Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Velkommen til CarPeople

Herfølge

+45 4340 4535

herfoelge@carpeople.dk

Solvangsvej 4-5, 4681 Herfølge

Book tid her

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE
 • Indehaver

  Simon Hampen

  +45 4340 4535 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Salgskonsulent 

  Henrik Pedersen

  +45 4340 4535 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ét værksted til alt hvad du har brug for

HAMPEN A/S CarPeople Herfølge kan hjælpe dig med alt inden for salg, finansiering, service, reparationer, syn, forsikringsskader og autolakering.

Du kommer ikke til at køre forgæves med et besøg hos HAMPEN A/S CarPeople Herfølge, hvor sammenlægningen mellem bilforhandler og værksted i Herfølge og skadecenter samt autolakereri i Greve betyder, at vi kan hjælpe hele vejen rundt – også når det kommer til finansiering. Vi har samarbejde med partnere, der kan tilbyde både private- og erhvervskunder en samlet løsning.

Dét kalder vi 360 graders service, hvor vi kan hjælpe dig som kunde hele vejen rundt.

360 graders service uden at gå på kompromis med kvalitet

Vi er autoriseret bilforhandler, autoværksted og skadescenter med eget autolakereri. Alt i én forretning. Med vores 30 ansatte, som er fordelt på vores lokationer i Greve og Herfølge, har vi fokus på et godt arbejdsmiljø med medarbejdere der trives og glade kunder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, derimod samler vi det hele ét sted og skaber endnu bedre service. For os handler det om at gøre dig tryg og tilfreds som kunde gennem et godt forarbejde.

Vi gør din bil klar til syn, stiller lånebiler til rådighed, renser din motor, sørger for autolakering, skifter din forrude og meget mere. Hvis du står midt i en forsikringssag, samarbejder vi med forsikringsselskaber, så du nemt kan komme hurtigt videre.

Alt dette kan vi også hjælpe med for el- og hybridbiler samt for både private og erhvervskøretøjer.

Nemt for dig: Vi sørger for transport mellem vores lokationer

I Greve ligger vores skadecenter og autolakereri, mens vi i Herfølge primært arbejder med salg og mekaniske reparationer på vores værksted og i vores bilforhandling. Det betyder dog ikke, at du skal køre frem og tilbage som kunde – vi sørger nemlig for intern transport, så det er nemt og bekvemt at få løst dine udfordringer uden ekstra dikkedarer.

Det betyder, at hvis du kommer til Herfølge for at få skiftet din kobling, men faktisk også har en forsikringsskade, tager vi os gerne af den og fragter din bil til Greve, hvor vi har dygtige medarbejdere, som er knivskarpe til netop dette.

Det bedste fra to autoværksteder

HAMPEN A/S CarPeople Herfølge er midt i en sammenlægning og et generationsskifte, hvor Simon Hampen overtager Køge Bugt Autolakering A/S og Car Crash ApS fra sin far, Johnny Hampen. Samtidig bliver det tidligere Ejler Petersen A/S en del af fællesskabet og hele virksomheden bliver en del af CarPeople kæden. Ejler Petersen A/S har siden 1963 haft kvalitet, troværdighed og engagement i højsædet, og det fortsætter HAMPEN A/S CarPeople Herfølge med efter sammenlægningen.

I Greve startede Johnny Hampen med at lakere biler, hvorefter vi udvidede til lastbiler, og i 2015 kom pladeværkstedet til. Nu bliver bilforretning, som inkluderer salg og mekanisk værksted, tilføjet med Ejler Petersen A/S, så alt er samlet i én hos HAMPEN A/S CarPeople Herfølge.

Book tid på vores online booking eller ring 4340 4535

 • Få tilbud på en eller flere reparationer
 • Få fikset et stenslag
 • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
 • Få en god vejhjælpsaftale
 • Lej eller lease en bil
 • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk
 • Hør om en fair forsikringsordning

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Book her

Åbningstider Herfølge

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen.
Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted

Man-tors 08:00 - 16:15
Fre 08:00 - 14:30
Lør-søn Lukket
Salg

Man-fre 09:00 - 17:00
Lør-søn Efter aftale tlf. 2233 1727