Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Velkommen til CarPeople

Herning Syd

+45 9721 5506

herningsyd@carpeople.dk

Industriparken 15, 7400 Herning

Book tid her

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE
 • Værkstedsindehaver

  Ronny Mortensen

  +45 9721 5506 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Administration

  Emma Mortensen

  +45 9721 5506Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CarPeople Herning Syd Carmax
- Autoværksted i Herning og omegn

Hos Carmax, CarPeople Herning Syd, tager vi os kærligt af din bil. Hos os er alle velkomne uanset bil og udfordring. Vi udfører nemlig service og reparation af alle biler i alle mærker og uanset vægtklasse og alder. Det betyder, at ingen opgave er for lille eller for stor, uanset om du kommer ind med en varebil eller en almindelig personbil.

Vores team af dygtige mekanikere og teknikere har mange års erfaring inden for faget og kommer løbende på efteruddannelse, så vi har de nyeste tips og tricks til at udføre det bedste arbejde på din bil. Teamet møder kunderne i øjenhøjde og sørger for, at alting er tip top, inden bilen ruller ud af værkstedet og tilbage på vejen.

Skal du have ny bil, er Carmax, CarPeople Herning Syd, altid mand for at finde den rigtige bil til dig og dine behov. Vi har et udvalg stående på matriklen, så du hurtigt kan trille videre i en ny eller brugt bil. Har du særlige ønsker eller behov, finder vi også gerne netop den bil, som gør dig glad og tilfreds. Flere af vores biler kommer helt fra Dubai, fordi de sælger de bedste biler i special-klassen. Vores bilsalg strækker sig nemlig helt fra gode, brugte biler til dyre specialbiler. Vi fin-der altså altid bilen til din drøm – og din pengepung.

Hvis vi kan hjælpe dig, eller du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på 9721 5506 eller book tid online herunder. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak om din bil – ny eller gammel.

Serviceniveau i særklasse

Vores førsteprioritet er altid vores kunder. Glade kunder er nemlig nøglen til en sund forretning og en god stemning på værkstedet. Hos os betaler du aldrig for mere, end du får. Vi har skarpe og konkurrencedygtige priser, og det er også noget af det, vores kunder sætter mest pris på. Det og så den gode kvalitet i arbejdet.

Vores mekanikerteam er udstyret med det bedste udstyr og værktøj, så de kan klare enhver type opgave og udfører dem til punkt og prikke – naturligvis med reserve-dele af original kvalitet ligesom din bils oprindelige reservedele.

Carmax: Dit lokale CarPeople værksted i Herning

Carmax startede som et autoværksted i efteråret 2013, hvor Ronny startede alene på værkstedet, herefter er værkstedet kun vokset. I dag er der en svend samt en værkfører, som driver værkstedet, og Ronny står for bilsalget både med indkøbet af nye biler samt processen til salget af biler, som blev etableret i 2015. Virksomhederne er i dag også slået sammen til ét.

I starten af 2020 flytter Carmax til et nyt domicil, hvor både udstillingen samt værkstedet bliver større. Dog bliver det stadigvæk i det samme område.

Book tid på vores online booking eller ring 9721 5506

 • Få tilbud på en eller flere reparationer
 • Få fikset et stenslag
 • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
 • Få en god vejhjælpsaftale
 • Lej eller lease en bil
 • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk
 • Hør om en fair forsikringsordning

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Book her

Læs meremindre

Åbningstider Herning Syd

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen.
Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted

Man-tors 08:00 - 16:00
Fre 08:00 - 15:00
Lør-søn Efter aftale
Salg

Man-tors 09:00 - 17:00
Fre 09:00 - 16:00
Lør-søn Efter aftale