Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Tips og tricks fra CarPeople Pitstop

Vi lever og ånder for biler. Vi er CarPeople, og navnet forpligter. Derfor deler vores erfarne og kompetente bilfolk gerne ud af deres viden. Vi har samlet det hele i CarPeople Pitstop.

SNUP ET PITSTOP

Elsker du også at nørde biler eller mangler du et godt trick til din bil, så er der god grund til at snuppe et pitstop og gå på opdagelse.

SPØRG OS TIL RÅDS

Kan du ikke lige finde det, du står og mangler, er du velkommen til at spørge dit lokale CarPeople-værksted om et godt råd. Vi står klar til at hjælpe.

El, hybrid, diesel eller benzin?
Hvad skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken type bil du skal vælge? Hør Jørgen fortælle om fordele og ulemper ved de forskellige biler og bliv klogere, inden du køber.
SE HELE VIDEOEN HER

Det begynder snart at blive koldt og inden længe rammer frosten vejen. Det er derfor vigtigt, at din bil bliver klædt godt på til at modstå vinterens vejrforhold.

 

Skrevet den 24. oktober 2021


Hvad kan du gøre?

Der er en del ting du skal huske i forbindelse med vinteren. Først og fremmest skal du huske at få skiftet til vinterdæk, tjekket diverse væsker samt repareret eventuelle stenslag. Hos CarPeople hjælper vi dig gerne med at gøre din bil vinterklar. Vi har her uddybet de vigtigste punkter du skal være opmærksom på, når vinteren kommer.

Anbefalinger fra CarPeople:

Udskiftning af dæk

Første skridt på vej mod en vinterklar bil er udskiftningen af dine dæk. Når temperaturen falder til under 7 grader, er det vigtigt, at din bil har fået vinterdæk på. Vinterdækkene giver et bedre vejgreb samt en kortere bremselængde.

Tjek af dæk

Det er vigtigt, at mønsterdybden på dine dæk er dybe nok og som minimum 1,6 mm. Jo dybere jo bedre, da din bil dermed vil få et bedre vejgreb. Den ideelle og anbefalede dybde er 3 mm. Et godt vejgreb sikres ligeså af et korrekt lufttryk i dækkene. Du finder en vejledning til dette i din bils introduktionsbog.

Tjek af sprinklervæske, bremsevæske og kølervæske

Det er derudover en god idé at få tjekket om din sprinklervæske, bremsevæske og kølervæske er frostsikker. Er det ikke frostsikkert, kan væsken udvide sig og i værste tilfælde sprænge rør og beholdere i bilen.

Reparation af stenslag

Hvis din bil har et stenslag, anbefaler vi, at få skaden repareret inden frosten kommer. Der er risiko for, at et stenslag revner yderligere i minusgrader, hvilket kan resultere i, at hele din rude skal skiftes.

Batteri, vand og lygter

Et andet vigtigt tjekpunkt er at få ladet din bils batteri op samt tjekke, at der er rigeligt vand på.

Du bør derudover være opmærksom på, om din bils lygter fungerer optimalt, så du har et godt udsyn i vinterens mørke. Hvis du endnu ikke har en isskraber, anbefales det, at du investerer i sådan en, da det er et meget vigtigt og effektivt redskab. Hvis dine ruder ikke har et frit udsyn, kan det resultere i farlige situationer samt give en bøde.

Er du i tvivl om noget eller har brug for hjælp i forbindelse med f.eks. dækskiftet, står vi hos CarPeople altid klar med gode råd samt en hjælpende hånd. Skal du være helt sikker på, at din bil er vinterklar kan du booke et vintertjek af din bil hos din lokale CarPeople-værksted. 

Book vintertjek

Værksted

Din lokale Carpeople

Uanset hvilken type reparation du skal have foretaget, står vores erfarne mekanikere klar til at tage imod dig hos dit lokale CarPeople-værksted. Du kan altid booke online eller ringe til værkstedet.
Find værksted