CarPeople Silkeborg Nord

Globus Biler A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Henrik ThomsenDirektør / Ejer+45 8682 8000Silkeborgnord@carpeople.dk
Nichlas Falck PedersenVærkstedschef+45 8682 8000Silkeborgnord@carpeople.dk
Rasmus BoldsenKarroseritekniker+45 8682 8000Silkeborgnord@carpeople.dk
Anders RasmussenJuniorsælger+45 8682 8000Silkeborgnord@carpeople.dk
Magnus AndersenMekanikerlærling+45 8682 8000Silkeborgnord@carpeople.dk
Ronni DreierKarosseritekniker deltid+45 8682 8000Silkeborgnord@carpeople.dk
Gabija KarbauskaiteKlargøringsmedarbejder+45 8682 8000Silkeborgnord@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Silkeborg Nord

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 13.30
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag09:00 - 17:30
Lør.-søndag11:00-17:00

Se vores video om CarPeople Silkeborg Nord

Du får mange fordele ved at vælge os som autoværksted. Frem for alt faglærte mekanikere, dækmontører og rudeeksperter til at betjene din bil. Vi servicerer alle bilmærker til en god pris. Se vores video om vores værksted.

Globus Biler/CarPeople Silkeborg Nord Service i verdensklasse

Hos Globus Biler CarPeople Silkeborg finder du alt det, du og din bil har brug for. Siden 1973 har vi været kendetegnet af kvalitet og service i verdensklasse, uanset om du besøger vores værksted eller går på opdagelse i en af Jyllands største udvalg af populære, nyere brugte biler og nye Mitsubishi-modeller. Vi har en imødekommende atmosfære og har stort fokus på, at du føler dig velkommen og tryg, når du besøger os.

Vores skadescenter er udvalgt af forsikringsselskaberne

Får din bil en skade, kan du trygt kontakte os. Vores skadescenter er udvalgt af forsikringsselskaberne som skadescenter, og vi lever op til alle de krav, som forsikringsselskaberne stiller til udbedring af skader.

Udvælgelsen sker med fokus på især kompetencer, miljø, sikkerhed, kundeservice og logistik, kort sagt alt det, der er med til at sikre, at du får en god oplevelse. Hos Globus Biler udfylder vi alle krav til samarbejde og er stolte af at være særligt udvalgte.

Hvis skaden er sket, hjælper vi dig med kontakten til forsikringsselskabet, og du kan have tillid til, at vores dygtige medarbejdere er uddannede og har den nødvendige tekniske indsigt til at udbedre skaden. Du får selvfølgelig en lånebil i reparationstiden, og du får din bil igen nyvasket, støvsuget og naturligvis med 3 års garanti på reparationen.

Velkommen på værkstedet

På værkstedet bliver du mødt af veluddannede medarbejdere, der står klar til at tage sig af din bil, uanset bilmærket og model. Vores dygtige teknikere og mekanikere har markedets mest moderne udstyr til rådighed og bliver løbende videreuddannet, så vi altid er i besiddelse af den nyeste viden om netop din bil. Alle reparationer, serviceeftersyn og skadesudbedringer bliver altid udført efter fabrikkernes forskrifter, så du bevarer garantien.

Hos os kan du altid have tillid til, at en aftale er en aftale. Du vil aldrig opleve økonomiske overraskelser, da omfanget af værkstedsarbejdet på din bil altid bliver gennemgået nøje med dig, så vi er enige om, hvad der skal laves.

Vi har naturligvis også stor viden om hele el- og hybridbilmarkedet og er certificeret til både service og reparation af el- og hybridbiler. Vores værksted er indrettet til at håndtere alt arbejde på området, og du kan dermed glæde dig over at have et professionelt og kompetent værksted lige i nærheden.

Find din drømmebil

Du og din familie er altid velkommen til at gå på jagt efter drømmebilen hos os. Med et af Jyllands største udvalg af nyere brugte biler, tør vi godt garantere, at vi kan hjælpe dig med at opfylde drømmen, enten med det samme eller via vores store netværk. Du kan selvfølgelig også finde de nyeste modeller fra Mitsubishi i vores store udstilling. Vi er medlem af Silkeborg Bilernes By, og det er din garanti for en tryg handel med en seriøs bilforhandler, der håndhæver kvalitet, garanti og høj forretningsmoral.

Book tid på vores online booking eller ring 8682 8000

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Se vores video om CarPeople Thisted

Du får mange fordele ved at vælge os som autoværksted. Frem for alt faglærte mekanikere, dækmontører og rudeeksperter til at betjene din bil. Vi servicerer alle bilmærker til en god pris. Se vores video om vores værksted.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Silkeborg Nord's Facebook

2 måneder siden

SIDSTE CHANCE FOR AT VINDE:Deltag i påskekonkurrencen om 4 nye sommerdæk til din bil🚗Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk.Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Temperaturen siger 7 grader. Det er nu, du skal skifte til sommerdæk 🚗Har du brug for dækhotel, så sørger vi også for det.Der er flere årsager til, at et dækhotel hos CarPeople er en god idé. Ført og fremmest er du sikker på korrekt opbevaring af dækkene i forhold til blandt andet temperatur. Vi opbevarer dækkene, så de ikke bliver skæve eller på andre måder skadede. Og så er de dækkede af vores forsikring, mens vi opbevarer dem for dig. Det er let, og mon ikke, du alligevel har bedre ting at bruge den ekstra plads i garagen til?Så book en tid til hjulskifte allerede i dag – du finder dit lokale CarPeople-værksted her: www.carpeople.dk/find-din-carpeople ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Bliv forårsklar i en fart 🏎️ ☀️CarPeople skifter dine sommerdæk nemt og hurtigt.Sommerdæk sikrer bedre greb, kortere bremselængde og optimeret ydeevne, så du er klar til at køre foråret, solskinnet og de højere temperaturer i møde.Find dit lokale CarPeople-værksted og book online her: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaek ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Kør sikkert ind i foråret med sommerdæk 🌞Når du booker hjulskifte hos CarPeople, tjekker vi altid dæktryk, slitage og dækmønster.Når temperaturen udenfor siger stabilt 7 grader eller mere, så er det tid til sommerdæk. Sommerdæk passer bedre til varmen, og giver dig en kortere bremselængde, bedre køreegenskaber og et lavere brændstofforbrug.Der er altså ingen grund til at vente længere.Find din lokale CarPeople-værksted og book dit dækskifte allerede i dag: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaek ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Mmh, foråret er på vej, og lige pludselig er det tid til sommerdæk igen. Sørg for at booke tid hos CarPeople, så bilen er klar til at stå bedst muligt fast, når temperaturen stiger. Lige pludselig vil alle have sommerdæk på – så book et skifte i god tid. Book tid til sommerdæk før alle andre på brnw.ch/21wIElr ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk. Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook