Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Service- og reparationsabonnement

Nu kan din virksomhed slippe for uforudsete regninger. Med et service- og reparationsabonnement til erhverv får du styr på budgettet. Abonnementet fungerer som en forsikring mod uforudsete udgifter til reparationer.

SE HELE AFTALEN

TRYGHED ÅRET RUNDT

Du betaler et fast lavt beløb hver måned og undgår faktura efter servicebesøg og reparationer. Det er god service og tryghed til dig, uanset hvor mange biler virksomheden har.

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Aftalen indeholder en række faste elementer inden for både service og reparation, men det er selvfølgelig muligt at skræddersy aftalen, så den passer til din virksomhed.

cp37 1168x420 service rep erhverv

Få mere med i aftalen

Du har mulighed for at vælge en række ekstra services til service- og reparationsabonnementet og på den måde skræddersy aftalen, så den passer præcis din til virksomhed. Du skal blot aftale med dit lokale CarPeople-værksted, hvad aftalen skal indeholde.
FIND VÆRKSTED
REPARATION

Din lokale CarPeople

Uanset hvilken type reparation du skal have foretaget, står vores erfarne mekanikere klar til at tage imod dig hos dit lokale CarPeople-værksted. Du kan altid booke online eller ringe til værkstedet.
FIND VÆRKSTED