CarPeople Aalborg

Bøgsted A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Micheal BøgstedIndehaver & værkstedschef+45 5060 9900aalborg@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Aalborg

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-fredag07:30 - 15:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag09:00 - 17:30
LørdagLukket
Søndag12:00 - 16:00

Bøgsted A/S - CarPeople Aalborg: We Love Cars siden 1948

Forretningen er bygget op om værdier, hvor du som kunde altid er i fokus. Derfor er du garanteret passion for biler, gennemsigtighed, troværdighed og rettidig omhu, når du træder ind hos Bøgsted A/S CarPeople Aalborg. Det har lagt grunden for vores motto: We Love Cars.

For dig betyder det ganske enkelt, at vi taler dit sprog, altid er ærlige om, hvad vi gør ved din bil og giver dig besked om, hvad din bil får brug for i nærmeste fremtid. Det giver dig det bedste fundament for at tage den rigtige beslutning for dig og din bil.

We Love Cars er kærlighed til biler og passionen for at finde det rigtige produkt til kunden. Vores vision er at være din garanti for kvalitet og den bedste service. Vi har altid et stort udvalg af biler i alle prisklasser nye som brugte i vores salgsafdeling. Har vi ikke det helt rigtige, skaffer vi biler hjem fra hele Europa for at matche dine behov og ønsker.

Vi lægger også stor vægt på at finde den helt rigtige finansieringsmulighed for dig – privat eller erhverv. Vi vejleder dig gerne i finansieringsmuligheder, leasing og flexleasing og hvert køb bliver altid gennemgået nøje.

Vi ligger centralt i Vejgaard tæt på motorvejen og med busruter i alle retninger lige uden for døren. Det gør det let at komme hertil og videre til din destination, mens vi arbejder på din bil. Du kan også gribe chancen for et museumsbesøg eller en shoppingtur. Du er selvfølgelig også velkommen til at blive i vores moderne ventefaciliteter.

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig eller søger du råd om bilkøb, leasing, finansieringsmuligheder samt reparationsmuligheder er du meget velkommen til at ringe på 9813 4022 og få en uforpligtende snak. Du kan også booke tid online herunder.

Tydelig kommunikation giver glade kunder

Vi ved, at de færreste har den erfaring med biler, som vi har. Derfor taler vi i dit sprog, så du ved, hvad vi gør ved din bil, hvordan den nye fungerer og hvorfor bremserne skulle skiftes eller om det kan vente til næste eftersyn. Finder vi en fejl eller mangel, filmer vi den eller tager billeder, så du visuelt kan se, hvad problemet var og hvad vi gjorde for at udbedre den.

Også når du skal købe ny eller brugt bil eller varevogn, giver vi dig råd og vejledning i et sprog, du kan forstå. Vi lytter til dine behov og ønsker, så vi sammen kan finde en løsning, du bliver glad for. Har vi ikke allerede den bil på lager du ønsker, så skaffer vi den hjem, uanset hvor i Europa den gemmer sig.

Et værksted med rødder i familien

Bøgsted A/S CarPeople Aalborg drives af Michael Bøgsted. Forretningen er en familiedrevet og ejet virksomhed med 12 medarbejdere. Forretningen blev grundlagt i 1948 af Morten Bøgsted, Michaels farfar. Sønnen Bent Bøgsted indtræder i forretningen i 70’erne. Michael er 3. generation og indtræder i forretningen i år 2000.

Han fortsætter den gode udvikling forretningen har oplevet igennem 80’erne og 90’erne, men altid med respekt for de gamle værdier og et ønske om udvikling og kærlighed til biler. Det betyder, at virksomheden igennem 3 generationer har vokset sig større. I dag drives forretningen af Michael og vi sælger, servicerer og reparerer alle bilmærker. I 2020 blev vi del af CarPeople kæden under navnet Bøgsted A/S CarPeople Aalborg og vi er klar til at gå fremtiden i møde med endnu mere We Love Cars.

Stort knowhow og kærlighed til biler

På værkstedet blander vi mange års erfaring med ny uddannelse og moderne teknologier, så både unge og gamle kan lære af hinanden. Alle vores dygtige mekanikere er veluddannede og kommer tit på kursus, så de kan følge med udviklingen. Vi vil altid være klar til enhver type bil og udfordring – på nye som gamle biler, privat eller erhverv.

Det er vigtigt for os, at vi sikrer din loyalitet gennem høj kvalitet i vores arbejde. Derfor filmer vi ofte reparationerne eller tager billeder, så du kan se, hvad vi har lavet.

Både værkstedet og salgsafdelingen emmer af, at We Love Cars. Alle biler får den samme kærlige behandling, uanset om det gælder klargøring, reparation, eftersyn eller salg. Vi slipper ikke bilen, før den er klar til at give dig den bedste oplevelse, så du også kan elske din bil.

Vores moderne værksted har alt i udstyr og værktøj, så vi kan klare alt fra veteranbiler til de nyeste modeller – også inden for el- og hybridbiler.

Book tid på vores online booking eller ring 9813 4022

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Aalborg's Facebook

4 uger siden

SIDSTE CHANCE FOR AT VINDE:Deltag i påskekonkurrencen om 4 nye sommerdæk til din bil🚗Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk.Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Temperaturen siger 7 grader. Det er nu, du skal skifte til sommerdæk 🚗Har du brug for dækhotel, så sørger vi også for det.Der er flere årsager til, at et dækhotel hos CarPeople er en god idé. Ført og fremmest er du sikker på korrekt opbevaring af dækkene i forhold til blandt andet temperatur. Vi opbevarer dækkene, så de ikke bliver skæve eller på andre måder skadede. Og så er de dækkede af vores forsikring, mens vi opbevarer dem for dig. Det er let, og mon ikke, du alligevel har bedre ting at bruge den ekstra plads i garagen til?Så book en tid til hjulskifte allerede i dag – du finder dit lokale CarPeople-værksted her: www.carpeople.dk/find-din-carpeople ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Bliv forårsklar i en fart 🏎️ ☀️CarPeople skifter dine sommerdæk nemt og hurtigt.Sommerdæk sikrer bedre greb, kortere bremselængde og optimeret ydeevne, så du er klar til at køre foråret, solskinnet og de højere temperaturer i møde.Find dit lokale CarPeople-værksted og book online her: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaek ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Kør sikkert ind i foråret med sommerdæk 🌞Når du booker hjulskifte hos CarPeople, tjekker vi altid dæktryk, slitage og dækmønster.Når temperaturen udenfor siger stabilt 7 grader eller mere, så er det tid til sommerdæk. Sommerdæk passer bedre til varmen, og giver dig en kortere bremselængde, bedre køreegenskaber og et lavere brændstofforbrug.Der er altså ingen grund til at vente længere.Find din lokale CarPeople-værksted og book dit dækskifte allerede i dag: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaek ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Mmh, foråret er på vej, og lige pludselig er det tid til sommerdæk igen. Sørg for at booke tid hos CarPeople, så bilen er klar til at stå bedst muligt fast, når temperaturen stiger. Lige pludselig vil alle have sommerdæk på – så book et skifte i god tid. Book tid til sommerdæk før alle andre på brnw.ch/21wIElr ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk. Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook