CarPeople Vissenbjerg

CarsForYou ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider CarPeople Vissenbjerg

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:30
Fredag07:30 - 15:00
Lør.-søndagLukket

CarsForYou / CarPeople Vissenbjerg – Dit autoværksted i Vissenbjerg og omegn

Når din bil bryder sammen, skal til service eller styles til netop dine ønsker, går du naturligvis til CarsForYou i Vissenbjerg. Vi er et stærkt team af mekanikere med mange års erfaring, som står klar til at tage hånd om din bil. Vores teknikere kommer løbende på kursus, så vi er med på de nyeste teknikker og kan klare alle typer og mærker af biler fra de gamle til de nye. Vi tager alt fra de mindre personbiler til de helt store varevogne og firmabiler. Og så har vi stor erfaring med specialbiler inden for specielt BMW, Mini, Porsche og Ferrari.

Hos CarsForYou har vi alt, hvad et topmoderne autoværksted skal have. Foruden alt det sædvanlige tekniske udstyr har vi også rullefelt, hvor vi har mulighed for at teste din bil for, hvor mange heste og NM den har. Vi udfører enhver type opgave, og ingen udfordring er for lille eller for stor. Og skal du hurtigt videre, mens vi arbejder på din bil, har vi naturligvis lånebiler til rådighed.

Ønsker du et bestemt udtryk eller lyd for din bil, foretager vi også tuning og styling af biler. Skal din bil være smartere, hurtigere, sejere eller passe bedre til dit brand eller din unikke personlighed, så lad os give din bil en overhaling. Helt unik eller bare et lille personligt strejf – vi klarer det hele.

Står du og skal bruge endnu en bil enten som virksomhed eller privatperson, har vi også et stort udvalg af lånebiler og lejebiler samt salg af nye og brugte biler. Vi er meget fleksible og tilbyder alt fra flexleasing og lejeaftaler til salg af personbiler, varevogne og specialbiler. Her kan vi tilbyde et bredt sortiment, som står klar til at køre væk i, men vi skaffer også gerne din nye bil hjem til dig.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os på 6447 3510 for en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Du kan også booke tid online herunder.

Service i særklasse til fynske priser

Hos CarsForYou kommer vores kunder altid i første række. Derfor yder vi den bedste service med et smil på læben. Vores dygtige teknikerteam udfører al service, reparationer og styling i højeste kvalitet til den rigtige pris. Vi kører ikke med tyske priser men med fynske priser, så du får kvalitet til en fair pris. Samtidig er en topprioritet her hos CarsForYou, at din bil altid er færdig til tiden og til den pris, vi har aftalt. Skulle noget støde til eller ændre sig, får du selvfølgelig besked. Det mener vi giver den bedste oplevelse for dig.

CarsForYou – når du skal vælge værksted i Vissenbjerg

CarsForYou CarPeople Vissenbjerg er et søsterselskab til det velkendte PR Design med huse i Vissenbjerg siden 1987. CarsForYou startede i 2019 og deler værksted, lokation og teknikerteam med PR Design, så selvom vi er relativt nye, har vi stor erfaring.

PR Design ejes af Per Ryg, som i sin tid startede værkstedet, og i dag er sønnen Simon også kommet med på holdet for at blive daglig leder af CarsForYou. I begge virksomheder har vi en uformel og åben atmosfære med plads til alle og en kop kaffe på kanden. Hvis du venter, mens vi fikser din bil, er du velkommen til en sludder og en kaffetår i vores venteområde. Du kan også tage en gåtur i det naturskønne område eller et smut i Terrariet. Hos CarsForYou er du altid velkommen!

Book tid på vores online booking eller ring 6447 3510

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Vissenbjerg's Facebook

3 dage siden

Vidste du, at du kan få et helt års CarPeople Vejhjælp med i prisen, når du har fået serviceret din bil hos CarPeople? Det gælder uanset hvilket af vores 66 CarPeople værksteder, du har brugt og uanset hvilken bil du kører. Så selvom det er træls at gå i stå, så får vi dig hurtigt trygt og godt videre med CarPeople Vejhjælp. Hør mere hos din lokale CarPeople næste gang, din bil skal serviceres. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

Undgå at blive overrasket af vinterføret – husk at booke dækskifte online hos en af CarPeoples 66 værksteder i hele landet. Du kan helt sikkert finde en CarPeople tæt på dig eller dit arbejde og få klaret dækskiftet nemt og hurtigt. Find den CarPeople, der er ligger bedst i forhold til din hverdag og book allerede nu. www.carpeople.dk/find-din-carpeople/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Træt af uforudsete overraskelser på værkstedet? Tegn en service- og reparationsaftale på din bil og få styr på budgettet. Din bil kan være helt op til 8 år gammel og mærket spiller ingen rolle – vi klarer alle mærker. www.carpeople.dk/vaerksted/service/service-og-reparationsabonnement-for-private ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Hvert år når sæsonen for dækskifte nærmer sig, får vi spørgsmålet om, hvilke dæk man skal vælge. Både i forhold til vinterdæk vs. helårsdæk og i forhold til hvilket brand af dæk, man skal vælge. Det korte svar er, at der ikke findes noget kort svar, desværre. Men heldigvis står vi klar til at rådgive dig. For dybest set kommer det an på dig, din bil og dit kørselsmønster, og det er grunden til, at vi altid gerne vil tale med dig. Det skal dog ikke afholde os fra at give dig et par tommelfingerregler. 👉 Helårsdæk er til dig, der kun kører på saltede og ryddede veje. Dit kørselsbehov må ikke overstige 10.000 km om året, og du skal være opmærksom på, at vejgrebet ikke er så optimalt, som når du anvender vinterdæk, der er optimeret til våde og kolde vejbaner. 👉 Vinterdækkene til dig, der kører i alt slags vejr i vintermånederne. Dækkenes materiale og dækmønster er optimeret til våde, kolde vejbaner. Så snart temperaturen ligger stabilt på 7 er det på med vinterdækkene. Find din nærmeste CarPeople her og få dig en snak om dæk: brnw.ch/21wDbPb ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Hos CarPeople knokler vi for at være up to date med den nyeste viden, fordi vi ved, at vores viden er din tryghed – så uanset hvilken bil du kører og har brug for service eller reparation, kan du trygt køre til dit lokale CarPeople-værksted. brnw.ch/21wDgxW ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Kære kunder,Vi har spændende nyheder at dele med jer! CarPeople-kæden, som vi er en del af, er blevet nomineret som "Årets Værkstedskæde" ved Auto Awards 2023! 🏆🚗Da vi er en mindre kæde end de andre nominerede kæder, står vi overfor en spændende udfordring til Auto Awards 2023. Vi får i høj grad brug for opbakning fra vores kunder! I har chancen for at støtte hele CarPeople-kæden ved at afgive jeres stemme. Hvis I mener, at CarPeople fortjener at vinde prisen som "Årets Værkstedskæde," kan I stemme på os her: pack.to/autoawardsdk2023afstemning 🗳️Prisuddelingen finder sted den 21. november, og jeres stemme kan gøre en kæmpe forskel. Lad os sammen bevise, at selv en mindre kæde kan være en del af noget større og have en positiv indflydelse på bilindustrien.Tak til alle vores gode kunder, og tak for jeres fortsatte støtte. Sammen kan vi gå efter sejren som "Årets Værkstedskæde" ved Auto Awards 2023!🚗🛠️ #AutoAwards2023 #CarPeople #StemPåOs ... Se mereSe mindre
Se på Facebook