CarPeople Hvidovre

Kleit ApS Hvidovre

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Hussein Assaad KleitIndehaver+45 2221 3335hvidovre@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Hvidovre

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 15:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-torsdag09:00 - 17:00
Fredag09:00 - 16:00
Lørdag11:00 - 16:00
Søndag11:00 - 15:00

CarPeople Hvidovre - Velkommen til Kleit ApS!

Hos CarPeople i Hvidovre får du professionel service og rådgivning til din bil. Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med alle slags biler, uanset mærke, og vi tilbyder både service og reparation, så du kan køre trygt og sikkert hver dag.

Erfaring og kvalitet

CarPeople Hvidovre drives af Hussein Kleit, der har været i bilbranchen siden 1999, blandt andet som værkfører og indehaver af CarPeople Slangerup. I Hvidovre møder du også et moderne autoværksted, hvor både service og kvalitet er i top uanset opgavens omfang. Værkstedet er desuden certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler, og vi holder os altid opdateret på nye teknologier.

Din lokale bilforhandler

Hos CarPeople Hvidovre finder du også et varieret udvalg af brugte biler i alle prisklasser, fra økonomiske minibiler og stationcars til SUV’er og varevogne. Salgsafdelingen står klar til at hjælpe dig med at finde din næste bil, hvis den ikke allerede er på lager.

Kom forbi og få en god handel

Hos CarPeople Hvidovre sætter vi en ære i at levere dig den bedste service og den bedste bil. Vi har en passion for biler, og vi kan hjælpe dig med alt fra salg til service af din bil. Vi har mere end 20 års erfaring inden for både salg og service af biler, og vi leverer altid et højt niveau af kvalitet og kundetilfredshed.

Book tid på vores online booking eller ring 2221 3324

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.