Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

CarPeople Toender Div 00474
CARPEOPLE

Stort udvalg af biler

Hos en lang række af vores medlemmer har du mulighed for at gå på opdagelse blandt et stort udvalg af nyere brugte biler. Besøg en af de mange CarPeople medlemmer med bilsalg eller se et stort udvalg af bilerne online.

FIND BIL

FINANSIERING

FINANSIERING

Få din finansiering nemt og billigt på plads hos os med CarPeople Finans Powered by Nordania Finans.
FORSIKRING

FORSIKRING

I samarbejde med Sønderjysk Forsikring tilbyder vi særdeles attraktive bilforsikringer, også til unge bilister.
LEASING

LEASING

Hos din lokale CarPeople-forhandler kan du høre mere om mulighederne for leasing, når du køber bil.

Find bil

På vores online database finder du hver dag et stort udvalg af nyere, brugte biler, der er til salg hos vores mange forhandlere. Via søgefunktionen kan du nemt og hurtigt finde præcis det udvalg, der passer til dine ønsker og efterfølgende kontakte forhandleren for mere information eller en prøvetur.
FIND BIL

Få større overblik

Hos CarPeople har vi gjort det nemt for dig at have styr på budgettet. Når du tegner en CarPeople service- og reparationsaftale, får du overblik over de faste udgifter og betaler et fast månedligt beløb. Prisen fastsættes i forhold til din bilmodel, og du er sikret en aftale, der passer præcis til dine behov.
LÆS MERE

Tegn en bilforsikring

Når du er kunde hos CarPeople, tilbyder vi i samarbejde med Sønderjysk Forsikring særdeles attraktive bilforsikringer til både de erfarne og de unge bilister. Forsikringerne er meget konkurrencedygtige i både pris og dækning, og tegner du en service- og reparationsaftale samtidig, bliver din pris endnu bedre.
LÆS MERE

CarPeople Finans powered by Nordania Finans

I samarbejde med Nordania Finans er vi behjælpelige med gode finansieringsløsninger både med og uden udbetaling.

Powered by Nordania Finans

FINANSIERING MED UDBETALING

Med CarPeople Finans Powered by Nordania Finans kan du springe mødet i banken over og få et lånetilbud, mens du venter. Du kan vælge mellem fast eller variabel rente og få op til 8 års løbetid. Derudover kan du indfri lånet, når det passer dig.
Læs mere
BILSALG

Find din drømmebil

Uanset hvilket mærke og hvilken prisklasse du leder efter, står vi klar med rådgivning og vejledning. Skal det være el, benzin eller diesel? Eller måske en hybrid?
FIND BIL