CarPeople Skørping

CarPeople Skørping

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider CarPeople Skørping

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag08:00 - 16:30
Fredag08:00 - 13:30
Lør.-søndagLukket

Anton Ovesen A/S CarPeople Skørping – Dit autoværksted i Skørping og omegn

Hos Anton Ovesen A/S CarPeople Skørping står vi altid klar med åbne arme til at hjælpe dig med at reparere din bil, når du har brug for det. Vi er et erfarent team, der opererer som både autoværksted og bilforhandler. Vi besidder alsidige kompetencer inden for salg, reparation og service af alle bilmærker. Derfor kan vi altid håndtere lige nøjagtig den opgave, du kommer med og der er ikke den opgave, vi ikke tør kaste os ud i. Så kom du bare ind med din bil og få foretaget alt lige fra dækskifte og undervognsbehandling til rudeskift og servicetjek.

Og med vores mangeårige erfaring er du sikker på at få udført et arbejde, der er af høj kvalitet. Så behøver du ikke bekymre dig om kvaliteten.

Det er vigtigt for os at kunne give vores kunde en god oplevelse, så du går herfra med tryghed og en god fornemmelse i maven. Vi ønsker, at du kommer til at føle, at du har fået en god dialog med os, at du er blevet hørt og forstået, og at du har tillid til, at vi udfører arbejdet på din bil sådan, som vi har aftalt. Vi ønsker, at vores kunder går herfra med følelsen af at have fået god kundeservice. Vi tilbyder derfor blandt andet vores kunder en gratis lånebil, mens din egen bil er til reparation. Så kan du hurtigt komme videre.

Selvom kvaliteten er høj, er priserne det ikke. Du får nemlig altid nordjyske priser. Det er nemlig vigtigt for os, at vi har priser, vores kunder kan betale sig fra.

Så står du med en biludfordring eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at få en uforpligtende snak på 9839 1577. Du kan også booke tid online herunder.

Anton Ovesen A/S – Et erfarent team med kundeservice i fokus

Hos Anton Ovesen A/S CarPeople Skørping har vi et erfarent team. Vi råder således over otte medarbejdere, som har 10 og 20-plus års erfaring i branchen. Vi tager løbende på kurser, så vi kan lære den nyeste viden inden for vores område. Vi er desuden et godt sammenrystet team, der har det godt sammen, og det mener vi kan ses på vores arbejde. Vores erfaring gør, at vi har fået ekspertise i at reparere alle mærker af biler, og derfor er vores mål, at bilen bliver fikset i første omgang for at spare vores kunder for både tid og penge. Vi stræber også efter at sikre, at bilen kører til perfektion, så kunden får den bedst mulige køreoplevelse.

Vi vægter vores kunders gode oplevelse og tilfredshed utroligt højt. Vi vil gerne give vores kunder den allerbedste oplevelse og service. Derfor er det vigtigt for os at investere i og pleje dialogen og kontakten med kunden. Vi er her for at lytte til dine udfordringer og ønsker i forhold til din bil for at kunne rådgive dig og finde den bedst mulige løsning på dine bilproblemer. Så sidder du med et bilproblem, er du velkommen til at komme forbi værkstedet for at tage en lille snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Anton Ovesen A/S – Et alsidigt værksted

Anton Ovesen A/S CarPeople Skørping er et alsidigt værksted med løfte om at kunne håndtere alle biler, uanset mærke. Det gælder både inden for salg, service og reparation. Vi har særlig erfaring med Skoda, Seat og Volkswagen, men vi mestrer alle bilmærker.

Vi kan skifte dine dæk fra sommerdæk til vinterdæk, når vi årstiderne skifter, så du kan færdes sikkert på de danske veje. Vi kan skifte din rude, hvis du har fået stenslag. Vi kan sætte nye, flotte fælge på dine dæk for at gøre din bil ekstra smart. Og så laver vi også fejlsøgning og servicetjek på din bil, så den er helt opdateret med hensyn til både kørevenlighed og vigtigst af alt din sikkerhed.

Skørpings lokale værksted med rødder tilbage til 1928

Anton Ovesen A/S er et familieforetagende i form af en bilforhandler og autoværksted, der har rødder tilbage til 1928. Her begyndte bedstefaren til værkstedets nuværende leder, Christian Ovesen, som vognmand, hvor han i sin lille garage lavede biler for de velhavende, der havde råd til et sådant automobil. Interessen for biler førtes videre til Christians far, Anton, som kom i lære i Aalborg. Siden værkstedet officielt blev etableret i 1964 af Anton Ovesen, har værkstedet haft speciale i forskellige bilmærker. I 1974, hvor værkstedet flyttede ind på vores nuværende adresse, var det Renault, der var vores speciale. Siden da har det skiftet, og således har vi både specialiseret os i Mitsubishi og Skoda gennem årene. I dag er dørene dog åbne for alle slags biler.

Book tid på vores online booking eller ring 9839 1577

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Skørping's Facebook

2 måneder siden

Tusind tak for fantastisk hjemmelavet brød (fra en kunde ) Det smagte fantastisk. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Book online på Carpeople.dk/skoerping eller ring 98391577 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Spirii⚡️og Carpeople Skørping🚘Vores udbyder har nu sat gang i opladning til variabel pris, dette betyder at det nu er billigere at oplade på vores standere end det var med fastpris aftale.Naturligvis er det billigere at oplade på din egen stander på din hjemmeadresse, men det er betydeligt billigere at lade hos os end det var tidligere.Lige nu kl. 11.43 d. 27/2-2024 er prisen 2.52kr. Pr. Kw. Inkl. at du må holde ved laderen i op til 5 timer.Du kan se priser for resten af dagen i spirii app’en, som du også bruger til betaling. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 måneder siden

🛑Tid til service eller anden reparation🛑Vi holder åbent hele vinterferien og trænger din 🚘til lidt omsorg 🔧efter december og januar med sne og sjap, så ring 98391577 eller book online på vores hjemmeside.Carpeople.dk/skoerping ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 måneder siden

Grundet vores deltagelse i begravelse, holder Carpeople Skørping lukket fredag 2/2. Ved akut brug for hjælp kan du kontakte Carpeople vejhjælp, såfremt du er tilmeldt☑️Husk du kan altid booke online eller sende os en mail og vi vender retur hurtigst muligt.Carpeople SkørpingChristian Ovesen ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

5 måneder siden

❄️Nu kommer hård frost❄️Hvis du har mulighed for at holde din bil i garage eller sætte en lader på batteriet, så er det nu, lige nu☺️!!!. Det skader heller ikke at køre en tur i 4.gear hvis din bil har holdt meget stille i julen og hen over snestormen. Brug søndagen på at give lidt hjælp til din bil, med batteri, frostsikret sprinklervæske og afisning, så du kan starte mandag morgen.Hård frost tager hårdt på batteriet og især hvis det er et ældre batteri kan det pludselig falde sammen selv om det virkede fint dagen inden.Har du elbil vil du også pludselig opleve at ydelsen falder en del, så sørg for den er ladet til minumum 80%. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook