CarPeople Vissenbjerg

CarsForYou ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider CarPeople Vissenbjerg

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:30
Fredag07:30 - 15:00
Lør.-søndagLukket

CarsForYou / CarPeople Vissenbjerg – Dit autoværksted i Vissenbjerg og omegn

Når din bil bryder sammen, skal til service eller styles til netop dine ønsker, går du naturligvis til CarsForYou i Vissenbjerg. Vi er et stærkt team af mekanikere med mange års erfaring, som står klar til at tage hånd om din bil. Vores teknikere kommer løbende på kursus, så vi er med på de nyeste teknikker og kan klare alle typer og mærker af biler fra de gamle til de nye. Vi tager alt fra de mindre personbiler til de helt store varevogne og firmabiler. Og så har vi stor erfaring med specialbiler inden for specielt BMW, Mini, Porsche og Ferrari.

Hos CarsForYou har vi alt, hvad et topmoderne autoværksted skal have. Foruden alt det sædvanlige tekniske udstyr har vi også rullefelt, hvor vi har mulighed for at teste din bil for, hvor mange heste og NM den har. Vi udfører enhver type opgave, og ingen udfordring er for lille eller for stor. Og skal du hurtigt videre, mens vi arbejder på din bil, har vi naturligvis lånebiler til rådighed.

Ønsker du et bestemt udtryk eller lyd for din bil, foretager vi også tuning og styling af biler. Skal din bil være smartere, hurtigere, sejere eller passe bedre til dit brand eller din unikke personlighed, så lad os give din bil en overhaling. Helt unik eller bare et lille personligt strejf – vi klarer det hele.

Står du og skal bruge endnu en bil enten som virksomhed eller privatperson, har vi også et stort udvalg af lånebiler og lejebiler samt salg af nye og brugte biler. Vi er meget fleksible og tilbyder alt fra flexleasing og lejeaftaler til salg af personbiler, varevogne og specialbiler. Her kan vi tilbyde et bredt sortiment, som står klar til at køre væk i, men vi skaffer også gerne din nye bil hjem til dig.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os på 6447 3510 for en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Du kan også booke tid online herunder.

Service i særklasse til fynske priser

Hos CarsForYou kommer vores kunder altid i første række. Derfor yder vi den bedste service med et smil på læben. Vores dygtige teknikerteam udfører al service, reparationer og styling i højeste kvalitet til den rigtige pris. Vi kører ikke med tyske priser men med fynske priser, så du får kvalitet til en fair pris. Samtidig er en topprioritet her hos CarsForYou, at din bil altid er færdig til tiden og til den pris, vi har aftalt. Skulle noget støde til eller ændre sig, får du selvfølgelig besked. Det mener vi giver den bedste oplevelse for dig.

CarsForYou – når du skal vælge værksted i Vissenbjerg

CarsForYou CarPeople Vissenbjerg er et søsterselskab til det velkendte PR Design med huse i Vissenbjerg siden 1987. CarsForYou startede i 2019 og deler værksted, lokation og teknikerteam med PR Design, så selvom vi er relativt nye, har vi stor erfaring.

PR Design ejes af Per Ryg, som i sin tid startede værkstedet, og i dag er sønnen Simon også kommet med på holdet for at blive daglig leder af CarsForYou. I begge virksomheder har vi en uformel og åben atmosfære med plads til alle og en kop kaffe på kanden. Hvis du venter, mens vi fikser din bil, er du velkommen til en sludder og en kaffetår i vores venteområde. Du kan også tage en gåtur i det naturskønne område eller et smut i Terrariet. Hos CarsForYou er du altid velkommen!

Book tid på vores online booking eller ring 6447 3510

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Vissenbjerg's Facebook

1 uge siden

Mmh, foråret er på vej, og lige pludselig er det tid til sommerdæk igen. Sørg for at booke tid hos CarPeople, så bilen er klar til at stå bedst muligt fast, når temperaturen stiger. Lige pludselig vil alle have sommerdæk på – så book et skifte i god tid. Book tid til sommerdæk før alle andre på brnw.ch/21wIElr ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk. Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

𝗘𝗹𝗯𝗶𝗹𝘀𝘀𝗮𝗹𝗴𝗲𝘁 𝘃𝗼𝗸𝘀𝗲𝗿 𝗶 𝗘𝗨, 𝗺𝗲𝗻 𝗲𝗸𝘀𝗽𝗹𝗼𝗱𝗲𝗿𝗲𝗿 𝗶 𝗗𝗞Det er ingen hemmelighed, at vi danskere i høj grad har taget elbilerne til os. Faktisk så meget, at tal fra De Danske Bilimportører viser, at mens antallet af elbiler vokser støt i EU, så eksploderer det i Danmark. Der er nemlig sket tæt på en tredobling af elbiler på de danske veje siden januar 2022. I EU kom der i de første ti måneder af 2023 1,2 millioner nye elbiler. Det er en stigning i salget på 36,3 procent siden oktober 2022. Herhjemme er vi dog langt foran. Fra oktober 2022 til oktober 2023 er antallet af elbiler steget med 100,7 % - kun overgået af Belgien, hvor salget er steget 147,3 %. Så er du en af de nye elbilister, så står vi klar til at servicere og reparere din el- eller hybridbil på alle CarPeople-værksteder. Vi er selvfølgelig certificeret og tager man et hurtigt kig på vores Trustpilot, så tyder alting på, at vores kunder også er glade. Find din lokale CarPeople på brnw.ch/21wIhtE og book online. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Denne uges trick er et af de små, men vi garanterer, at når du først har opdaget, hvor smart det er, så kommer du til at bruge det hele tiden. Især når sommervarmen for alvor tager fat. Vidste du, at du kan åbne alle el ruder i bilen på én gang? Det eneste du skal gøre, er at holde åbn-knappen på nøglen nede, så åbner alle ruder på én gang. Det er en nem måde at få varmen ud af bilen, hvis den har stået i solen. Når du er klar til at køre, så hold nøglens luk-knap nede, så lukker de igen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Er du skiftet til elbil? Eller overvejer du at gøre det? Så er der godt nyt på værkstedsfronten. Din lokale CarPeople er nemlig certificeret til både service og reparation af el- og hybridbiler. Så kan det næsten ikke blive nemmere. Faktisk er du velkommen uanset hvilken bil du kører – for vi servicerer og reparerer alle bilmærke. Find dit nærmeste værksted på brnw.ch/21wHm0i ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Hvis du har børn eller bare elsker at få lidt snacks i bilen, har du sikkert også opdaget et par besværlige pletter hist og her. Man kan købe alle mulig slags pletfjernere, men det mest effektive og helt sikkert også billigste middel har du med garanti inden for rækkevidde. 𝐃𝐞𝐭 𝐞𝐫 𝐧𝐞𝐦𝐥𝐢𝐠 𝐛𝐚𝐠𝐞𝐩𝐮𝐥𝐯𝐞𝐫.Bland en lille mængde bagepulver med vand for at lave en pasta, og påfør den på pletten. Lad pastaen tørre og støvsug derefter pletten væk. Gentag processen flere gange, hvis der er behov for det. Husk at tricket kun gælder for stofsæder. Har du et ægte husmortrick til at fjerne pletter? Husk at dele dine bedste tricks med os andre, så livet som bilejer bliver lettere. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook