CarPeople Herfølge

Hampen A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Henrik PedersenSALGSKONSULENT +45 4340 4535herfoelge@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Herfølge

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag08:00 - 16:15
Fredag08:00 - 14:30
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag09:00 - 17:00
Lør.-søndagEfter aftale tlf. 2233 1727

Ét værksted til alt hvad du har brug for

HAMPEN A/S CarPeople Herfølge kan hjælpe dig med alt inden for salg, finansiering, service, reparationer, syn, forsikringsskader og autolakering.

Du kommer ikke til at køre forgæves med et besøg hos HAMPEN A/S CarPeople Herfølge, hvor sammenlægningen mellem bilforhandler og værksted i Herfølge og skadecenter samt autolakereri i Greve betyder, at vi kan hjælpe hele vejen rundt – også når det kommer til finansiering. Vi har samarbejde med partnere, der kan tilbyde både private- og erhvervskunder en samlet løsning.

Dét kalder vi 360 graders service, hvor vi kan hjælpe dig som kunde hele vejen rundt.

Nemt for dig: Vi sørger for transport mellem vores lokationer

I Greve ligger vores skadecenter og autolakereri, mens vi i Herfølge primært arbejder med salg og mekaniske reparationer på vores værksted og i vores bilforhandling. Det betyder dog ikke, at du skal køre frem og tilbage som kunde – vi sørger nemlig for intern transport, så det er nemt og bekvemt at få løst dine udfordringer uden ekstra dikkedarer.

Det betyder, at hvis du kommer til Herfølge for at få skiftet din kobling, men faktisk også har en forsikringsskade, tager vi os gerne af den og fragter din bil til Greve, hvor vi har dygtige medarbejdere, som er knivskarpe til netop dette.

360 graders service uden at gå på kompromis med kvalitet

Vi er autoriseret bilforhandler, autoværksted og skadescenter med eget autolakereri. Alt i én forretning. Med vores 30 ansatte, som er fordelt på vores lokationer i Greve og Herfølge, har vi fokus på et godt arbejdsmiljø med medarbejdere der trives og glade kunder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, derimod samler vi det hele ét sted og skaber endnu bedre service. For os handler det om at gøre dig tryg og tilfreds som kunde gennem et godt forarbejde.

Vi gør din bil klar til syn, stiller lånebiler til rådighed, renser din motor, sørger for autolakering, skifter din forrude og meget mere. Hvis du står midt i en forsikringssag, samarbejder vi med forsikringsselskaber, så du nemt kan komme hurtigt videre.

Alt dette kan vi også hjælpe med for el- og hybridbiler samt for både private og erhvervskøretøjer.

Det bedste fra to autoværksteder

HAMPEN A/S CarPeople Herfølge er midt i en sammenlægning og et generationsskifte, hvor Simon Hampen overtager Køge Bugt Autolakering A/S og Car Crash ApS fra sin far, Johnny Hampen. Samtidig bliver det tidligere Ejler Petersen A/S en del af fællesskabet og hele virksomheden bliver en del af CarPeople kæden. Ejler Petersen A/S har siden 1963 haft kvalitet, troværdighed og engagement i højsædet, og det fortsætter HAMPEN A/S CarPeople Herfølge med efter sammenlægningen.

I Greve startede Johnny Hampen med at lakere biler, hvorefter vi udvidede til lastbiler, og i 2015 kom pladeværkstedet til. Nu bliver bilforretning, som inkluderer salg og mekanisk værksted, tilføjet med Ejler Petersen A/S, så alt er samlet i én hos HAMPEN A/S CarPeople Herfølge.

Book tid på vores online booking eller ring 4340 4535

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Herfølge's Facebook

6 dage siden

Hvis du har børn eller bare elsker at få lidt snacks i bilen, har du sikkert også opdaget et par besværlige pletter hist og her. Man kan købe alle mulig slags pletfjernere, men det mest effektive og helt sikkert også billigste middel har du med garanti inden for rækkevidde. 𝐃𝐞𝐭 𝐞𝐫 𝐧𝐞𝐦𝐥𝐢𝐠 𝐛𝐚𝐠𝐞𝐩𝐮𝐥𝐯𝐞𝐫.Bland en lille mængde bagepulver med vand for at lave en pasta, og påfør den på pletten. Lad pastaen tørre og støvsug derefter pletten væk. Gentag processen flere gange, hvis der er behov for det. Husk at tricket kun gælder for stofsæder. Har du et ægte husmortrick til at fjerne pletter? Husk at dele dine bedste tricks med os andre, så livet som bilejer bliver lettere. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Vidste du, at CarPeople er en landsdækkende kæde med hele 65 værksteder fordelt i hele landet? For dig betyder det, at vi kan tilbyde dig høj kvalitet, faglighed og service, fordi vi er sammen om at gøre hinanden bedre. Derfor kan du trygt køre ind til CarPeople – uanset hvor i landet du bor. Find os på brnw.ch/21wGWle og book online. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Er du på jagt efter drømmebilen?Så kør ind til din nærmeste CarPeople og få både rådgivning og et godt udvalg af nyere brugte biler. Du finder os i hele landet, og vi hjælper dig ikke blot med at finde den helt perfekte bil til dit behov – vi står også klar med service bagefter. Uanset hvilken bilmærke, der er dit foretrukne. Det gælder selvfølgelig også el- og hybridbiler. Vil du i gang med lidt research, kan du også gå på opdagelse i vores udvalg online: brnw.ch/21wGRXZ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 uger siden

𝙉𝙪 𝙚𝙧 𝙙𝙚𝙩 𝙨𝙞𝙙𝙨𝙩𝙚 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙘𝙚 𝙛𝙤𝙧 𝙖𝙩 𝙫æ𝙧𝙚 𝙢𝙚𝙙 𝙞 𝘿𝙚𝙣 𝙎𝙩𝙤𝙧𝙚 𝘽𝙞𝙡𝙟𝙖𝙜𝙩.Skynd dig ind og spil, så er det måske dig, der kan nyde en hel måned i den smarte lille CarPeople MINI elbil inkl. fri opladning. Vi trækker også lod om lækre ugepræmier. Spil med her: brnw.ch/21wGPlV ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Har du huske at spille Den Store Biljagt i denne uge? Fang biler og vind nye præmier hver uge. 🏆Der er stadig masser af muligheder for at få fingre i ugepræmierne og selvfølgelig være med i lodtrækningen om en hel måned i CarPeople MINI elbilen inkl. fri opladning.Skynd dig ind og se, om du kan slå din egen eller vennernes rekord lige her: brnw.ch/21wGDmH ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

𝗙å 𝗲𝗻 𝗿𝗲𝗻 𝗸𝗼𝗽𝗵𝗼𝗹𝗱𝗲𝗿 𝘂𝗱𝗲𝗻 𝗯ø𝘃𝗹!Der er ikke noget værre og mere besværligt end at rengøre kopholderne i bilen. Der samler sig både støv og snavs, og det er nærmest umuligt at få gjort rent. Heldigvis findes der et nemt trick til dig, der elsker at have en god kop kaffe eller en sodavand med i bilen og samtidig sætter pris på en ren bil. Måske har du allerede svaret i din køkkenskuffe. Find en silikonebageform til cupcakes, der passer i størrelsen til din kopholder. Den er nem at tage op og vaske eller smide i opvaskeren. Din kopholder er fin som ny, og rengøringen har aldrig været lettere. Har du andre smarte tips og life hacks, så del dem med os i kommentarfeltet. 👇Du kan selvfølgelig booke online på www.carpeople.dk. Vi glæder os til at se dig. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook