CarPeople Skive

GR Biler, Skive A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Søren RamsdahlIndehaver97 51 40 00skive@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Skive

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Mandag - Fredag07:00 - 17:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag08:30 - 17:00
Søndag13:00 - 16:00

Velkommen hos GR Biler / CarPeople Skive
Dit lokale bilhus – også i fremtiden

Hos GR Biler, CarPeople Skive, står vi klar til at hjælpe dig med alt det, du har brug for som bilejer. Vi servicerer og reparerer din bil, uanset mærke, og som autoriseret forhandler af Ford og Hyundai samt et særdeles stærkt udvalg af brugte biler, kan vi hjælpe dig med at finde præcis den bil, du har brug for. Vores unge og imødekommende team står klar til at tage imod dig med professionel rådgivning både på værkstedet og i udstillingen. Siden 1976 har vi været Skives lokale bilhus, og vi vægter den personlige og nærværende kundeservice højt. Det er vigtigt for os, at du som kunde altid har en tryg kundeoplevelse, og derfor er tillid og troværdighed grundværdier i vores forretning.

Moderne værksted til alle bilmærker

Ud over at være autoriseret værksted for Ford og Hyundai, har vi stor erfaring i at servicere og reparere alle bilmærker. På vores moderne værksted sørger vores veluddannede teknikere og specialister for, at din bil altid er i de bedste hænder. Vi har det mest moderne udstyr, herunder det nødvendige testudstyr til at udføre fejlfinding og sporing. Vi tager naturligvis også imod el- og hybridbiler, hvor vi er opdaterede på den nyeste teknologi og viden på markedet.

Find drømmebilen

Gennem alle årene har vi været en kvalitetsbevidst og attraktiv bilforhandler og kan tilbyde Skives største udvalg af både fabriksnye og brugte biler. Især på elbilsfronten stræber vi efter at være førende for at kunne imødekomme markedsudviklingen og dit behov som kunde. Du er altid garanteret professionel rådgivning, og vi strækker os langt for at finde den helt rigtige bil til dig – og så hjælper vi selvfølgelig med både finansiering, leasing og forsikring.

Alt det, du har brug for

Vi synes, det skal være nemt at være kunde hos os. Derfor har vi samlet alt det, du har brug for under samme tag eller lige i nærheden. Hos os finder du både skadescenter, bilvask, klargøring, dækhotel, service og reparation, bilsyn hos naboen og selvfølgelig det bedste udvalg af nye og brugte biler. Du har mulighed for lejebil, så hverdagen hænger sammen, vi tilbyder hente-bringe service – og mens du venter hos os, er der gratis wifi, fjernsyn og en god kop kaffe.

Book tid på vores online booking eller ring 97 51 40 00

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.