CarPeople Ulfborg

Stabil Service ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Henrik PoulsgaardIndehaver / systemtekniker+45 9749 1247ulfborg@carpeople.dk
Morten JensenPladesmed / mekaniker+45 9749 1247ulfborg@carpeople.dk
Lars JørgensenMekaniker / tekniker+45 9749 1247ulfborg@carpeople.dk
Jonas NielsenMekaniker+45 9749 1247ulfborg@carpeople.dk
Pia KrogServicemedarbejder+45 9749 1247ulfborg@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Ulfborg

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:15
Fredag07:30 - 13:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-torsdag07:30 - 16:15
Fredag07:30 - 13:00
Lør.-søndagEfter aftale

Autoværksted Ulfborg / CarPeople Ulfborg -  Specialister i bilreparation og serviceeftersyn

Skal din bil snart synes? Driller udstødningen? Eller har du fået en skade?

Hos autoværksted CarPeople Ulfborg hjælper vi dig, uanset hvad dine bilproblemer er. Og du kan være tryg ved vores arbejde.

Vi har mere end 40 års erfaring, og hos os er tillid et nøgleord. Vi leverer den bedst mulige service og rådgivning, så du kan køre glad og tilfreds fra vores værksted – i en sikker bil.

Ring til os på 9749 1247 eller book din værkstedstid nu, og bliv godt kørende.

Find din brugte bil hos CarPeople Ulfborg

Mangler du en stabil brugt bil?

Hos CarPeople Ulfborg håndterer vi alle slags brugte biler. Når du køber en brugt bil hos os garanterer vi dig, at den er set efter og helt klar til salg, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser.

Se hele vores flåde af biler på Stabil Service Ulfborg. Kontakt os på tlf.: 9749 1247 og hør nærmere om din næste drømmebil.

Aircondition, stenslag, dækskift, olieskift og meget mere

Alle biler kræver løbende service som bremseeftersyn, udskiftning af reservedele, klargøring til syn og synstjek.

Vi holder motoren godt kørende med olieskift, ordner stenslag på karosseri og ruder, klarer dækskifte, hjulskifte, tjekker bilens dæktryk er korrekt, skifter viskerblade og pærer.

Vi sørger selvfølgelig også for at aircondition eller klimaanlæg kører, som det skal. Med vores mange års erfaring i branchen er CarPeople Ulfborg et sikkert valg, når bilen trænger til en kærlig hånd.

CarPeople Ulfsborg – dit lokale autoværksted

Vi er et autoværksted, der sætter pris på den lokale tilknytning og den gode kundekontakt. Vores kunder kommer igen og det er vi glade for. Vi er et certificeret autoværksted med faguddannet personale. Med styr på håndværket og en troværdig forretning er der ikke noget at tage fejl af.

Book tid på vores online booking eller ring 9749 1247

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Ulfborg's Facebook

3 dage siden

Vidste du, at du kan få et helt års CarPeople Vejhjælp med i prisen, når du har fået serviceret din bil hos CarPeople? Det gælder uanset hvilket af vores 66 CarPeople værksteder, du har brugt og uanset hvilken bil du kører. Så selvom det er træls at gå i stå, så får vi dig hurtigt trygt og godt videre med CarPeople Vejhjælp. Hør mere hos din lokale CarPeople næste gang, din bil skal serviceres. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Undgå at blive overrasket af vinterføret – husk at booke dækskifte online hos en af CarPeoples 66 værksteder i hele landet. Du kan helt sikkert finde en CarPeople tæt på dig eller dit arbejde og få klaret dækskiftet nemt og hurtigt. Find den CarPeople, der er ligger bedst i forhold til din hverdag og book allerede nu. www.carpeople.dk/find-din-carpeople/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Fri for at tanke? Prøv vores Skoda Enyaq, en smart elbil, som kan lade op natten over. Kig forbi butikken i Stabil Service, eller giv os gerne et kald for yderligere information.bilhandel.dk/sl/368009 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Der er flere gode grunde til at skifte til vinterdæk. Faktisk er der 4 for at være helt præcis. Se de gode grunde i videoen, og skynd dig bagefter at booke online hos din lokale CarPeople. Der er 66 forskellige CarPeople at vælge imellem fordelt over hele landet, og vi skifter dæk på alle bilmærker – også din. Og din partners. Book online nu på www.carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook