CarPeople Aalborg

Bøgsted A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Micheal BøgstedIndehaver & værkstedschef+45 5060 9900aalborg@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Aalborg

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-fredag07:30 - 15:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag09:00 - 17:30
LørdagLukket
Søndag12:00 - 16:00

Bøgsted A/S - CarPeople Aalborg: We Love Cars siden 1948

Forretningen er bygget op om værdier, hvor du som kunde altid er i fokus. Derfor er du garanteret passion for biler, gennemsigtighed, troværdighed og rettidig omhu, når du træder ind hos Bøgsted A/S CarPeople Aalborg. Det har lagt grunden for vores motto: We Love Cars.

For dig betyder det ganske enkelt, at vi taler dit sprog, altid er ærlige om, hvad vi gør ved din bil og giver dig besked om, hvad din bil får brug for i nærmeste fremtid. Det giver dig det bedste fundament for at tage den rigtige beslutning for dig og din bil.

We Love Cars er kærlighed til biler og passionen for at finde det rigtige produkt til kunden. Vores vision er at være din garanti for kvalitet og den bedste service. Vi har altid et stort udvalg af biler i alle prisklasser nye som brugte i vores salgsafdeling. Har vi ikke det helt rigtige, skaffer vi biler hjem fra hele Europa for at matche dine behov og ønsker.

Vi lægger også stor vægt på at finde den helt rigtige finansieringsmulighed for dig – privat eller erhverv. Vi vejleder dig gerne i finansieringsmuligheder, leasing og flexleasing og hvert køb bliver altid gennemgået nøje.

Vi ligger centralt i Vejgaard tæt på motorvejen og med busruter i alle retninger lige uden for døren. Det gør det let at komme hertil og videre til din destination, mens vi arbejder på din bil. Du kan også gribe chancen for et museumsbesøg eller en shoppingtur. Du er selvfølgelig også velkommen til at blive i vores moderne ventefaciliteter.

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig eller søger du råd om bilkøb, leasing, finansieringsmuligheder samt reparationsmuligheder er du meget velkommen til at ringe på 9813 4022 og få en uforpligtende snak. Du kan også booke tid online herunder.

Tydelig kommunikation giver glade kunder

Vi ved, at de færreste har den erfaring med biler, som vi har. Derfor taler vi i dit sprog, så du ved, hvad vi gør ved din bil, hvordan den nye fungerer og hvorfor bremserne skulle skiftes eller om det kan vente til næste eftersyn. Finder vi en fejl eller mangel, filmer vi den eller tager billeder, så du visuelt kan se, hvad problemet var og hvad vi gjorde for at udbedre den.

Også når du skal købe ny eller brugt bil eller varevogn, giver vi dig råd og vejledning i et sprog, du kan forstå. Vi lytter til dine behov og ønsker, så vi sammen kan finde en løsning, du bliver glad for. Har vi ikke allerede den bil på lager du ønsker, så skaffer vi den hjem, uanset hvor i Europa den gemmer sig.

Et værksted med rødder i familien

Bøgsted A/S CarPeople Aalborg drives af Michael Bøgsted. Forretningen er en familiedrevet og ejet virksomhed med 12 medarbejdere. Forretningen blev grundlagt i 1948 af Morten Bøgsted, Michaels farfar. Sønnen Bent Bøgsted indtræder i forretningen i 70’erne. Michael er 3. generation og indtræder i forretningen i år 2000.

Han fortsætter den gode udvikling forretningen har oplevet igennem 80’erne og 90’erne, men altid med respekt for de gamle værdier og et ønske om udvikling og kærlighed til biler. Det betyder, at virksomheden igennem 3 generationer har vokset sig større. I dag drives forretningen af Michael og vi sælger, servicerer og reparerer alle bilmærker. I 2020 blev vi del af CarPeople kæden under navnet Bøgsted A/S CarPeople Aalborg og vi er klar til at gå fremtiden i møde med endnu mere We Love Cars.

Stort knowhow og kærlighed til biler

På værkstedet blander vi mange års erfaring med ny uddannelse og moderne teknologier, så både unge og gamle kan lære af hinanden. Alle vores dygtige mekanikere er veluddannede og kommer tit på kursus, så de kan følge med udviklingen. Vi vil altid være klar til enhver type bil og udfordring – på nye som gamle biler, privat eller erhverv.

