. Vi afmonterer inderskærme, bundplade og andre plastafdækninger i bunden, herefter vasker vi bilen vasket grundigt, og til sidst bliver bilen placeret i en speciel varmluft tørrekabine, hvor vi sikrer, at den er helt tør, inden vi påbegynder undervognsbehandlingen.

Vi hjælper dig også med alle de blødere dele af at eje eller leje en bil. Vil du fx slippe for uforudsete omkostninger, tilbyder vi serviceaftaler, som for en fast månedlig ydelse sikrer, at du er dækket ind på service og reparation ved almindeligt slid. Og bryder din bil sammen, er du 100% tryg og dækket ind med en vejhjælpsaftale. Har du en el- eller hybridbil, er du også i trygge hænder hos os. Vi er certificeret i el- og hybrid, så vi servicerer alle el- og hybridbiler og har alt det nyeste udstyr til at klare enhver opgave – teknisk eller mekanisk.

Til den erhvervsdrivende har vi rigtig stor kapacitet, hvilket betyder, at din varevogn eller firmabil hurtigt er tilbage på vejen. Vi tilbyder desuden hente og bringe service, som sikrer, at dine folk ikke bruger tid på transport. I stedet kan de trille videre i en af vores lånebiler, som selvfølgelig er en nyere varebil med plads til alt jeres udstyr. Vil du have service i verdensklasse og moderne ventefaciliteter, skal du ikke tøve med at kontakte os eller booke en tid. Du er også velkommen til at få en uforpligtende snak på 7370 7040. Du kan booke tid online herunder.

Et topmoderne værksted

Hos Østergaards Auto CarPeople Ejstrupholm har vi et stærkt team af dygtige medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig godt videre. De kommer ofte på kurser og efteruddannelse, så vi kan holde os opdateret på alle de nyeste teknikker og modeller. Fx er mange af vores mekanikere og teknikere allerede certificerede i el- og hybridbiler.

Når kompetencerne er i orden, skal udstyret selvfølgelig også være det. Derfor har vi et topmoderne værksted med det nyeste udstyr og teknologi. Vi har fx den nyeste teknologi inden for 3D hjuludmåling og teknisk fejlfinding. Det giver dig den bedste reparation og service, så din bil igen bliver køreklar.

Kom for den gode service – bliv for den gode stemning

Østergaards Auto blev startet i 2002 af ejer Mikkel Østergaard og hustruen Pia. Høj kvalitet og god service har altid ligget øverst på listen. Derfor udfører vi alle opgaver efter vores sædvanlige høje standarder, så din oplevelse af værkstedet altid siger spar to.

I dag har vi en god flok medarbejdere, som inkluderer mekanikere, autoteknikere, pladesmede og sprøjteoperatører. Det giver værkstedet en bred vifte af kompetencer til enhver type opgave. En vifte som blev udvidet yderligere i 2020 i samarbejdet med CarPeople.

I 2018 blev pladsen for trang og vi udvidede derfor med flere kvadratmeter til værkstedet og byggede et dækhotel og en ny kundemodtagelse. Det gav os endnu bedre mulighed for at give vores kunder den bedste oplevelse, mens de venter. Vores moderne venteområde har altid frisk kaffe på kanden, gratis wi-fi og en god atmosfære, som gør det hyggeligt at vente på bilen. Her er både plads til en sludder med Pia i receptionen og ro til at arbejde på computeren.

Book tid på vores online booking eller ring 7370 7040

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Ejstrupholm's Facebook

1 uge siden

Fantastisk robust opsamler i rigtig god kvalitet fra STIGA. Samler effektivt afklippet græs, blade eller oprevet mos op. Modellen er nem at montere på frontrideren eller havetraktoren og er samtidigt nem at tømme. Kun 4.895 kr. - spar over 700 kr.👌 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

I går aftes havde vi en rigtig spændende tur til College360 i Silkeborg, hvor 2 af vores lærlinge har til huse for tiden😀. Uddannelsesleder, Daniel Krarup Jørgensen viste os rundt på de forskellige uddannelser indenfor autobranchen og et kort smut forbi de resterende uddannelser. Tror vi alle blev meget overrasket over både faciliteterne og udstyret🤩. Aftenen sluttede af på the Grill, men det har vi glemt at dokumentere😂😂. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

HUSK - der er lukket i bilsalg i dag (søndag), men ÅBEN i morgen (2. påskedag) fra kl. 10-15.30😀. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

🛑Lukket i bilsalg søndag (1. påskedag) - i stedet åben 2. Påskedag (Mandag) fra kl. 10-15.30. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

FULD HUS🥳. Denne uge er faktisk første gang at alle 3 lærlinge har været på værkstedet samtidig. Der har været gang i den - på den gode måde🥰. Med ønsker om en dejlig påske til jer alle og vi er klar til jer og jeres biler igen på tirsdag. Står du pludselig med et akut problem kan du selvfølgelig fange os på vagttelefonen👍. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Sæsonen er skudt i gang for skift til sommerhjul. Så husk at booke i god tid😀. God weekend når I kommer dertil🥳. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook