Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Velkommen til CarPeople

Randers Syd

+45 8642 8211

randerssyd@carpeople.dk

Kristrupvej 170, 8960 Randers SØ

Book tid her

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE
 • Indehaver

  Peter Kjærsgaard

  +45 8642 8211 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Indehaver

  Flemming Holst

  +45 8642 8211 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

HK Automobiler A/S – CarPeople Randers Syd
– Alt under ét tag!

Hos HK Automobiler - CarPeople Randers finder du alt under ét tag. Vi har værksted, autolakering og salg af biler i samme bygning og kan derfor hjælpe dig med enhver udfordring eller ønske du måtte have til din bil.

Når det kommer til din bil, er ingen opgave uden for vores kompetenceområde. Vi hjælper dig, når:

 • din bil skal repareres, services eller til syn
 • der er sket en skade i en forsikringssag
 • du har brug for en brugt eller spritny bil
 • din nye bil skal finansieres
 • du ønsker en god leasingbil - privat eller erhverv
 • din bil skal have ny lakering

Med over 55 år i branchen har vi erfaringen og kompetencerne til at reparere og servicere alle bilmærker og udføre alle opgaver fra de mindste til de største.

Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, prioriterer vi altid din tid højt. Vi ved nemlig, at så længe din bil ikke virker, kan du ikke komme videre i din hverdag. Derfor gør vi altid vores bedste for at lave din bil så hurtigt som muligt og mens vi knokler løs, kan du selvfølgelig låne en af vores mange lånebiler, så du kan komme hurtigt videre!

Leder du efter ny bil, har vi altid et udvalg af brugte biler klar til at køre fra pladsen med dig som ny ejer. Vi hjælper dig gennem hele processen fra dit behov til den rette løsning for dig. Ønsker du en spritny bil uanset mærke, kan vi også være behjælpelige med at skaffe den til dig gennem vores store netværk - naturligvis til konkurrencedygtige priser. Er du mere til leasing, har vi også en bred vifte af muligheder til din rådighed både som privatkunde og erhvervskunde.

Så har du brug for hjælp til din nuværende eller nye bil, er HK Automobiler - CarPeople Randers stedet for dig, hvis du bor i Randers og omegn. Du er altid velkommen til at komme ind forbi til en uforpligtende snak eller ringe til os på 8642 8211. Du kan også booke tid online herunder.

Vores topprioriteter er kvalitet og din bil klar til tiden

Hos HK Automobiler - CarPeople Randers har vi særligt to ting, vi lægger vægt på. Den ene er kvalitet, for hvem gider komme tilbage om 2 dage med den samme fejl? Det gider vi i hvert fald ikke selv og derfor skal vores kunder heller ikke opleve det. Så når du kommer til os, ved du, at du er garanteret kvalitet og et veludført stykke arbejde. Vi sender også med jævne mellemrum vores dygtige mekanikere og teknikere på kursus og efteruddannelse, så de kan blive endnu bedre til at levere vores høje kvalitetsniveau. På den måde sikrer vi, at du får det rigtige resultat første gang.

Den anden ting er, at din tid er dyrebar. At køre bilen på værksted skal ikke være en tidsrøver i en travl hverdag, uanset om det er til syn, service eller reparation. Når vi laver aftaler, så overholder vi dem. Så når vi aftaler en tid, hvor du kan komme ind med din bil eller hente den igen, kan du være sikker på, at vi er klar til tiden. I mellemtiden kan du låne en lånebil, så du kan komme hurtigt videre med din dag. Det kalder vi god service!

HK Automobiler - CarPeople Randers – et værksted med historie

HK Automobiler A/S blev grundlagt tilbage i 1962 som karrosseriværksted af Henning Kjærsgaard. I begyndelsen af 1970’erne udvidede han fra hovedsaligt pladearbejde til også at reparere biler på sædvanlig vis. Det var også på denne tid, at den nuværende lokation på Kristrupvej blev vores tilholdssted. Her faldt vi til og har været at finde de sidste 50 år rundt regnet.

I 1977 blev værkstedet autoriseret Citroën forhandler og var det i mere end 40 år, før vi i begyndelsen af 2020 valgte at blive et værksted for alle bilmærker, sådan som vi altid har været.

I 2005 begyndte et generationsskifte. Flemming Holst havde været værkfører i værkstedet i ca. 10 år og han var det oplagte valg til at føre HK Automobiler videre. Han driver derfor i dag virksomheden sammen med Hennings søn Peter Kjærsgaard, som tager hånd om salg og administration efter mange års erfaring inden for finansverdenen.

Så selvom vi nu er en del af CarPeople, er alting stadig ved det gamle med det samme høje niveau af kvalitet og service. Et nyt navn med en rig historie!

Book tid på vores online booking eller ring 8642 8211

 • Få tilbud på en eller flere reparationer
 • Få fikset et stenslag
 • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
 • Få en god vejhjælpsaftale
 • Lej eller lease en bil
 • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk
 • Hør om en fair forsikringsordning

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Book her

Åbningstider Randers Syd

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen.
Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted

Man-tors 07:55 - 16:00
Fre 07:50 - 15:00
Lør-søn Lukket
Salg

Man-fre 09:00 - 17:00
Lør Efter aftale
Søn 12:00 - 16:00