Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Tips og tricks fra CarPeople Pitstop

Vi lever og ånder for biler. Vi er CarPeople, og navnet forpligter. Derfor deler vores erfarne og kompetente bilfolk gerne ud af deres viden. Vi har samlet det hele i CarPeople Pitstop.

SNUP ET PITSTOP

Elsker du også at nørde biler eller mangler du et godt trick til din bil, så er der god grund til at snuppe et pitstop og gå på opdagelse.

SPØRG OS TIL RÅDS

Kan du ikke lige finde det, du står og mangler, er du velkommen til at spørge dit lokale CarPeople-værksted om et godt råd. Vi står klar til at hjælpe.

El, hybrid, diesel eller benzin?
Hvad skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken type bil du skal vælge? Hør Jørgen fortælle om fordele og ulemper ved de forskellige biler og bliv klogere, inden du køber.
SE HELE VIDEOEN HER

Døjer du med, at ruderne dugger til, når det er koldt udenfor? Det kan hurtigt resultere i farlige situationer, fordi dit udsyn bliver begrænset. De fleste løser det ved at rulle ned for vinduerne eller sætte fuld blæs på klimaanlægget, men der findes et trick, der forebygger duggede ruder.

Det er lige før, det lyder som en Olsen Banden-plan, men vi lover, at den her plan ender godt. Du skal nemlig bruge en gammel sok og friskmalet kaffe.

 

Skrevet den 06. januar 2023


Sådan undgår du dug på indersiden af ruderne

Vi kender det alle sammen. Lige så snart bilen er sat i gang, begynder ruderne at dugge. Det skaber farlige situationer, fordi dit udsyn bliver begrænset, og du skal forsøge både at køre bilen og tørre ruden fri for dug. Det hjælper at åbne vinduerne, men når det er koldt uden for, bliver det sjældent en komfortabel løsning.

Sådan gør du:

Det er heldigvis nemt at forebygge duggede ruder i bilen. Du skal blot bruge en gammel sok og noget friskmalet kaffe.

Fyld sokken med de friskmalede kaffebønner og placer sokken i bilen. Det vil i løbet af natten suge fugten i bilen til sig, så du undgår dug næste morgen.

Er du ikke vild med duften af friskmalet kaffe, kan du også fylde sokken med kattegrus. Det suger nemlig også fugten til sig.

Værksted

Din lokale Carpeople

Uanset hvilken type reparation du skal have foretaget, står vores erfarne mekanikere klar til at tage imod dig hos dit lokale CarPeople-værksted. Du kan altid booke online eller ringe til værkstedet.
Find værksted