Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Velkommen til CarPeople

Vissenbjerg

+45 6447 3510

vissenbjerg@carpeople.dk

Trævænget 8, 5492 Vissenbjerg

Book tid her

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE
 • Værkstedsindehaver

  Simon Ryg

  +45 6447 3510 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Per Ryg

  +45 6447 3510 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CarsForYou CarPeople Vissenbjerg
– Dit autoværksted i Vissenbjerg og omegn

Når din bil bryder sammen, skal til service eller styles til netop dine ønsker, går du naturligvis til CarsForYou i Vissenbjerg. Vi er et stærkt team af mekanikere med mange års erfaring, som står klar til at tage hånd om din bil. Vores teknikere kommer løbende på kursus, så vi er med på de nyeste teknikker og kan klare alle typer og mærker af biler fra de gamle til de nye. Vi tager alt fra de mindre personbiler til de helt store varevogne og firmabiler. Og så har vi stor erfaring med specialbiler inden for specielt BMW, Mini, Porsche og Ferrari.

Hos CarsForYou har vi alt, hvad et topmoderne autoværksted skal have. Foruden alt det sædvanlige tekniske udstyr har vi også rullefelt, hvor vi har mulighed for at teste din bil for, hvor mange heste og NM den har. Vi udfører enhver type opgave, og ingen udfordring er for lille eller for stor. Og skal du hurtigt videre, mens vi arbejder på din bil, har vi naturligvis lånebiler til rådighed.

Ønsker du et bestemt udtryk eller lyd for din bil, foretager vi også tuning og styling af biler. Skal din bil være smartere, hurtigere, sejere eller passe bedre til dit brand eller din unikke personlighed, så lad os give din bil en overhaling. Helt unik eller bare et lille personligt strejf – vi klarer det hele.

Står du og skal bruge endnu en bil enten som virksomhed eller privatperson, har vi også et stort udvalg af lånebiler og lejebiler samt salg af nye og brugte biler. Vi er meget fleksible og tilbyder alt fra flexleasing og lejeaftaler til salg af personbiler, varevogne og specialbiler. Her kan vi tilbyde et bredt sortiment, som står klar til at køre væk i, men vi skaffer også gerne din nye bil hjem til dig.

Se vores biler her

Du er altid meget velkommen til at ringe til os på 6447 3510 for en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Du kan også booke tid online herunder.

Service i særklasse til fynske priser

Hos CarsForYou kommer vores kunder altid i første række. Derfor yder vi den bedste service med et smil på læben. Vores dygtige teknikerteam udfører al service, reparationer og styling i højeste kvalitet til den rigtige pris. Vi kører ikke med tyske priser men med fynske priser, så du får kvalitet til en fair pris. Samtidig er en topprioritet her hos CarsForYou, at din bil altid er færdig til tiden og til den pris, vi har aftalt. Skulle noget støde til eller ændre sig, får du selvfølgelig besked. Det mener vi giver den bedste oplevelse for dig.

CarsForYou – når du skal vælge værksted i Vissenbjerg

CarsForYou CarPeople Vissenbjerg er et søsterselskab til det velkendte PR Design med huse i Vissenbjerg siden 1987. CarsForYou startede i 2019 og deler værksted, lokation og teknikerteam med PR Design, så selvom vi er relativt nye, har vi stor erfaring.

PR Design ejes af Per Ryg, som i sin tid startede værkstedet, og i dag er sønnen Simon også kommet med på holdet for at blive daglig leder af CarsForYou. I begge virksomheder har vi en uformel og åben atmosfære med plads til alle og en kop kaffe på kanden. Hvis du venter, mens vi fikser din bil, er du velkommen til en sludder og en kaffetår i vores venteområde. Du kan også tage en gåtur i det naturskønne område eller et smut i Terrariet. Hos CarsForYou er du altid velkommen!

Book tid på vores online booking eller ring 6447 3510

 • Få tilbud på en eller flere reparationer
 • Få fikset et stenslag
 • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
 • Få en god vejhjælpsaftale
 • Lej eller lease en bil
 • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk
 • Få klargjort og poleret din bil
 • Få monteret indvendig og udvendig styling samt tuningssæt
 • Få oprettet og genopbygget skadede biler

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Book her

Læs meremindre

Åbningstider Vissenbjerg

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen.
Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted

Man-tors 07:30 - 16:30
Fre 07:30 - 15:00
Lør-søn Lukket