CarPeople Herfølge

Hampen A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Kim Bang PedersenAfdelingsleder+45 4340 4535herfoelge@carpeople.dk
Daniel PedersenVærkfører+45 4340 4535herfoelge@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Herfølge

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag08:00 - 16:15
Fredag08:00 - 14:30
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag09:00 - 17:00
Lør.-søndagEfter aftale tlf. 43404535

Ét værksted til alt hvad du har brug for

HAMPEN A/S CarPeople Herfølge kan hjælpe dig med alt inden for salg, finansiering, service, reparationer, syn, forsikringsskader og autolakering.

Du kommer ikke til at køre forgæves med et besøg hos HAMPEN A/S CarPeople Herfølge, hvor sammenlægningen mellem bilforhandler og værksted i Herfølge og skadecenter samt autolakereri i Greve betyder, at vi kan hjælpe hele vejen rundt – også når det kommer til finansiering. Vi har samarbejde med partnere, der kan tilbyde både private- og erhvervskunder en samlet løsning.

Dét kalder vi 360 graders service, hvor vi kan hjælpe dig som kunde hele vejen rundt.

Nemt for dig: Vi sørger for transport mellem vores lokationer

I Greve ligger vores skadecenter og autolakereri, mens vi i Herfølge primært arbejder med salg og mekaniske reparationer på vores værksted og i vores bilforhandling. Det betyder dog ikke, at du skal køre frem og tilbage som kunde – vi sørger nemlig for intern transport, så det er nemt og bekvemt at få løst dine udfordringer uden ekstra dikkedarer.

Det betyder, at hvis du kommer til Herfølge for at få skiftet din kobling, men faktisk også har en forsikringsskade, tager vi os gerne af den og fragter din bil til Greve, hvor vi har dygtige medarbejdere, som er knivskarpe til netop dette.

360 graders service uden at gå på kompromis med kvalitet

Vi er autoriseret bilforhandler, autoværksted og skadescenter med eget autolakereri. Alt i én forretning. Med vores 30 ansatte, som er fordelt på vores lokationer i Greve og Herfølge, har vi fokus på et godt arbejdsmiljø med medarbejdere der trives og glade kunder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, derimod samler vi det hele ét sted og skaber endnu bedre service. For os handler det om at gøre dig tryg og tilfreds som kunde gennem et godt forarbejde.

Vi gør din bil klar til syn, stiller lånebiler til rådighed, renser din motor, sørger for autolakering, skifter din forrude og meget mere. Hvis du står midt i en forsikringssag, samarbejder vi med forsikringsselskaber, så du nemt kan komme hurtigt videre.

Alt dette kan vi også hjælpe med for el- og hybridbiler samt for både private og erhvervskøretøjer.

Det bedste fra to autoværksteder

HAMPEN A/S CarPeople Herfølge er midt i en sammenlægning og et generationsskifte, hvor Simon Hampen overtager Køge Bugt Autolakering A/S og Car Crash ApS fra sin far, Johnny Hampen. Samtidig bliver det tidligere Ejler Petersen A/S en del af fællesskabet og hele virksomheden bliver en del af CarPeople kæden. Ejler Petersen A/S har siden 1963 haft kvalitet, troværdighed og engagement i højsædet, og det fortsætter HAMPEN A/S CarPeople Herfølge med efter sammenlægningen.

I Greve startede Johnny Hampen med at lakere biler, hvorefter vi udvidede til lastbiler, og i 2015 kom pladeværkstedet til. Nu bliver bilforretning, som inkluderer salg og mekanisk værksted, tilføjet med Ejler Petersen A/S, så alt er samlet i én hos HAMPEN A/S CarPeople Herfølge.

Book tid på vores online booking eller ring 4340 4535

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Herfølge's Facebook

2 måneder siden

SIDSTE CHANCE FOR AT VINDE:Deltag i påskekonkurrencen om 4 nye sommerdæk til din bil🚗Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk.Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Temperaturen siger 7 grader. Det er nu, du skal skifte til sommerdæk 🚗Har du brug for dækhotel, så sørger vi også for det.Der er flere årsager til, at et dækhotel hos CarPeople er en god idé. Ført og fremmest er du sikker på korrekt opbevaring af dækkene i forhold til blandt andet temperatur. Vi opbevarer dækkene, så de ikke bliver skæve eller på andre måder skadede. Og så er de dækkede af vores forsikring, mens vi opbevarer dem for dig. Det er let, og mon ikke, du alligevel har bedre ting at bruge den ekstra plads i garagen til?Så book en tid til hjulskifte allerede i dag – du finder dit lokale CarPeople-værksted her: www.carpeople.dk/find-din-carpeople ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Bliv forårsklar i en fart 🏎️ ☀️CarPeople skifter dine sommerdæk nemt og hurtigt.Sommerdæk sikrer bedre greb, kortere bremselængde og optimeret ydeevne, så du er klar til at køre foråret, solskinnet og de højere temperaturer i møde.Find dit lokale CarPeople-værksted og book online her: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaek ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Kør sikkert ind i foråret med sommerdæk 🌞Når du booker hjulskifte hos CarPeople, tjekker vi altid dæktryk, slitage og dækmønster.Når temperaturen udenfor siger stabilt 7 grader eller mere, så er det tid til sommerdæk. Sommerdæk passer bedre til varmen, og giver dig en kortere bremselængde, bedre køreegenskaber og et lavere brændstofforbrug.Der er altså ingen grund til at vente længere.Find din lokale CarPeople-værksted og book dit dækskifte allerede i dag: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaek ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Mmh, foråret er på vej, og lige pludselig er det tid til sommerdæk igen. Sørg for at booke tid hos CarPeople, så bilen er klar til at stå bedst muligt fast, når temperaturen stiger. Lige pludselig vil alle have sommerdæk på – så book et skifte i god tid. Book tid til sommerdæk før alle andre på brnw.ch/21wIElr ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Dæk, dæk, dæk, mit navn er blevet væk 🐣Det er blevet tid til sommerdæk – book tid allerede i dag, og deltag i konkurrencen om 4 nye sommerdæk. Hos CarPeople skifter vi nemt og hurtigt til sommerdæk, når forårssæsonen står for døren. Når du får skiftet til sommerdæk, kontrollerer vi samtidig dækmønster, dækslid og kontrollerer og justerer dæktryk på de hjul, vi sætter på din bil.Vi trækker en vinder af konkurrencen den 1/5.Book tid til dækskifte nemt og hurtigt online, så deltager du automatisk i konkurrencen: www.carpeople.dk/vaerksted/hjulskifte/sommerdaekKonkurrencen er på ingen måde er støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.*Konkurrencen er købsbetinget. Vi udtrækker én vilkårlig vinder d. 1.5.24. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Præmien består af 4 stk. 17” tommer dæk med en værdi op til 2.720 kr. inkl. moms. De fire dæk kan konverteres til dæk i en anden størrelse. Præmien kan afhentes på et af CarPeople’s værkstedet og kan ikke ombyttes til kontanter. Kun personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook