Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

CarPeople Vissenbjerg

PR-Design ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider CarPeople Vissenbjerg

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:30
Fredag07:30 - 15:00
Lør.-søndagLukket

CarsForYou / CarPeople Vissenbjerg – Dit autoværksted i Vissenbjerg og omegn

Når din bil bryder sammen, skal til service eller styles til netop dine ønsker, går du naturligvis til CarsForYou i Vissenbjerg. Vi er et stærkt team af mekanikere med mange års erfaring, som står klar til at tage hånd om din bil. Vores teknikere kommer løbende på kursus, så vi er med på de nyeste teknikker og kan klare alle typer og mærker af biler fra de gamle til de nye. Vi tager alt fra de mindre personbiler til de helt store varevogne og firmabiler. Og så har vi stor erfaring med specialbiler inden for specielt BMW, Mini, Porsche og Ferrari.

Hos CarsForYou har vi alt, hvad et topmoderne autoværksted skal have. Foruden alt det sædvanlige tekniske udstyr har vi også rullefelt, hvor vi har mulighed for at teste din bil for, hvor mange heste og NM den har. Vi udfører enhver type opgave, og ingen udfordring er for lille eller for stor. Og skal du hurtigt videre, mens vi arbejder på din bil, har vi naturligvis lånebiler til rådighed.

Ønsker du et bestemt udtryk eller lyd for din bil, foretager vi også tuning og styling af biler. Skal din bil være smartere, hurtigere, sejere eller passe bedre til dit brand eller din unikke personlighed, så lad os give din bil en overhaling. Helt unik eller bare et lille personligt strejf – vi klarer det hele.

Står du og skal bruge endnu en bil enten som virksomhed eller privatperson, har vi også et stort udvalg af lånebiler og lejebiler samt salg af nye og brugte biler. Vi er meget fleksible og tilbyder alt fra flexleasing og lejeaftaler til salg af personbiler, varevogne og specialbiler. Her kan vi tilbyde et bredt sortiment, som står klar til at køre væk i, men vi skaffer også gerne din nye bil hjem til dig.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os på 6447 3510 for en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Du kan også booke tid online herunder.

Service i særklasse til fynske priser

Hos CarsForYou kommer vores kunder altid i første række. Derfor yder vi den bedste service med et smil på læben. Vores dygtige teknikerteam udfører al service, reparationer og styling i højeste kvalitet til den rigtige pris. Vi kører ikke med tyske priser men med fynske priser, så du får kvalitet til en fair pris. Samtidig er en topprioritet her hos CarsForYou, at din bil altid er færdig til tiden og til den pris, vi har aftalt. Skulle noget støde til eller ændre sig, får du selvfølgelig besked. Det mener vi giver den bedste oplevelse for dig.

CarsForYou – når du skal vælge værksted i Vissenbjerg

CarsForYou CarPeople Vissenbjerg er et søsterselskab til det velkendte PR Design med huse i Vissenbjerg siden 1987. CarsForYou startede i 2019 og deler værksted, lokation og teknikerteam med PR Design, så selvom vi er relativt nye, har vi stor erfaring.

PR Design ejes af Per Ryg, som i sin tid startede værkstedet, og i dag er sønnen Simon også kommet med på holdet for at blive daglig leder af CarsForYou. I begge virksomheder har vi en uformel og åben atmosfære med plads til alle og en kop kaffe på kanden. Hvis du venter, mens vi fikser din bil, er du velkommen til en sludder og en kaffetår i vores venteområde. Du kan også tage en gåtur i det naturskønne område eller et smut i Terrariet. Hos CarsForYou er du altid velkommen!

Book tid på vores online booking eller ring 6447 3510

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Vissenbjerg's Facebook

2 uger siden

Hos CarPeople gør vi os umage for at din oplevelse altid skal være positiv. Bedre service, højere kvalitet og selvfølgelig erfarne mekanikere, der har fuldstændig styr på dine behov – uanset hvilken bil du kører. Også når du kører el- og hybrid. Vores specialister står klar til at tage imod dig og din bil. Det bedste af det hele er, at du helt sikkert også har en CarPeople tæt på dit hjem eller dit arbejde. Find os nemt og book online på www.carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Når du skal have en fantastisk bilferie, skal din bil til gengæld på overarbejde. Vi servicerer alle bilmærker, og du booker nemt online på service.carpeople.dk/book-tid Så er du sikker på, at din ferie får den allerbedste start. Vi følger fabrikantens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien. Og husk, at du selvfølgelig får et helt års CarPeople Vejhjælp med i prisen, når du booker service hos os. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Hvis du har været på bilferie før, kender du det helt sikkert. Motorvejskøer kan dukke op ud af det blå, og så gælder det om at have bremser, der virker som de skal. Også den sydlandske trafikkultur kan sætte bremserne på prøve – så book et bremsetjek hos din lokale CarPeople på service.carpeople.dk/book-tid så sørger vi for, at din bil står helt stille, når det gælder. Vi adskiller for- og bagbremser og smører, renser og justerer dine bremser ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Temperaturen skal ikke snige sig ret højt op, før der bliver meget varmt i bilen. Med et A/C tjek er du sikker på, at du kan holde en god temperatur og et godt indeklima i bilen selv på de lange ferieture. Book et A/C tjek hos din lokale Carpeople på service.carpeople.dk/book-tid så står vores erfarne mekanikere klar til at sikre dit A/C anlæg til ferien. ✔️ Kontrol af køleeffekt✔️ Kontrol af tryk i anlæg✔️ Kontrol af køleventilatorer✔️ Kontrol af kølekompressor✔️ Kontrol af kølekompressor rem✔️ Visuel kontrol af kølerør/slanger✔️ Visuel kontrol af kølekondensator✔️ Diagnosetest af klimaanlæg / aircondition✔️ Udlæsning af fejlkoder i klimaanlæg / aircondition ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

Står den på bilferie i sommerferien? Og vil du være helt sikkert på, at ferien bare kører? Så book et Ferietjek hos din lokale CarPeople. De erfarne mekanikere hos CarPeople tjekker din bil igennem, så der er styr på: 💧 Kontrol af alle væsker🚗 Kontrol af styretøj👷 Kontrol af antal sikkerhedsveste🛞 Kontrol af dæk og fælge🚦 Visuel kontrol af bremser🔋 Batteritjek💻 Udlæsning af fejl med diagnosetesterFind din lokale CarPeople og book Ferietjek i dag her: service.carpeople.dk/book-tid ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

SIDSTE CHANCE FOR AT VINDE:Deltag i påskekonkurrencen om 4 nye sommerdæk til din bil🚗Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk.Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook