CarPeople Herning Syd

Carmax Herning ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Ronny MortensenVærkstedsindehaver+45 9721 5506herningsyd@carpeople.dk
Emma MortensenAdministration+45 9721 5506herningsyd@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Herning Syd

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lør.-søndagEfter aftale
Salg
Man.-torsdag09:00 - 17:00
Fredag09:00 - 16:00
Lør.-søndagEfter aftale

CarPeople Herning Syd Carmax - Autoværksted i Herning og omegn

Hos Carmax, CarPeople Herning Syd, tager vi os kærligt af din bil. Hos os er alle velkomne uanset bil og udfordring. Vi udfører nemlig service og reparation af alle biler i alle mærker og uanset vægtklasse og alder. Det betyder, at ingen opgave er for lille eller for stor, uanset om du kommer ind med en varebil eller en almindelig personbil.

Vores team af dygtige mekanikere og teknikere har mange års erfaring inden for faget og kommer løbende på efteruddannelse, så vi har de nyeste tips og tricks til at udføre det bedste arbejde på din bil. Teamet møder kunderne i øjenhøjde og sørger for, at alting er tip top, inden bilen ruller ud af værkstedet og tilbage på vejen.

Skal du have ny bil, er Carmax, CarPeople Herning Syd, altid mand for at finde den rigtige bil til dig og dine behov. Vi har et udvalg stående på matriklen, så du hurtigt kan trille videre i en ny eller brugt bil. Har du særlige ønsker eller behov, finder vi også gerne netop den bil, som gør dig glad og tilfreds. Flere af vores biler kommer helt fra Dubai, fordi de sælger de bedste biler i special-klassen. Vores bilsalg strækker sig nemlig helt fra gode, brugte biler til dyre specialbiler. Vi fin-der altså altid bilen til din drøm – og din pengepung.

Hvis vi kan hjælpe dig, eller du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på 9721 5506 eller book tid online herunder. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak om din bil – ny eller gammel.

Serviceniveau i særklasse

Vores førsteprioritet er altid vores kunder. Glade kunder er nemlig nøglen til en sund forretning og en god stemning på værkstedet. Hos os betaler du aldrig for mere, end du får. Vi har skarpe og konkurrencedygtige priser, og det er også noget af det, vores kunder sætter mest pris på. Det og så den gode kvalitet i arbejdet.

Vores mekanikerteam er udstyret med det bedste udstyr og værktøj, så de kan klare enhver type opgave og udfører dem til punkt og prikke – naturligvis med reserve-dele af original kvalitet ligesom din bils oprindelige reservedele.

Carmax: Dit lokale CarPeople værksted i Herning

Carmax startede som et autoværksted i efteråret 2013, hvor Ronny startede alene på værkstedet, herefter er værkstedet kun vokset. I dag er der en svend samt en værkfører, som driver værkstedet, og Ronny står for bilsalget både med indkøbet af nye biler samt processen til salget af biler, som blev etableret i 2015. Virksomhederne er i dag også slået sammen til ét.

I starten af 2020 flytter Carmax til et nyt domicil, hvor både udstillingen samt værkstedet bliver større. Dog bliver det stadigvæk i det samme område.

Book tid på vores online booking eller ring 9721 5506

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Herning Syd's Facebook

4 uger siden

SIDSTE CHANCE FOR AT VINDE:Deltag i påskekonkurrencen om 4 nye sommerdæk til din bil🚗Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk.Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Temperaturen siger 7 grader. Det er nu, du skal skifte til sommerdæk 🚗Har du brug for dækhotel, så sørger vi også for det.Der er flere årsager til, at et dækhotel hos CarPeople er en god idé. Ført og fremmest er du sikker på korrekt opbevaring af dækkene i forhold til blandt andet temperatur. Vi opbevarer dækkene, så de ikke bliver skæve eller på andre måder skadede. Og så er de dækkede af vores forsikring, mens vi opbevarer dem for dig. Det er let, og mon ikke, du alligevel har bedre ting at bruge den ekstra plads i garagen til?Så book en tid til hjulskifte allerede i dag – du finder dit lokale CarPeople-værksted her: www.carpeople.dk/find-din-carpeople ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Bliv forårsklar i en fart 🏎️ ☀️CarPeople skifter dine sommerdæk nemt og hurtigt.Sommerdæk sikrer bedre greb, kortere bremselængde og optimeret ydeevne, så du er klar til at køre foråret, solskinnet og de højere temperaturer i møde.Find dit lokale CarPeople-værksted og book online her: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaek ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Kør sikkert ind i foråret med sommerdæk 🌞Når du booker hjulskifte hos CarPeople, tjekker vi altid dæktryk, slitage og dækmønster.Når temperaturen udenfor siger stabilt 7 grader eller mere, så er det tid til sommerdæk. Sommerdæk passer bedre til varmen, og giver dig en kortere bremselængde, bedre køreegenskaber og et lavere brændstofforbrug.Der er altså ingen grund til at vente længere.Find din lokale CarPeople-værksted og book dit dækskifte allerede i dag: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaek ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Mmh, foråret er på vej, og lige pludselig er det tid til sommerdæk igen. Sørg for at booke tid hos CarPeople, så bilen er klar til at stå bedst muligt fast, når temperaturen stiger. Lige pludselig vil alle have sommerdæk på – så book et skifte i god tid. Book tid til sommerdæk før alle andre på brnw.ch/21wIEm7 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk. Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook