Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Finansiel leasing

I samarbejde med Accept Auto tilbyder vi finansiel leasing af nye og nyere, brugte person- og varebiler. Du bestemmer selv, hvilke ydelser der skal være inkluderet, og beholder din likviditet.

FLEKSIBEL FØRSTEGANGSYDELSE

Sammen med førstegangsydelsen fastsættes den månedlige løbende ydelse ud fra dit ønske til restværdiens størrelse ved leasingperiodens udløb. Du hæfter ved kontraktudløb for, at bilen kan afsættes for minimum den indkalkulerede restværdi.

Den månedlige ydelse vil således afspejle løbetid, kilometer, restværdi og eventuelle serviceydelser.

cp28 1168x420 carpeople erhvervsleasing

Skræddersy aftalen

Du har mulighed for at vælge en række tillægsydelser som fx, service- og reparationsabonnement, dækaftale, forsikringer, CarPeople Vejhjælp, erstatningsbil og brændstofhåndtering. Du skal blot aftale det med din lokale CarPeople-forhandler.
FIND FORHANDLER
Bilsalg

Vi er CarPeople

Som stærk samarbejdspartner til erhvervslivet tilbyder vi det, du skal bruge inden for finansiering, leasing og vedligeholdelsesaftaler. Kontakt din lokale CarPeople-forhandler og få en aftale, der passer til din virksomhed.
Find forhandler