Bliv CarPeople

CarPeople

Et stærkt kædekoncept

Vi er ikke i tvivl om, at bilbranchen står over for store ændringer. Vil du være på forkant med fremtidens bilbranche og få et stærkt udgangspunkt for en rentabel forretning? Se videoen og hør, hvordan vi hos CarPeople ruster vores medlemmer til fremtiden.

CarPeople-Herning-Nord-79

Service

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.

89552343_218653579340946_5010373946885799936_n

Reparation

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.

Young bearded man stands in front of customer and smiles. He holds plastic tablet with both hands. People are in front of red and beautfiul car. Customer is serious

Bilsalg

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker og få rådgivning til købet.

Tilfredse medlemmer

VI er stolte af, at vores seneste interne medlemsundersøgelse har vist os, at medlemmerne generelt er meget tilfredse med CarPeople. På spørgsmålet om, hvorvidt vores medlemmer vil anbefale CarPeople til andre forhandlere og værksteder har vi fået en enestående høj score. Det måles i den såkaldte Net Promoter Score, hvor vi har scoret 82 ud af 100. Det viser os, at vi sammen har skabt Danmarks hurtigst voksende forhandler- og værkstedskæde med meget tilfredse medlemmer.

CarPeople forretningsudvikling

Ønsker du at udvikle din forretning, har vi udviklet tilbuddet om det unikke CarPeople forretningsudvikling, der gennem analyse finder potentielle udviklingspunkter i din virksomhed. Formålet er at styrke både positionering og indtjening gennem strategi, handlingsplaner og målsætning inden for fx salg, eftermarked, kundeservice, markedsføring, uddannelse og økonomi. Du får konkrete forslag til, hvordan din forretning kan udvikles positivt og folde sit potentiale helt ud.

Fælles identitet

Vi har høje ambitioner, og vi vil med vores kædekoncept fokusere på kvalitet og professionalisme og være et seriøst alternativ til mærkeforhandling og mærkeværksted. CarPeople skal med andre ord være synonym med kvalitet, høj service, ensartethed og fokus på kunden. Det sikrer vi gennem en stærk fælles identitet, mindset og markedsføring, hvor vi via lokal digital branding og lokal- og landsdækkende PR er til stede der, hvor dine kunder er.

Digitalt fokus

Med digitale værktøjer kan du højne effektiviteten og serviceniveauet ved at skabe bedre synergi mellem kundemodtagelse, kunden og mekanikeren. Online Booking platformen giver mulighed for online booking af forskellige ydelser, og systemerne gør det muligt at imødegå markedets øgede krav om digital dokumentation. I samarbejde med FTZ+ tilbyder vi komplette IT forretningssystemer, der giver dig værktøjerne til at effektivisere, nedbringe tidsforbruget og dermed øge indtjeningen.

FTZ Akademiet

Som en del af CarPeople opnår du særlige attraktive vilkår ved brug af FTZ Akademiet. Du og dine medarbejdere bliver undervist af stærke specialister, der alle er med helt fremme på deres fagområder. Kurserne omfatter et bredt område inden for både drift, ledelse og teknologi, og der er mulighed for skræddersyede undervisningsforløb og kompetencevurdering.

Det siger medlemmerne om os

Vores medlemmer har forskellige baggrunde. Nogle kommer fra mærkeverdenen, mens andre altid har været frie værksteder og forhandlere. Hver især bidrager de til et stærkt netværk. Vores seneste medlemstilfredshedsundersøgelse taler sit tydelige sprog om fordelene ved at være en del af CarPeople. Bliv klogere på, hvad de hver især ser som styrken ved CarPeople-kædekonceptet.

Mød CarPeople-teamet

Vores stærke team arbejder hver dag for at ruste vores medlemmer til fremtiden
og udvikle CarPeople-konceptet i den rigtige retning.

Arne_1200x1200
Forretningsudviklingskonsulent

Arne Storm Sørensen

Arne har mere end års 25 års erfaring inden for ledelse i autobranchen, herunder salg og eftermarked, erfaring med forretningsudvikling og fusioner af bilhuse og har i mange år arbejdet i detailleddet og importørleddet.

Nicolai_1200x1200
Kædekonsulent

Nicolai Smidt

Nicolai er Professionsbachelor i international handel og markedsføring. Han har tidligere været i praktik hos CarPeople og har kendskab til bilbranchen.
Eva_1200x1200
Marketing koordinator

Eva Lærke Mortensen

Eva er marketing koordinator med flere års erfaring inden for digital markedsføring, grafisk support, projektstyring og marketing strategier.

Finn_1200x1200
Kædechef

Finn Overgaard Thomsen

Finn har over 18 års erfaring inden for ledelse, salg og værkstedsdrift og har desuden stor erfaring med forretningsudvikling inden for bilbranchen.
Christian_1200x1200
Forretningsudviklingskonsulent

Christian Bach

Christian har over 25 års erfaring fra bilbranchen, og et stort kendskab til alle facetter i branchen, fra detailled til importør til leverandør, og har stor interesse i den spændende digitale transformation, branchen er inde i. 

Bliv en del af CarPeople

Bliv en del af vores stærke CarPeople netværk, mød ambitiøse ligesindede, der er drevet af kvalitet og professionalisme og vær med til at styrke CarPeople-kædekonceptet og udvikle bilbranchen fremadrettet.