CarPeople Silkeborg Nord

Globus Biler A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Henrik ThomsenDirektør / Ejer+45 8682 8000Silkeborgnord@carpeople.dk
Nichlas Falck PedersenVærkstedschef+45 8682 8000Silkeborgnord@carpeople.dk
Rune PedersenMekanikerlærling+45 8682 8000Silkeborgnord@carpeople.dk
John NielsenKarroseritekniker+45 8682 8000Silkeborgnord@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Silkeborg Nord

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 13.30
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag09:00 - 17:30
Lør.-søndag11:00-17:00

Se vores video om CarPeople Silkeborg Nord

Du får mange fordele ved at vælge os som autoværksted. Frem for alt faglærte mekanikere, dækmontører og rudeeksperter til at betjene din bil. Vi servicerer alle bilmærker til en god pris. Se vores video om vores værksted.

Globus Biler/CarPeople Silkeborg Nord Service i verdensklasse

Hos Globus Biler CarPeople Silkeborg finder du alt det, du og din bil har brug for. Siden 1973 har vi været kendetegnet af kvalitet og service i verdensklasse, uanset om du besøger vores værksted eller går på opdagelse i en af Jyllands største udvalg af populære, nyere brugte biler og nye Mitsubishi-modeller. Vi har en imødekommende atmosfære og har stort fokus på, at du føler dig velkommen og tryg, når du besøger os.

Vores skadescenter er udvalgt af forsikringsselskaberne

Får din bil en skade, kan du trygt kontakte os. Vores skadescenter er udvalgt af forsikringsselskaberne som skadescenter, og vi lever op til alle de krav, som forsikringsselskaberne stiller til udbedring af skader.

Udvælgelsen sker med fokus på især kompetencer, miljø, sikkerhed, kundeservice og logistik, kort sagt alt det, der er med til at sikre, at du får en god oplevelse. Hos Globus Biler udfylder vi alle krav til samarbejde og er stolte af at være særligt udvalgte.

Hvis skaden er sket, hjælper vi dig med kontakten til forsikringsselskabet, og du kan have tillid til, at vores dygtige medarbejdere er uddannede og har den nødvendige tekniske indsigt til at udbedre skaden. Du får selvfølgelig en lånebil i reparationstiden, og du får din bil igen nyvasket, støvsuget og naturligvis med 3 års garanti på reparationen.

Velkommen på værkstedet

På værkstedet bliver du mødt af veluddannede medarbejdere, der står klar til at tage sig af din bil, uanset bilmærket og model. Vores dygtige teknikere og mekanikere har markedets mest moderne udstyr til rådighed og bliver løbende videreuddannet, så vi altid er i besiddelse af den nyeste viden om netop din bil. Alle reparationer, serviceeftersyn og skadesudbedringer bliver altid udført efter fabrikkernes forskrifter, så du bevarer garantien.

Hos os kan du altid have tillid til, at en aftale er en aftale. Du vil aldrig opleve økonomiske overraskelser, da omfanget af værkstedsarbejdet på din bil altid bliver gennemgået nøje med dig, så vi er enige om, hvad der skal laves.

Vi har naturligvis også stor viden om hele el- og hybridbilmarkedet og er certificeret til både service og reparation af el- og hybridbiler. Vores værksted er indrettet til at håndtere alt arbejde på området, og du kan dermed glæde dig over at have et professionelt og kompetent værksted lige i nærheden.

Find din drømmebil

Du og din familie er altid velkommen til at gå på jagt efter drømmebilen hos os. Med et af Jyllands største udvalg af nyere brugte biler, tør vi godt garantere, at vi kan hjælpe dig med at opfylde drømmen, enten med det samme eller via vores store netværk. Du kan selvfølgelig også finde de nyeste modeller fra Mitsubishi i vores store udstilling. Vi er medlem af Silkeborg Bilernes By, og det er din garanti for en tryg handel med en seriøs bilforhandler, der håndhæver kvalitet, garanti og høj forretningsmoral.

Book tid på vores online booking eller ring 8682 8000

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Se vores video om CarPeople Thisted

Du får mange fordele ved at vælge os som autoværksted. Frem for alt faglærte mekanikere, dækmontører og rudeeksperter til at betjene din bil. Vi servicerer alle bilmærker til en god pris. Se vores video om vores værksted.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Silkeborg Nord's Facebook

3 dage siden

Vidste du, at du kan få et helt års CarPeople Vejhjælp med i prisen, når du har fået serviceret din bil hos CarPeople? Det gælder uanset hvilket af vores 66 CarPeople værksteder, du har brugt og uanset hvilken bil du kører. Så selvom det er træls at gå i stå, så får vi dig hurtigt trygt og godt videre med CarPeople Vejhjælp. Hør mere hos din lokale CarPeople næste gang, din bil skal serviceres. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

Undgå at blive overrasket af vinterføret – husk at booke dækskifte online hos en af CarPeoples 66 værksteder i hele landet. Du kan helt sikkert finde en CarPeople tæt på dig eller dit arbejde og få klaret dækskiftet nemt og hurtigt. Find den CarPeople, der er ligger bedst i forhold til din hverdag og book allerede nu. www.carpeople.dk/find-din-carpeople/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

CarPeople ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Der er flere gode grunde til at skifte til vinterdæk. Faktisk er der 4 for at være helt præcis. Se de gode grunde i videoen, og skynd dig bagefter at booke online hos din lokale CarPeople. Der er 66 forskellige CarPeople at vælge imellem fordelt over hele landet, og vi skifter dæk på alle bilmærker – også din. Og din partners. Book online nu på www.carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Træt af uforudsete overraskelser på værkstedet? Tegn en service- og reparationsaftale på din bil og få styr på budgettet. Din bil kan være helt op til 8 år gammel og mærket spiller ingen rolle – vi klarer alle mærker. www.carpeople.dk/vaerksted/service/service-og-reparationsabonnement-for-private ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

CarPeople ... Se mereSe mindre
Se på Facebook