Det er vigtigt for os, at vi sikrer din loyalitet gennem høj kvalitet i vores arbejde. Derfor filmer vi ofte reparationerne eller tager billeder, så du kan se, hvad vi har lavet.

Både værkstedet og salgsafdelingen emmer af, at We Love Cars. Alle biler får den samme kærlige behandling, uanset om det gælder klargøring, reparation, eftersyn eller salg. Vi slipper ikke bilen, før den er klar til at give dig den bedste oplevelse, så du også kan elske din bil.

Vores moderne værksted har alt i udstyr og værktøj, så vi kan klare alt fra veteranbiler til de nyeste modeller – også inden for el- og hybridbiler.

Book tid på vores online booking eller ring 9813 4022

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Aalborg's Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

2 måneder siden

Sådan fjerner du statisk elektricitet fra bilens sæder🚗Hader du ikke, når du stiger ud af din bil og får et lille rap fra den statiske elektricitet? Eller når dit hår eller tøj klæber sig til sædet? Den statiske elektricitet opstår, når dit tøj gnider mod sædet. Men der er en nem måde at slippe af med det på: tørretumblerkugler! 🙌Tørretumblerkugler er små bolde af plastik eller uld, som du normalt bruger til at blødgøre dit tøj i tørretumbleren. Men de kan også bruges til at fjerne statisk elektricitet fra bilens sæder. Gnub tørretumblerkuglerne mod sædet for at neutralisere ladningen. Du forhindrer samtidig, at støv og hår klæber sig fast. Har du prøvet dette trick før? Eller har du et endnu bedre trick til at undgå statisk elektricitet, så del det med os i kommentarerne! 👇 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Træt af uforudsete overraskelser på værkstedet? Tegn en service- og reparationsaftale på din bil og få styr på budgettet. Din bil kan være helt op til 8 år gammel og mærket spiller ingen rolle – vi klarer alle mærker. Læs mere om en service- og reparationsaftale til din bil på www.carpeople.dk/vaerksted/service/service-og-reparationsabonnement-private ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Sådan gør du dine forlygter skinnende reneEr dine forlygter blevet matte og uklare med tiden? Det kan påvirke din synlighed og sikkerhed på vejen. Men du behøver ikke at købe dyre produkter for at fikse dem. Du kan bare bruge tandpasta 😮Tandpasta indeholder slibemidler, der kan rense og polere dine forlygter. Gnid forsigtigt med tandpasta og en blød klud. Skyl det derefter af med vand, og dine forlygter vil skinne som nye. Det er som at give din bil et smil 😁 Pas på, at du ikke rammer lakken, da lakken kan tage skade. Bruger du tandpasta uden slibemiddel, tilsætter du blot lidt bagepulver for at få den samme effekt. Har du prøvet tandpasta-tricket? Del dine erfaringer med os i kommentarsporet 👇 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Hos CarPeople knokler vi for at være up to date med den nyeste viden, fordi vi ved, at vores viden er din tryghed – så uanset hvilken bil du kører og har brug for service eller reparation, kan du trygt køre til din CarPeople. Find dit lokale værksted på carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Sådan fjerner du insektrester fra din forrude og kofanger!Hvis du har været på vejene i sommerhalvåret eller i skoven, har du sikkert bemærket, at din forrude og kofanger er fyldt med insektrester. Det kan være svært at fjerne dem med almindelig vask eller skrabning. Heldigvis er der et gammelt trick, der virker hver eneste gang. Eddike er nemlig et fantastisk rengøringsmiddel, der kan opløse de klæbrige stoffer, som insekterne efterlader. Brug en svamp dyppet i eddike til at gnide de genstridige rester af. Eddiken vil også hjælpe med at desinficere og fjerne lugte fra din bil. Skyl det derefter af med vand, og din bil vil være ren og skinnende.Har du nogensinde brugt eddike til at rengøre din bil? Del dine tips og tricks med os i kommentarerne! 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Hos CarPeople behøver du ingen parlør for at forstå, hvad din bil har brug for – vores viden er nemlig din tryghed. Til gengæld anbefaler vi et ferietjek, så du er sikker på at nå godt frem til destinationen. Book nu hos din lokale CarPeople på www.service.carpeople.dk/book-tid ... Se mereSe mindre
Se på Facebook