Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Billede 1
 
CarPeople

Et stærkt kædekoncept

Vi er ikke i tvivl om, at bilbranchen står over for store ændringer. Vil du være på forkant med fremtidens bilbranche og få et stærkt udgangspunkt for en rentabel forretning? Se videoen og hør, hvordan vi hos CarPeople ruster vores medlemmer til fremtiden.

BOOK MØDE

FRI VÆRKSTEDSKÆDE

FRI VÆRKSTEDSKÆDE

CarPeople er en del af FTZ. Vi er et stærkt netværk drevet af professionalisme og brancheindsigt.
BILSALG

BILSALG

Den eneste værksteds- og forhandlerkæde med formidling af nyere person- og varebiler til videresalg.
CERTIFICERET TIL EL OG HYBRID

CERTIFICERET TIL EL OG HYBRID

En af Danmarks mest omfattende tekniske uddannelser inden for el- og hybridbiler på FTZ Akademiet.

Tilfredse medlemmer

VI er stolte af, at vores seneste interne medlemsundersøgelse har vist os, at medlemmerne generelt er meget tilfredse med CarPeople. På spørgsmålet om, hvorvidt vores medlemmer vil anbefale CarPeople til andre forhandlere og værksteder har vi fået en enestående høj score. Det måles i den såkaldte Net Promoter Score, hvor vi har scoret 82 ud af 100. Det viser os, at vi sammen har skabt Danmarks hurtigst voksende forhandler- og værkstedskæde med meget tilfredse medlemmer.

CarPeople forretningsudvikling

Ønsker du at udvikle din forretning, har vi udviklet tilbuddet om det unikke CarPeople forretningsudvikling, der gennem analyse finder potentielle udviklingspunkter i din virksomhed. Formålet er at styrke både positionering og indtjening gennem strategi, handlingsplaner og målsætning inden for fx salg, eftermarked, kundeservice, markedsføring, uddannelse og økonomi. Du får konkrete forslag til, hvordan din forretning kan udvikles positivt og folde sit potentiale helt ud.

Fælles identitet

Vi har høje ambitioner, og vi vil med vores kædekoncept fokusere på kvalitet og professionalisme og være et seriøst alternativ til mærkeforhandling og mærkeværksted. CarPeople skal med andre ord være synonym med kvalitet, høj service, ensartethed og fokus på kunden. Det sikrer vi gennem en stærk fælles identitet, mindset og markedsføring, hvor vi via lokal digital branding og lokal- og landsdækkende PR er til stede der, hvor dine kunder er.

Digitalt fokus

Med digitale værktøjer kan du højne effektiviteten og serviceniveauet ved at skabe bedre synergi mellem kundemodtagelse, kunden og mekanikeren. Online Booking platformen giver mulighed for online booking af forskellige ydelser, og systemerne gør det muligt at imødegå markedets øgede krav om digital dokumentation. I samarbejde med FTZ+ tilbyder vi komplette IT forretningssystemer, der giver dig værktøjerne til at effektivisere, nedbringe tidsforbruget og dermed øge indtjeningen.

FTZ Akademiet

Som en del af CarPeople opnår du særlige attraktive vilkår ved brug af FTZ Akademiet. Du og dine medarbejdere bliver undervist af stærke specialister, der alle er med helt fremme på deres fagområder. Kurserne omfatter et bredt område inden for både drift, ledelse og teknologi, og der er mulighed for skræddersyede undervisningsforløb og kompetencevurdering.

Det siger medlemmerne om os

Vores medlemmer har forskellige baggrunde. Nogle kommer fra mærkeverdenen, mens andre altid har været frie værksteder og forhandlere. Hver især bidrager de til et stærkt netværk. Vores seneste medlemstilfredshedsundersøgelse taler sit tydelige sprog om fordelene ved at være en del af CarPeople. Bliv klogere på, hvad de hver især ser som styrken ved CarPeople-kædekonceptet.
LÆS TESTIMONIALS

Mød CarPeople-teamet

Vores stærke team arbejder hver dag for at ruste vores medlemmer til fremtiden
og udvikle CarPeople-konceptet i den rigtige retning.

 • KÆDECHEF

  Finn Overgaard Thomsen

  Finn har over 18 års erfaring inden for ledelse, salg og værkstedsdrift og har desuden stor erfaring med forretningsudvikling inden for bilbranchen.
 • Teamleder & forretningsudviklingskonsulent

  Per Weiskvist

  Per har mange års erfaring som direktør og mærkeforhandler på 5 forskellige lokationer.
 • UDVIKLINGSKONSULENT

  Tommy Mikael Holst

  Tommy har mange års erfaring med ledelse og værkstedsdrift samt udvikling af kædedrift. Han har desuden en teknisk baggrund i bilbranchen.
 • KÆDEKONSULENT

  Nicolai Smidt

  Nicolai er Professionsbachelor i international handel og markedsføring. Han har tidligere været i praktik hos CarPeople og har kendskab til bilbranchen.
 • KÆDEKOORDINATOR

  Mina Riishøj

  Mina er koordinater med flere års erfaring indenfor kommunikation, projektledelse og markedsføring
KONTAKT OS

Bliv en del af CarPeople

Bliv en del af vores stærke CarPeople netværk, mød ambitiøse ligesindede, der er drevet af kvalitet og professionalisme og vær med til at styrke CarPeople-kædekonceptet og udvikle bilbranchen fremadrettet.
BOOK MØDE