CarPeople Herning Syd

Carmax Herning ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Ronny MortensenVærkstedsindehaver+45 9721 5506herningsyd@carpeople.dk
Emma MortensenAdministration+45 9721 5506herningsyd@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Herning Syd

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lør.-søndagEfter aftale
Salg
Man.-torsdag09:00 - 17:00
Fredag09:00 - 16:00
Lør.-søndagEfter aftale

CarPeople Herning Syd Carmax - Autoværksted i Herning og omegn

Hos Carmax, CarPeople Herning Syd, tager vi os kærligt af din bil. Hos os er alle velkomne uanset bil og udfordring. Vi udfører nemlig service og reparation af alle biler i alle mærker og uanset vægtklasse og alder. Det betyder, at ingen opgave er for lille eller for stor, uanset om du kommer ind med en varebil eller en almindelig personbil.

Vores team af dygtige mekanikere og teknikere har mange års erfaring inden for faget og kommer løbende på efteruddannelse, så vi har de nyeste tips og tricks til at udføre det bedste arbejde på din bil. Teamet møder kunderne i øjenhøjde og sørger for, at alting er tip top, inden bilen ruller ud af værkstedet og tilbage på vejen.

Skal du have ny bil, er Carmax, CarPeople Herning Syd, altid mand for at finde den rigtige bil til dig og dine behov. Vi har et udvalg stående på matriklen, så du hurtigt kan trille videre i en ny eller brugt bil. Har du særlige ønsker eller behov, finder vi også gerne netop den bil, som gør dig glad og tilfreds. Flere af vores biler kommer helt fra Dubai, fordi de sælger de bedste biler i special-klassen. Vores bilsalg strækker sig nemlig helt fra gode, brugte biler til dyre specialbiler. Vi fin-der altså altid bilen til din drøm – og din pengepung.

Hvis vi kan hjælpe dig, eller du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på 9721 5506 eller book tid online herunder. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak om din bil – ny eller gammel.

Serviceniveau i særklasse

Vores førsteprioritet er altid vores kunder. Glade kunder er nemlig nøglen til en sund forretning og en god stemning på værkstedet. Hos os betaler du aldrig for mere, end du får. Vi har skarpe og konkurrencedygtige priser, og det er også noget af det, vores kunder sætter mest pris på. Det og så den gode kvalitet i arbejdet.

Vores mekanikerteam er udstyret med det bedste udstyr og værktøj, så de kan klare enhver type opgave og udfører dem til punkt og prikke – naturligvis med reserve-dele af original kvalitet ligesom din bils oprindelige reservedele.

Carmax: Dit lokale CarPeople værksted i Herning

Carmax startede som et autoværksted i efteråret 2013, hvor Ronny startede alene på værkstedet, herefter er værkstedet kun vokset. I dag er der en svend samt en værkfører, som driver værkstedet, og Ronny står for bilsalget både med indkøbet af nye biler samt processen til salget af biler, som blev etableret i 2015. Virksomhederne er i dag også slået sammen til ét.

I starten af 2020 flytter Carmax til et nyt domicil, hvor både udstillingen samt værkstedet bliver større. Dog bliver det stadigvæk i det samme område.

Book tid på vores online booking eller ring 9721 5506

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Herning Syd's Facebook

3 dage siden

Vidste du, at du kan få et helt års CarPeople Vejhjælp med i prisen, når du har fået serviceret din bil hos CarPeople? Det gælder uanset hvilket af vores 66 CarPeople værksteder, du har brugt og uanset hvilken bil du kører. Så selvom det er træls at gå i stå, så får vi dig hurtigt trygt og godt videre med CarPeople Vejhjælp. Hør mere hos din lokale CarPeople næste gang, din bil skal serviceres. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

Undgå at blive overrasket af vinterføret – husk at booke dækskifte online hos en af CarPeoples 66 værksteder i hele landet. Du kan helt sikkert finde en CarPeople tæt på dig eller dit arbejde og få klaret dækskiftet nemt og hurtigt. Find den CarPeople, der er ligger bedst i forhold til din hverdag og book allerede nu. www.carpeople.dk/find-din-carpeople/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Der er flere gode grunde til at skifte til vinterdæk. Faktisk er der 4 for at være helt præcis. Se de gode grunde i videoen, og skynd dig bagefter at booke online hos din lokale CarPeople. Der er 66 forskellige CarPeople at vælge imellem fordelt over hele landet, og vi skifter dæk på alle bilmærker – også din. Og din partners. Book online nu på www.carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Træt af uforudsete overraskelser på værkstedet? Tegn en service- og reparationsaftale på din bil og få styr på budgettet. Din bil kan være helt op til 8 år gammel og mærket spiller ingen rolle – vi klarer alle mærker. www.carpeople.dk/vaerksted/service/service-og-reparationsabonnement-for-private ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Hvert år når sæsonen for dækskifte nærmer sig, får vi spørgsmålet om, hvilke dæk man skal vælge. Både i forhold til vinterdæk vs. helårsdæk og i forhold til hvilket brand af dæk, man skal vælge. Det korte svar er, at der ikke findes noget kort svar, desværre. Men heldigvis står vi klar til at rådgive dig. For dybest set kommer det an på dig, din bil og dit kørselsmønster, og det er grunden til, at vi altid gerne vil tale med dig. Det skal dog ikke afholde os fra at give dig et par tommelfingerregler. 👉 Helårsdæk er til dig, der kun kører på saltede og ryddede veje. Dit kørselsbehov må ikke overstige 10.000 km om året, og du skal være opmærksom på, at vejgrebet ikke er så optimalt, som når du anvender vinterdæk, der er optimeret til våde og kolde vejbaner. 👉 Vinterdækkene til dig, der kører i alt slags vejr i vintermånederne. Dækkenes materiale og dækmønster er optimeret til våde, kolde vejbaner. Så snart temperaturen ligger stabilt på 7 er det på med vinterdækkene. Find din nærmeste CarPeople her og få dig en snak om dæk: brnw.ch/21wDbQv ... Se mereSe mindre
Se på Facebook